Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kiyamam sana ilkini doğurmak nasip olmuş ne güzel ben onu bile yaşayamadım belirtilere takılma ama varsa bir kaç güne gebelik testinde bile çıkar bence inşallah duan seninledir:)

Günaydın kızlar. Canım elle muayeneyi ne zaman yapıyorsun ve nasıl anlıyorsun benim 8 günüm kaldı bata

Elle muayne ne kız hayırlısı hakkında cnm ya bıdahakı aya ıns bende adet olcam dıye düşünüyorum hamıle oldumu sanmıyorum
Hayırlısı olsun cnm ya üzülmedim bu ay gayet iyiyim ben kilo problrmime yonelcem adet oldugum her ay insAllah artik

Kjzlar elle muayeneyi ben kkdan ogrendim orta parmagi ilerlettiginde parmağınızin ucuna yumuşak bisey geliyorsa hamilesinz burun sertliginde bi dokuya dokunursanz adet olcaksnz anlamina geliyor ben bi kac aydr bakiyorum bu ay anlayabildim henüz adete son 5 6 gün kala yaotim ben son hafta belli oluyormuş snrm yanlis hatrlamiyrsam

Yok ben anlayamam onu sanırım cnm yapsam da en guzelı yarın da beklemek bakalım adrt ne olcak

Teşekkürler canım bende deneyim

Selam kızlar sizlerinde yardımıyla elimde olan 4 ovulasyon testini tamamladım. Birini tecrübesizlikten yanlış kullanmışım bakın bakalım deneme aşaması bitsin mi?? Bir de bu ay hergün oldu bu kötü etkiler mi bildiğiniz birşey var mı!!

Eklentiler

• 10C89CE9-B6F0-40B0-9FDB-C25BF4C22993.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 44
Vala kuzum bu ay bozde cok çalışmıştık olmadi nasip etti mi Rabbim tek iliskiyke nasip ediyor buna bi kere daha onayladk tutma ihtimlai olan her günü hemen hemen degerlendrdik

Çatlamış bence cnm 13 pik olmus hadi insAllah tutar catladiktan sonra 3 gun degerlendirin diolar cnm istersen bugünü de degerlendr istersen yarin sen bilirsn

Çatlamış bence cnm 13 pik olmus hadi insAllah tutar catladiktan sonra 3 gun degerlendirin diolar cnm istersen bugünü de degerlendr istersen yarin sen bilirsn
Aynen dediğin gibi yek ilişki ile olan da var ilginç ama kısmet tabi. Rabbim hayırlı ise versin inş. Eşim bugün nöbetçi o yüzden şartları şimdiye kadar zorladık nöbet günleri çok zor oldu bugün de artık kalsın o zaman. Çok saol cnm. Senin de mi 2. Bebe olacak kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…