Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar dün doktora gititm klomen tedavisindeyim yumurtalar büyümüş hatta bitanesi çatlamak üzere dedi bende eve geldim ovulasyon testi yaptım normalde doktorun dediğine göre koyu olması lazım değil mi siliklesme bile olmadi bir saat sonra baktim teste belli belirsiz silik bir çizgi var test mo yanlış acaba

Evet canım geçen ay ben çok stresliydim bazı testlerde pozitif bazılarında negatif cıktı. Sonra kan verdim negatif ertesi gün adet oldum. Stres yapınca hrr şey şaşıyor
Ben ayin 13 de hcg test yaptım bariz iki cizgi cikti sonraki gün test yaptım negatif sonra saatler sonra hafif bi çizgi belirsiz cıkmış hatta iki test aynı anda yaptım ikisindede öyle cıktı sonraki gün bi daha yaptım iki tane ikiside saatler sonra çift çizgi bir yandan da kaç gündür ovulasyonlarim böyle çıkıyor aksi gibi ayın 2sinde de ovulasyon koyuydu karışık oldu ama bedenim resmen dalga geçiyor benimle

Benim bata 7 gün kaldı. Kızlar parmakla muayene yöntemi söylemişti onu denedim burun ucu sertliğinde birşey hissetim galiba benimde bu ay tutmadı moralim bozuldu bu ay doktora gidecegim rahim röntgeni çektirtmeyi düşünüyorum ne varsa çıksın artık

Kan tahlili yaptırsan ya canım bata kaç gün var senin

Üzüldüm canım yaa. Hayırlısı olsun inşallah birdahaki aya olur
Üzüldüm canım yaa. Hayırlısı olsun inşallah birdahaki aya olur
Kozlar hakkımızda hayırlısı ilk önce nasip kosmet herşey in bir zamanı var dr umla görüştüm adet olmazsan Çarşamba kanı tekrarla dedı

Adetlerim düzensiz canım ama 3 4 gün sonra olmam lazım normalde en ge c yada 22 sine ilaç falan da kullanmadım bu ay ne bilim inşallah güzel olur herşey de olmam
Benimde düzensiz canım ama yumurtlamadan 13_14 gün sonra adet oluyorum yumurtlamam geç oluyor mesela bir ay 29._30. gün pik oldu testim 14 gün sonrada adet olmuştum. Senin bu ay inşallah tutar canım güzel haberler verirsin hepimize

Inşallah canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar bu markadan almayın eve gelınce yenıden yaptım yalancı pozıtıf verıyor okadar komık kı hastanede kanımın karıstıgını dusunucem baskasıyla

Eklentiler

• F62A1F60-529D-453F-B5BD-904604C1D462.webp
    187,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…