Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer hamile isem evet canım kasım da aşılama bile yaptırdım olmadi 3 aydır da doktora bile gitmedim ovulasyon takibi yapiyordum onu da pek anlamadım ama 2 şubatta bi tık koyu yakaladım değerlendirdik

E yumurtlama zamanim diyorsun kafam karisti
Cizgi var ve cok duzgun cikmis insallah bebis seninledir. Adetin duzenli mi?
Adetim düzenli değil o yüzden ovulasyon takibi yaptım doktor daha önce yumurtlaman zayıf demişti o yüzden adetli iken bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım adet bittiği gün teste başladım

Adetim düzenli değil o yüzden ovulasyon takibi yaptım doktor daha önce yumurtlaman zayıf demişti o yüzden adetli iken bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım adet bittiği gün teste başladım
Benim de adetlerim düzenli değil ve geç yumurtluyorum ama bugün pcos teşhisi koydu klomen vs verdi. Bu kürü anlatır mısın bende yapayım

Benim de adetlerim düzenli değil ve geç yumurtluyorum ama bugün pcos teşhisi koydu klomen vs verdi. Bu kürü anlatır mısın bende yapayım
Canım pkolulara bi ilaç var inofolic diye netten bi araştır ben doktorasormadan aldım kullaniyorm bu ay . Kürü göz kararı küçük bi kase bal 1 tatlı kasigindan fazla çörek otu az da tarçın koyuyorum 1 çay kaşığı kadar sonra onu ac karna sabah akşam 1 kaşık yedim ama çörek otunu iyice çiğneyerek

Bana klomen estrofem ve omegaq10 verdi kullanıp kullanmamak konusunda çok kararsızım dengeni alt üst eder diyorlar

İnşallah olacaktır ama sen hep bit yerde şüphe tut büyük yıkılıyor aksi takdirden insan. İnşalalh nasip olur dua edelim

Epeydir bebek olmuyordu ve drum adetın 3.günü klomen önerdi ve bes gün kullandım daha sonra yumurta gelişip gelişmediğine bakarak işne verdi iğneyle catlattık gün aşırı beraberlik önerdi ve nac diye suya katılan bi ilac kullandım inofolic te vermişti ve hamile kaldım , daha sonra boş gebelik oldu meğer eşimin morfoloji hareket sıkntısı varmış , eğer hiç bi skıntı yokmuş gibi gözüküyrsa eşinize tekrar sperm testi farklı yerlerde yaptırıp muhakkak hareket ve morfolojiyede baktırın bnım dr sadexd sayı tmm demişti 1,5 senemi boşuna yedi , daha sıkıntımızı yeni öğrendik lütfen bir dr ve bır sperm örneğiyle kalmayın

Bu ay mi yaptın bunu canim

Eğer hamile isem evet canım kasım da aşılama bile yaptırdım olmadi 3 aydır da doktora bile gitmedim ovulasyon takibi yapiyordum onu da pek anlamadım ama 2 şubatta bi tık koyu yakaladım değerlendirdik
Canım kesin hamilesin sonuçta yumurtlama 2 şubatta gerçekleşmişse ve döllenme gerçekleştiyse 11 gün geçmis oluyor bebek 7_8 gun tutunuyor ve hcg iki kat artmaya başlıyor sen yarın kan tahlili yaptır. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çokk sevindim tebrik ederim

M

bende bugün kasıklarımdaki basınçtan yürümekte bile zorluk çektim nasıl bir rahatsız edici bir acı sizlerinde ovülasyon döneminde bu şekilde ağrısı oluyor mu?
Ovulasyon donemınde bende gogus agrısı oluyo cnm adetı beklıyorum ben son 1 gun kaldı akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…