- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.141
Iste bende ıslaklık gelınce wcye kosuyorum acaba pldum mu dıye ya bugun test yapsam mı 8 ya da 9.gunum yumurtlamadanBenim 4 kaldı ama ben olacağım kesinlikle hissediyorum
Ayy kiyamam sana ilkini doğurmak nasip olmuş ne güzel ben onu bile yaşayamadım belirtilere takılma ama varsa bir kaç güne gebelik testinde bile çıkar bence inşallah duan seninledir:)Iste ıkıncı gebelık oldu ııcın benımde sut kanallarım aacıldı belkı goguste agrı olmaması normal dıyorum bıyandan adet olacakmışım gıbı hıssedıyorum dunden berı aglıyorum sacma sapan
Günaydın kızlar. Canım elle muayeneyi ne zaman yapıyorsun ve nasıl anlıyorsun benim 8 günüm kaldı bata
Hayırlısı olsun cnm ya üzülmedim bu ay gayet iyiyim ben kilo problrmime yonelcem adet oldugum her ay insAllah artikElle muayne ne kız hayırlısı hakkında cnm ya bıdahakı aya ıns bende adet olcam dıye düşünüyorum hamıle oldumu sanmıyorum
Olmadı cnm 20 haftalık kaybettm benAyy kiyamam sana ilkini doğurmak nasip olmuş ne güzel ben onu bile yaşayamadım belirtilere takılma ama varsa bir kaç güne gebelik testinde bile çıkar bence inşallah duan seninledir:)
Yok ben anlayamam onu sanırım cnm yapsam da en guzelı yarın da beklemek bakalım adrt ne olcakHayırlısı olsun cnm ya üzülmedim bu ay gayet iyiyim ben kilo problrmime yonelcem adet oldugum her ay insAllah artik
Kjzlar elle muayeneyi ben kkdan ogrendim orta parmagi ilerlettiginde parmağınızin ucuna yumuşak bisey geliyorsa hamilesinz burun sertliginde bi dokuya dokunursanz adet olcaksnz anlamina geliyor ben bi kac aydr bakiyorum bu ay anlayabildim henüz adete son 5 6 gün kala yaotim ben son hafta belli oluyormuş snrm yanlis hatrlamiyrsam
Yap canım merak ediyoruz :) inşallah hamilesindirIste bende ıslaklık gelınce wcye kosuyorum acaba pldum mu dıye ya bugun test yapsam mı 8 ya da 9.gunum yumurtlamadan
Yaparım da varsa bıle cıkmayabılır cnm 10 11 gunde anca cıkıyo ben hıc hamıle oldugumu sanmıyorum yaYap canım merak ediyoruz :) inşallah hamilesindir
Kac gınde oluyodun normalde cnnBende adet oldum kızlar . İlk defa 30. Güne kadar ilerledi ..
Aynen cnm bekle bkll hyrlisiYok ben anlayamam onu sanırım cnm yapsam da en guzelı yarın da beklemek bakalım adrt ne olcak
27. Günümü hiç geçmemiştim . Geçen ay 29. Günde oldum bu ayda 30. GünKac gınde oluyodun normalde cnn
Stresten de olabılır cnm en azından bıkacgun gecıkmeyle oldun benımde yoksa yarın olmam lazım hafıf kasık bel agrısı var heran da olabılırım27. Günümü hiç geçmemiştim . Geçen ay 29. Günde oldum bu ayda 30. Gün
Canım çok özür dilerim yaa rabbim inşallah bu defa kucağını doldurur rabbim raeder bu ay inşallahOlmadı cnm 20 haftalık kaybettm ben
Teşekkürler canım bende deneyimHayırlısı olsun cnm ya üzülmedim bu ay gayet iyiyim ben kilo problrmime yonelcem adet oldugum her ay insAllah artik
Kjzlar elle muayeneyi ben kkdan ogrendim orta parmagi ilerlettiginde parmağınızin ucuna yumuşak bisey geliyorsa hamilesinz burun sertliginde bi dokuya dokunursanz adet olcaksnz anlamina geliyor ben bi kac aydr bakiyorum bu ay anlayabildim henüz adete son 5 6 gün kala yaotim ben son hafta belli oluyormuş snrm yanlis hatrlamiyrsam
Vala kuzum bu ay bozde cok çalışmıştık olmadi nasip etti mi Rabbim tek iliskiyke nasip ediyor buna bi kere daha onayladk tutma ihtimlai olan her günü hemen hemen degerlendrdikSelam kızlar sizlerinde yardımıyla elimde olan 4 ovulasyon testini tamamladım. Birini tecrübesizlikten yanlış kullanmışımbakın bakalım deneme aşaması bitsin mi?? Bir de bu ay hergün oldu bu kötü etkiler mi bildiğiniz birşey var mı!!
Çatlamış bence cnm 13 pik olmus hadi insAllah tutar catladiktan sonra 3 gun degerlendirin diolar cnm istersen bugünü de degerlendr istersen yarin sen bilirsnSelam kızlar sizlerinde yardımıyla elimde olan 4 ovulasyon testini tamamladım. Birini tecrübesizlikten yanlış kullanmışımbakın bakalım deneme aşaması bitsin mi?? Bir de bu ay hergün oldu bu kötü etkiler mi bildiğiniz birşey var mı!!
Aynen dediğin gibi yek ilişki ile olan da var ilginç ama kısmet tabi. Rabbim hayırlı ise versin inş. Eşim bugün nöbetçi o yüzden şartları şimdiye kadar zorladık nöbet günleri çok zor oldu bugün de artık kalsın o zaman. Çok saol cnm. Senin de mi 2. Bebe olacak kısmet olursaÇatlamış bence cnm 13 pik olmus hadi insAllah tutar catladiktan sonra 3 gun degerlendirin diolar cnm istersen bugünü de degerlendr istersen yarin sen bilirsn
üzerlerine yazdım sıraya göre deEn sın foto 1 se az kalmıs gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?