- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.361
Ben ayin 13 de hcg test yaptım bariz iki cizgi cikti sonraki gün test yaptım negatif sonra saatler sonra hafif bi çizgi belirsiz cıkmış hatta iki test aynı anda yaptım ikisindede öyle cıktı sonraki gün bi daha yaptım iki tane ikiside saatler sonra çift çizgi bir yandan da kaç gündür ovulasyonlarim böyle çıkıyor aksi gibi ayın 2sinde de ovulasyon koyuydu karışık oldu ama bedenim resmen dalga geçiyor benimleEvet canım geçen ay ben çok stresliydim bazı testlerde pozitif bazılarında negatif cıktı. Sonra kan verdim negatif ertesi gün adet oldum. Stres yapınca hrr şey şaşıyor
Üzüldüm canım yaa. Hayırlısı olsun inşallah birdahaki aya olurEvet kozlar haklıymıssınız hamıle degılım artık 3 5 gun daha adetın gelmesını beklıcem
Kan tahlili yaptırsan ya canım bata kaç gün var seninBen ayin 13 de hcg test yaptım bariz iki cizgi cikti sonraki gün test yaptım negatif sonra saatler sonra hafif bi çizgi belirsiz cıkmış hatta iki test aynı anda yaptım ikisindede öyle cıktı sonraki gün bi daha yaptım iki tane ikiside saatler sonra çift çizgi bir yandan da kaç gündür ovulasyonlarim böyle çıkıyor aksi gibi ayın 2sinde de ovulasyon koyuydu karışık oldu ama bedenim resmen dalga geçiyor benimle
o zaman yarın çatlıcak mı demek buEvet canım ama yarın da yapman lazım silikleştiği zaman çatlamış oluyor
Adetlerim düzensiz canım ama 3 4 gün sonra olmam lazım normalde en ge c yada 22 sine ilaç falan da kullanmadım bu ay ne bilim inşallah güzel olur herşey de olmamKan tahlili yaptırsan ya canım bata kaç gün var senin
Eğer geç döllenme varsa çıkmaz ama ilişki üzerinden 12 sonra çıkıyor sanırımBenim adete son 3 idrar testi yapsam mı çıkar mı kızlar
Rabbim en hayırlısını vermezmi bize hep böyle düşün . Ben bazen düşünüyorum neden olmuyo diyorum kafayı yicek hale geliyorum sonra diyorum herseyde bi hayır var belki simdi olsa sağlıklı olmicak veya zamansız bisey yasarim diye korkuyorum toparlanıyorum hemen . Bu kadar dağı taşı çiçeği böceği yaratan rabbim bizden bunu esirger mi . Hayırlı bi zamanda vericek dua edelim hep
Üzüldüm canım yaa. Hayırlısı olsun inşallah birdahaki aya olur
Kozlar hakkımızda hayırlısı ilk önce nasip kosmet herşey in bir zamanı var dr umla görüştüm adet olmazsan Çarşamba kanı tekrarla dedıÜzüldüm canım yaa. Hayırlısı olsun inşallah birdahaki aya olur
Yapsam mı yapmasam mı Of Allah’a emanet nasipse olur bebeğimizEğer geç döllenme varsa çıkmaz ama ilişki üzerinden 12 sonra çıkıyor sanırım
Benimde düzensiz canım ama yumurtlamadan 13_14 gün sonra adet oluyorum yumurtlamam geç oluyor mesela bir ay 29._30. gün pik oldu testim 14 gün sonrada adet olmuştum. Senin bu ay inşallah tutar canım güzel haberler verirsin hepimizeAdetlerim düzensiz canım ama 3 4 gün sonra olmam lazım normalde en ge c yada 22 sine ilaç falan da kullanmadım bu ay ne bilim inşallah güzel olur herşey de olmam
Inşallah canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde düzensiz canım ama yumurtlamadan 13_14 gün sonra adet oluyorum yumurtlamam geç oluyor mesela bir ay 29._30. gün pik oldu testim 14 gün sonrada adet olmuştum. Senin bu ay inşallah tutar canım güzel haberler verirsin hepimize
Bısey goremedım cnm bu markaya asla guvenme bak test paylastım
Hangi markaBısey goremedım cnm bu markaya asla guvenme bak test paylastım
Laboquick cnnHangi marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?