- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.201
Anladım canım inşallah herşey gönlüne göre olurSuan gıttıgım dr yok ıst da gıdıyorum ılk bebegımı kaybettım ıcın ıst da aılemın yanında kalcam hamıle kalınca antepte kımsemız yok
Ben ilk hamileliğimde anlamadım olayı . Bu defa gelecek hissediyorum sanki içimden bişey akıp gidiyor offfffCanim adet olacakmis gibi agrilarim oldu ve evet hamileymisim... adet belirtileri ile gebelik belirtileri ayni ayirt edilemiyor.. tek fark adetin gelmemesi...
Test yapmiyormusun bata kac kaldi?Ben ilk hamileliğimde anlamadım olayı . Bu defa gelecek hissediyorum sanki içimden bişey akıp gidiyor offfff
Son 4 kaldı ama adet olacağım hissediyorumTest yapmiyormusun bata kac kaldi?
Kasıklarım ağrıyor sanki gelecek gibi her olduğumda bunu hissediyorum benTest yapmiyormusun bata kac kaldi?
Du bakalim.. oyle oluyor dedim ya.. hatta geldi sanip lavaboya gidip her defasinda ayhhh gelmemis diyip geri cikiyorsun... yarin test yapar misin.. kizlar 3 kala goruyorlar hadi insallah vardir guzel degerlendimi bu ay?Kasıklarım ağrıyor sanki gelecek gibi her olduğumda bunu hissediyorum ben
Evet değerlendirdim ama ben test yapmayacağım canım çok yaptım daha iki gün önce ovülasyon yaptım silik çıktı hamile olanların koyu çıkarmış psikolojik olarak yıpranıyorum çünkü . Bebeğimi kaybettim rabbim nasip etsin inşallah bana da size de .Du bakalim.. oyle oluyor dedim ya.. hatta geldi sanip lavaboya gidip her defasinda ayhhh gelmemis diyip geri cikiyorsun... yarin test yapar misin.. kizlar 3 kala goruyorlar hadi insallah vardir guzel degerlendimi bu ay?
En yakin onumde 3 ornek var.. size burda sayfa da atmistim davet icin....Evet değerlendirdim ama ben test yapmayacağım canım çok yaptım daha iki gün önce ovülasyon yaptım silik çıktı hamile olanların koyu çıkarmış psikolojik olarak yıpranıyorum çünkü . Bebeğimi kaybettim rabbim nasip etsin inşallah bana da size de .
Bende bursa nilüferdeyimNilüferdeyim canım
28 canım hangi sayfa tekrar atar mısın bakayım ama ben 5 kala yaptım çok siliktiEn yakin onumde 3 ornek var.. size burda sayfa da atmistim davet icin....
7 kala silik cikiyor ovu ve 3 kala hepsi de hcgde gordu cift cizgiyi.. kac yasindaydin canim?
Canım yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçince adet olur diye biliyorum sen 8-9 yazmışsın bilgilendirmek istedimYok ben anlayamam onu sanırım cnm yapsam da en guzelı yarın da beklemek bakalım adrt ne olcak
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2019-yilinin-anne-adaylari.1098492/28 canım hangi sayfa tekrar atar mısın bakayım ama ben 5 kala yaptım çok silikti
Cnm ben gec yumurtluyorum adetımde 27 30 gunde gelır bugun 30.gunumdu yarın artık gecmıs olarak sayacagımCanım yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçince adet olur diye biliyorum sen 8-9 yazmışsın bilgilendirmek istedim
Cnm ben gec yumurtluyorum adetımde 27 30 gunde gelır bugun 30.gunumdu yarın artık gecmıs olarak sayacagımCanım yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçince adet olur diye biliyorum sen 8-9 yazmışsın bilgilendirmek istedim
Yumurtlamayı ne zaman oldunuz takip ettiniz mi biliyo musunuz tamCnm ben gec yumurtluyorum adetımde 27 30 gunde gelır bugun 30.gunumdu yarın artık gecmıs olarak sayacagım
22 yada 23 . Gunumde ustunden 8 9 gun gectıYumurtlamayı ne zaman oldunuz takip ettiniz mi biliyo musunuz tam
Tarih olarak hatırlıyo musun diye sordum canım. Yumurtlamanın olduğu günün üzerine 14 gün ekleyince adet olunuyor. Ama inşallah hamilelik gecikmesidir22 yada 23 . Gunumde ustunden 8 9 gun gectı
Çatlamış olabilir mi buda benimki bakBir saat once tekrar denedim test ysptim bu kez de tam tersi( sanirim henuz zamani gelmedi . Beklemekten baska care yok bolca sabir hepimize
Hamilr kalamıvakmıs hemde adet olamıcakmıs gobı hıssedıyorum cnm ya nabıcamı bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?