- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.161
Amin insAllah cnm evet bi kizim var 4 bucuk yaşında senin ilk mi ikinci miAynen dediğin gibi yek ilişki ile olan da var ilginç ama kısmet tabi. Rabbim hayırlı ise versin inş. Eşim bugün nöbetçi o yüzden şartları şimdiye kadar zorladık nöbet günleri çok zor oldu bugün de artık kalsın o zaman. Çok saol cnm. Senin de mi 2. Bebe olacak kısmet olursa
Aynen stresten diye düşünüyorum geçen ay ovulasyon testi kullandım çok stres yaptım bu ayda hsg çekildim oldumu olucakmi derken gecikti iste . İnsallah olmazsın yaStresten de olabılır cnm en azından bıkacgun gecıkmeyle oldun benımde yoksa yarın olmam lazım hafıf kasık bel agrısı var heran da olabılırım
Amin insAllah cnm evet bi kizim var 4 bucuk yaşında senin ilk mi ikinci mi
Olsun cnm nerden bıleceksın maaşesef ıste nasıp ıns hepımız hamıle kalırız en kosa zamandaCanım çok özür dilerim yaa rabbim inşallah bu defa kucağını doldurur rabbim raeder bu ay inşallah
Hsg ıle aslında erken gelıyo benım 25 gunde gelmıstı ılk cekıldıgınde sımdı bakalım nolcakAynen stresten diye düşünüyorum geçen ay ovulasyon testi kullandım çok stres yaptım bu ayda hsg çekildim oldumu olucakmi derken gecikti iste . İnsallah olmazsın ya
İnşALLAH hayırlısıyla nasip olur cnm Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin insAllahinş cnm. benim de Allah bağışlar inş 5 yaşında bir oğlum var. 2. olacak kısmet olursa
Bu ay bal tarçın çörekotu kürü yapcam e2 değerim dusuk 22 çıktı . Bide tiroid ilacı kullancam yarin başlıyorum küre bakalım Mart ayında nasıl maceralar bekliyo beniHsg ıle aslında erken gelıyo benım 25 gunde gelmıstı ılk cekıldıgınde sımdı bakalım nolcak
Aşırı ıslaklık gebelikte ben de olmuştı baya alıyo gibiydi yaniBen asırı ısagım anlamadm
Canım yaptın mı testKizlar yardım 4 gün gecti adetim lh yaptim sizce varmi gebelik
Bende de olmustu ama kasık bel agrım var bence adet olcamAşırı ıslaklık gebelikte ben de olmuştı baya alıyo gibiydi yani
bugün ve yarında önemli değerlendir benceSelam kızlar sizlerinde yardımıyla elimde olan 4 ovulasyon testini tamamladım. Birini tecrübesizlikten yanlış kullanmışımbakın bakalım deneme aşaması bitsin mi?? Bir de bu ay hergün oldu bu kötü etkiler mi bildiğiniz birşey var mı!!
Kaç gün gecikti canım kasık ağrısı rahim büyümesinden de olıyorBende de olmustu ama kasık bel agrım var bence adet olcam
Bugun 30 cnm bugun yarın olmam lazım ben sanmıyorum. Cnm oldugunuKaç gün gecikti canım kasık ağrısı rahim büyümesinden de olıyor
Akıntının şekli hamileliğe benziyor ama inşallah hamilesindir..benimde 10 gün gösteriyor ama ovulasyon 20. Günde çıktı nasıl olacak bilmiyorumBugun 30 cnm bugun yarın olmam lazım ben sanmıyorum. Cnm oldugunu
Bende 22 yada 23 te yumurtladım suan yumutlamadan 8 9 gun gectı sanırım en cok senın kacıncı gun suan adet olcakmısjm gobı agrım varAkıntının şekli hamileliğe benziyor ama inşallah hamilesindir..benimde 10 gün gösteriyor ama ovulasyon 20. Günde çıktı nasıl olacak bilmiyorum
Bende 22 yada 23 te yumurtladım suan yumutlamadan 8 9 gun gectı sanırım en cok senın kacıncı gun suan adet olcakmısjm gobı agrım var
Bende belkı yarın kan verırım kesın olsun dıye eger adet olmazsam kanda cıkar dımı varsa 9 10 gundeEvet en geç benim oldu sanırım 2-3 gün oldu daha yumurtlayalı. Olmazsın inşallah. 1 hafta sorna kanda çıkar demişti hemşireler bana
Bende belkı yarın kan verırım kesın olsun dıye eger adet olmazsam kanda cıkar dımı varsa 9 10 gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?