- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.381
Hayır canım bu c ile başlıyorLaboquick cnn
Marka nedirHangi marka
Hemtm ozaman cnm saka gıbı ya pozıtıf verıyo aldım yere sıkayette bulundum zaten gerı gonderıcem sende adrt gunu yenıden yaparsınHayır canım bu c ile başlıyor
Hayır bi marka enguvenilir derler hepLaboquick cnn
E bende yalancı pozıtıf cıkıyo fotoda bellı bu ıkıncı komık yanı sıkıntı var butun testlerdeHayır bi marka enguvenilir derler hep
Bana bıle dr Çarşamba tekrarla dedı umudum yok ama belkı tekrarlarımAfet olacağım olsa çıkardı zaten
Var ama yapmicam canım ben geçmedikçe yapmayı düşünmüyorum hiç strese girmicem ovulasyon dr ıstediği icin yapıyorum hafta ici kontrolüm var zatenAdete yakın ovulasyon testi koyu olursa gebelik belirtisi ama gebelik testin varsa test yap birde bence
Yaptım canımBir arkadaş vardı resmî karartıyordu buna da yapabilir mi
Malesef negatifYaptım canım
Keşke pozitif olsaydıYaptım canım
Bende bu markayı kullanıyorum gebelik testinde hiç iki çizgiyi göremedim genelde bu markayı öneriyorlar ama sonuçta kesin sonuç vermiyorlar hatalı olabiliyor canım inşallah değerin artar hamilesindirLaboquick cnn
Hayırlısı olsun canım beklemek zor ama en iyisiVar ama yapmicam canım ben geçmedikçe yapmayı düşünmüyorum hiç strese girmicem ovulasyon dr ıstediği icin yapıyorum hafta ici kontrolüm var zaten
Yok cnm artık adet gelse de bıtse bu çile dıyorumBende bu markayı kullanıyorum gebelik testinde hiç iki çizgiyi göremedim genelde bu markayı öneriyorlar ama sonuçta kesin sonuç vermiyorlar hatalı olabiliyor canım inşallah değerin artar hamilesindir
Bana da bu marka hep böyle gösterdi yaa ovülasyonu da bununla yaptım ay boşuna mı gitti acabaKızlar bu markadan almayın eve gelınce yenıden yaptım yalancı pozıtıf verıyor okadar komık kı hastanede kanımın karıstıgını dusunucem baskasıyla
Canım bende test yaptım negatif çıktıYok cnm artık adet gelse de bıtse bu çile dıyorum
Ama senın afete var daha bekle cnmCanım bende test yaptım negatif çıktı
Ovusu mu pyle gosterdı gebelık testımıBana da bu marka hep böyle gösterdi yaa ovülasyonu da bununla yaptım ay boşuna mı gitti acaba
İnşallah canımAma senın afete var daha bekle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?