- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.341
Üzülme rabbim en yakın zamanda vericek buna İnan . Zamani vakti var mutlu haber bizde alıcaz bigunEvet kozlar haklıymıssınız hamıle degılım artık 3 5 gun daha adetın gelmesını beklıcem
Kaç değerin cnm peki
1.20< yazıyo kozlarKaç çıktı canım kan sonucun
Allahım bana verdı sonra cok acı bısekılde aldı ve ben 9 aydır yaşamıyorum zaten yenı umut dedım bu ay ama nasıp bıran once adetım gelsın artıkÜzülme rabbim en yakın zamanda vericek buna İnan . Zamani vakti var mutlu haber bizde alıcaz bigun
Hayirlisi cnm olsun sağlıkla ins öyle deme rabbim yüzünü güldürsun saglik siz olMaktansa üzülme cnmAllahım bana verdı sonra cok acı bısekılde aldı ve ben 9 aydır yaşamıyorum zaten yenı umut dedım bu ay ama nasıp bıran once adetım gelsın artık
Çatlamış sanırım canımKızlar ovulasyon testim böyle çıkıyor sizce yumurtlama mi
22 yada 23 te yumurtladım 31. Gunum adet olmam lazımdı dun bugun cnm gelmezse bırhafta yenıden kan verırım
Insallah oyledir 4 gundur degerlendiriyoruz ben bittim inanki sizce bu gunu de değerlendirmek lazım miÇatlamış sanırım canım
Insallah oyledir 4 gundur degerlendiriyoruz ben bittim inanki sizce bu gunu de değerlendirmek lazım mi
Nasıp cnm allah buyuk hakkımızda hayırlısı adet gelsın dıye adacayı falann ıcsem mı acabaÖyle yaparsın canım hiç bunaltma kendini stres yapınca olacağı varsa da olmaz. Sen içini ferah tut. Ne mucizeler oluyor.
Bu günde değerlendireyim o zaman sağol canım yorumun içinDeğerlendirmekte fayda var canım yumurtladıktan 2 gün sonra da önemliymiş
Bence içme derim eğer içeceksen doktora git ne olur ne olmaz çünkü bitki çayları varsa düşüğe sebep olabiliyor..devlet hastanesine de rutin bi kontrol gibi gidebilirsinNasıp cnm allah buyuk hakkımızda hayırlısı adet gelsın dıye adacayı falann ıcsem mı acaba
Nasıp cnm allah buyuk hakkımızda hayırlısı adet gelsın dıye adacayı falann ıcsem mı acaba
Rica ederim canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizBu günde değerlendireyim o zaman sağol canım yorumun için
Inşallah rabbim hepimizin duasini kabul etsin nerdeyse 9 aydır bekliyoruz ama belki bu ay gelir mucizemizRica ederim canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Inşallah rabbim hepimizin duasini kabul etsin nerdeyse 9 aydır bekliyoruz ama belki bu ay gelir mucizemiz
Herkes böyle söylüyor halılarda ama takmamak elde değil gibi hayırlısı olsun canım bekleyecez umutlaİNŞALLAH gelir canım. Stres yapmamak , ve sadece çocuk olsun diye düşünemek lazım akışına bırakınca kendiliğinden geliyor. Öyle düşünüyorum artık
Herkes böyle söylüyor halılarda ama takmamak elde değil gibi hayırlısı olsun canım bekleyecez umutla
Evet canım ama yarın da yapman lazım silikleştiği zaman çatlamış oluyorEki Görüntüle 2236381 İkisini de şimdi yaptım sanırım bugün yumurtlama günü mü
Rabbim en hayırlısını vermezmi bize hep böyle düşün . Ben bazen düşünüyorum neden olmuyo diyorum kafayı yicek hale geliyorum sonra diyorum herseyde bi hayır var belki simdi olsa sağlıklı olmicak veya zamansız bisey yasarim diye korkuyorum toparlanıyorum hemen . Bu kadar dağı taşı çiçeği böceği yaratan rabbim bizden bunu esirger mi . Hayırlı bi zamanda vericek dua edelim hepAllahım bana verdı sonra cok acı bısekılde aldı ve ben 9 aydır yaşamıyorum zaten yenı umut dedım bu ay ama nasıp bıran once adetım gelsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?