- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.181
Benım ılk gebelıkte 10 gun sonra ıdrarda cıkmıstı cnm oyuzden ıdrara 8 gun oldu gecmez ıkıgun daha beklıcem ama kan verebılırım olmazsam belde agrım da varEvet çıkması lazım hemşire arkadaşım var öyle demişti. İlişkiden 1 hafta sonra çıkar normalde demişti ama istisnalar hep olabiliyor tabi. Test yaptın mı bugün benim ilk gebeliğim de çok silik çıkmıştı
Hayır cnm tasındım antepteyım 7 aydırdlkkydlntpl sen de bursadasın sanırım
Benimde aynı adet Agrım var canım oldum olacam ama takvime göre 4 günüm varBenım ılk gebelıkte 10 gun sonra ıdrarda cıkmıstı cnm oyuzden ıdrara 8 gun oldu gecmez ıkıgun daha beklıcem ama kan verebılırım olmazsam belde agrım da var
Benım ılk gebelıkte 10 gun sonra ıdrarda cıkmıstı cnm oyuzden ıdrara 8 gun oldu gecmez ıkıgun daha beklıcem ama kan verebılırım olmazsam belde agrım da var
Yok tasındık cnm tayın coktı 2 yıl orda kaldık esımın aılesı orda sen bursanın neresındesınZaten adet belirtileri ve gebelik belirtileri benzer diyolar. İnşallah pozitif çıkar. Aa hayırlı olsun canım bursa yazınca buradasın sandım
Benım hıc umudum yok bu ay sadece akıntı yemek yeme ve ıkıgundut herseye aglıyorumBenimde aynı adet Agrım var canım oldum olacam ama takvime göre 4 günüm var
Yok tasındık cnm tayın coktı 2 yıl orda kaldık esımın aılesı orda sen bursanın neresındesın
Antepte hangi doktora gidiyor sunuzHayır cnm tasındım antepteyım 7 aydır
Bende emekte oturuyodum cnmNilüferdeyim canım
Suan gıttıgım dr yok ıst da gıdıyorum ılk bebegımı kaybettım ıcın ıst da aılemın yanında kalcam hamıle kalınca antepte kımsemız yokAntepte hangi doktora gidiyor sunuz
O tarafta bizim de tanışlarımız vardı canım. İnşallah antep uğurlu gelirBende emekte oturuyodum cnm
Bılmıyorum cnm suan cok mutsuzumO tarafta bizim de tanışlarımız vardı canım. İnşallah antep uğurlu gelir
Merhabalar bende ayni konuda tereddutluyum ? ne sıklıkla olmalı? bugunku testim pik mi ? yardimci olabilirmisiniz?Pik ve silikleşme döneminde ilişki sıklığınız nasıldı hergün mü gün aşırı mı?
Niye mutsuzsun canımBılmıyorum cnm suan cok mutsuzum
Koyulaşmış gibi duruyor canımMerhabalar bende ayni konuda tereddutluyum ? ne sıklıkla olmalı? bugunku testim pik mi ? yardimci olabilirmisiniz?
Bir saat once tekrar denedim test ysptim bu kez de tam tersiKoyulaşmış gibi duruyor canım
Hamilr kalamıvakmıs hemde adet olamıcakmıs gobı hıssedıyorum cnm ya nabıcamı bılmıyorumNiye mutsuzsun canım
Ilk hamılelıgımde sadece arada kramplar gırıyodu cnm benımKızlar aranızda hamile olup adet sancısı çekmiş biri var mı ben hissediyorum ama yine sorayım dedim
Canim adet olacakmis gibi agrilarim oldu ve evet hamileymisim... adet belirtileri ile gebelik belirtileri ayni ayirt edilemiyor.. tek fark adetin gelmemesi...Kızlar aranızda hamile olup adet sancısı çekmiş biri var mı ben hissediyorum ama yine sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?