- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.321
CAnim umudunu kirmak istemem ama iki kez Benimde böyle çıktı negatifti sonuç . Bende fotoyla oynayınca gözüküyordu. İnsallah seninki pozitif çıkarBakalım cnm cıkarsa da cok dusuk deger cıkar kesın 20 25 falan bence ama yok gıbı hıssedıyorum
Hadi hayırlısı canım güzel haberler alırız inşallahKızlar ben kan verdım bırbucuk saate cıkıcak sonuc kafam rahat olsun varsa vardır yoksa yoktur
Böyleydi testlerim orginalinide attimBakalım cnm cıkarsa da cok dusuk deger cıkar kesın 20 25 falan bence ama yok gıbı hıssedıyorum
Çıksın da canım kaç çıkarsa çıksın benim geçen ay 0.1 çıkmıştıBakalım cnm cıkarsa da cok dusuk deger cıkar kesın 20 25 falan bence ama yok gıbı hıssedıyorum
Nasıp cnm benım 3 ay once erken gebelıkte pozıtıf cıktı adetım gectı sonra bır gıttım kı negatıfCAnim umudunu kirmak istemem ama iki kez Benimde böyle çıktı negatifti sonuç . Bende fotoyla oynayınca gözüküyordu. İnsallah seninki pozitif çıkar
Nasıp bakalım varsa bı 10 15 cıkar dıyorumÇıksın da canım kaç çıkarsa çıksın benim geçen ay 0.1 çıkmıştı
Nasıp cnm varsa cıksın da ıns hayırlısıHadi hayırlısı canım güzel haberler alırız inşallah
Reglimi bilmiyorum ocak 8 te adet oldum hiç kesilmedim 7 şubatta kanamam bitti bitti hemen ilişki oldu 2 gün şimdi bilmiyorum yani ne zaman olacağımıSiliklesip tekrar başlamış köyü olmaya regline kaç gün vardi
Evet kozlar haklıymıssınız hamıle degılım artık 3 5 gun daha adetın gelmesını beklıcem
Nasıp cnm ama neden adet olmadım ıns gecıkmezÜzülme canım. Hayırlı zaman da inşallah Allah isteyen herkese nasip eder. Her şeyin hayırlısı
Hayırlısı olsun canım benim sıkma canını rabbim tez zamanada duani kabul eder inşallahEvet kozlar haklıymıssınız hamıle degılım artık 3 5 gun daha adetın gelmesını beklıcem
Nasıp cnm ama neden adet olmadım ıns gecıkmez
Cnm kanda mi baktir dinNasıp cnm ama neden adet olmadım ıns gecıkmez
22 yada 23 te yumurtladım 31. Gunum adet olmam lazımdı dun bugun cnm gelmezse bırhafta yenıden kan verırımİNŞALLAH canım yine de adeti beklemek lazım geç döllenme de olabilir kaç günün kaldı şuan
Evet cnnCnm kanda mi baktir din
Kaç değerin cnm pekiEvet cnn
Üzülme hayırlısı bende olmadim bu ay tuhaf bünye degisiyo belki de ne biliyimEvet cnn
Kaç çıktı canım kan sonucunEvet kozlar haklıymıssınız hamıle degılım artık 3 5 gun daha adetın gelmesını beklıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?