- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.941
Bu da dünkü lh testim canımDün ki test var mı peki
E yumurtlama zamanim diyorsun kafam karistiKeşke canım ya daha bata var 6 gün ama ilişkinin üstünden 11 gün geçti
Eğer hamile isem evet canım kasım da aşılama bile yaptırdım olmadi 3 aydır da doktora bile gitmedim ovulasyon takibi yapiyordum onu da pek anlamadım ama 2 şubatta bi tık koyu yakaladım değerlendirdikBende düşük yapalı 3 ay oldu bende çok istiyorum inşallah darısı başımıza. Bugün adet oldum maalesef ben. Ama hem hah hem ovulasyon pozitifAllahın izni ile hamilesin. Hemen doktora git gecikmeden düştüğün var sonuçta. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doğal yollarla öı hamile kaldın
Adetim düzenli değil o yüzden ovulasyon takibi yaptım doktor daha önce yumurtlaman zayıf demişti o yüzden adetli iken bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım adet bittiği gün teste başladımE yumurtlama zamanim diyorsun kafam karisti
Cizgi var ve cok duzgun cikmis insallah bebis seninledir. Adetin duzenli mi?
Ayy insallah guzel haberlerini alalim.. kan mi vereceksin?Adetim düzenli değil o yüzden ovulasyon takibi yaptım doktor daha önce yumurtlaman zayıf demişti o yüzden adetli iken bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım adet bittiği gün teste başladım
Benim de adetlerim düzenli değil ve geç yumurtluyorum ama bugün pcos teşhisi koydu klomen vs verdi. Bu kürü anlatır mısın bende yapayımAdetim düzenli değil o yüzden ovulasyon takibi yaptım doktor daha önce yumurtlaman zayıf demişti o yüzden adetli iken bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım adet bittiği gün teste başladım
Canım pkolulara bi ilaç var inofolic diye netten bi araştır ben doktorasormadan aldım kullaniyorm bu ay . Kürü göz kararı küçük bi kase bal 1 tatlı kasigindan fazla çörek otu az da tarçın koyuyorum 1 çay kaşığı kadar sonra onu ac karna sabah akşam 1 kaşık yedim ama çörek otunu iyice çiğneyerekBenim de adetlerim düzenli değil ve geç yumurtluyorum ama bugün pcos teşhisi koydu klomen vs verdi. Bu kürü anlatır mısın bende yapayım
Bana klomen estrofem ve omegaq10 verdi kullanıp kullanmamak konusunda çok kararsızım dengeni alt üst eder diyorlarCanım pkolulara bi ilaç var inofolic diye netten bi araştır ben doktorasormadan aldım kullaniyorm bu ay . Kürü göz kararı küçük bi kase bal 1 tatlı kasigindan fazla çörek otu az da tarçın koyuyorum 1 çay kaşığı kadar sonra onu ac karna sabah akşam 1 kaşık yedim ama çörek otunu iyice çiğneyerek
İnşallah olacaktır ama sen hep bit yerde şüphe tut büyük yıkılıyor aksi takdirden insan. İnşalalh nasip olur dua edelimHerhangi bir sıkıntım yok çok şükür 15 ay geçmişti ilk klomen başladığımda hızlandırmak için verdiğini düşünüyorum bu ay çok az kaldı merak etme dedi doktorum çok büyük bir umut oldu benim için eğer bu ay olmazsa hayal Kırıklığım çok büyük olacak
Ya ilaclar oyle insanin dengesini degistiriyor gercekten ama benim yazdığım ilacı da bi araştır folikasit gibiBana klomen estrofem ve omegaq10 verdi kullanıp kullanmamak konusunda çok kararsızım dengeni alt üst eder diyorlar
Bu ay mi yaptın bunu canimCanım pkolulara bi ilaç var inofolic diye netten bi araştır ben doktorasormadan aldım kullaniyorm bu ay . Kürü göz kararı küçük bi kase bal 1 tatlı kasigindan fazla çörek otu az da tarçın koyuyorum 1 çay kaşığı kadar sonra onu ac karna sabah akşam 1 kaşık yedim ama çörek otunu iyice çiğneyerek
Canım kesin hamilesin sonuçta yumurtlama 2 şubatta gerçekleşmişse ve döllenme gerçekleştiyse 11 gün geçmis oluyor bebek 7_8 gun tutunuyor ve hcg iki kat artmaya başlıyor sen yarın kan tahlili yaptır. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çokk sevindim tebrik ederimEğer hamile isem evet canım kasım da aşılama bile yaptırdım olmadi 3 aydır da doktora bile gitmedim ovulasyon takibi yapiyordum onu da pek anlamadım ama 2 şubatta bi tık koyu yakaladım değerlendirdik
bende bugün kasıklarımdaki basınçtan yürümekte bile zorluk çektim nasıl bir rahatsız edici bir acı sizlerinde ovülasyon döneminde bu şekilde ağrısı oluyor mu?Kızlar neler yapıyorsunuz bende sulu akıntı var bıkac saatır bol
Ovulasyon donemınde bende gogus agrısı oluyo cnm adetı beklıyorum ben son 1 gun kaldı akıntım varM
bende bugün kasıklarımdaki basınçtan yürümekte bile zorluk çektim nasıl bir rahatsız edici bir acı sizlerinde ovülasyon döneminde bu şekilde ağrısı oluyor mu?
Benim ilk gebeliğimde çok akıntı olmuştu canımKızlar neler yapıyorsunuz bende sulu akıntı var bıkac saatır bol
Benımde oyle olmustu cnm normalde adete bıkacgun kalınca boyle akıntı olmaz bende aama kısmet sen ne durumdasınBenim ilk gebeliğimde çok akıntı olmuştu canım
Silik ama çok da değilBu da dünkü lh testim canım
Peki canım vajina nasıl senin kuru mu yoksa hafif yumuşak ve ıslak gibi miBenımde oyle olmustu cnm normalde adete bıkacgun kalınca boyle akıntı olmaz bende aama kısmet sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?