Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin insAllah cnm evet bi kizim var 4 bucuk yaşında senin ilk mi ikinci mi

Stresten de olabılır cnm en azından bıkacgun gecıkmeyle oldun benımde yoksa yarın olmam lazım hafıf kasık bel agrısı var heran da olabılırım
Aynen stresten diye düşünüyorum geçen ay ovulasyon testi kullandım çok stres yaptım bu ayda hsg çekildim oldumu olucakmi derken gecikti iste . İnsallah olmazsın ya

Aynen stresten diye düşünüyorum geçen ay ovulasyon testi kullandım çok stres yaptım bu ayda hsg çekildim oldumu olucakmi derken gecikti iste . İnsallah olmazsın ya
Hsg ıle aslında erken gelıyo benım 25 gunde gelmıstı ılk cekıldıgınde sımdı bakalım nolcak

Hsg ıle aslında erken gelıyo benım 25 gunde gelmıstı ılk cekıldıgınde sımdı bakalım nolcak
Bu ay bal tarçın çörekotu kürü yapcam e2 değerim dusuk 22 çıktı . Bide tiroid ilacı kullancam yarin başlıyorum küre bakalım Mart ayında nasıl maceralar bekliyo beni

Kızlar bu arada bilgisi olan varmı tiroid ilacıyla bal tarçın çörekotu kurunu yapsam bi zararı olur mu acaba ?????

bugün ve yarında önemli değerlendir bence

Akıntının şekli hamileliğe benziyor ama inşallah hamilesindir..benimde 10 gün gösteriyor ama ovulasyon 20. Günde çıktı nasıl olacak bilmiyorum
Bende 22 yada 23 te yumurtladım suan yumutlamadan 8 9 gun gectı sanırım en cok senın kacıncı gun suan adet olcakmısjm gobı agrım var

Evet en geç benim oldu sanırım 2-3 gün oldu daha yumurtlayalı. Olmazsın inşallah. 1 hafta sorna kanda çıkar demişti hemşireler bana
Bende belkı yarın kan verırım kesın olsun dıye eger adet olmazsam kanda cıkar dımı varsa 9 10 gunde

Bende belkı yarın kan verırım kesın olsun dıye eger adet olmazsam kanda cıkar dımı varsa 9 10 gunde

Evet çıkması lazım hemşire arkadaşım var öyle demişti. İlişkiden 1 hafta sonra çıkar normalde demişti ama istisnalar hep olabiliyor tabi. Test yaptın mı bugün benim ilk gebeliğim de çok silik çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…