- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.401
Gebelik testini hatta ikinci çizgi bariz belliydi aynı gün ovulasyon testim de çok koyu kırmızıydı sonraki gün gebelik testini yeniledim saatler sonra cıktı silik çizgi sonra ki gün bi daha yaptım önce yine birşey yok sonra yine silik çizgi böyle dalga geçti resmen benle bu marka testOvusu mu pyle gosterdı gebelık testımı
Olur canım önündeki 4 5 günü hep değerlendirEki Görüntüle 2236467 Bugün 4 gibi pozitifi yakaladım.dün akşam 6 da hiçbirşey yoktu testte. Bugün 4 te kıpkırmızı.yarın sabah yapsam oluyor mu ilişkiyi?
Olur cnm bu yumurtanın döllenmeye hazır olduğunu gösteriyor. Iliskiye devam. Siliklestiginde çatlamış olacak.Eki Görüntüle 2236467 Bugün 4 gibi pozitifi yakaladım.dün akşam 6 da hiçbirşey yoktu testte. Bugün 4 te kıpkırmızı.yarın sabah yapsam oluyor mu ilişkiyi?
Dün yaptıysan canlı sperm var içerdeSağol kuzum dün değerlendirdik yarın sabah da değerlendrcez de bugün yine yapim mi diye meraklandım
Valla aldım yere ıade edıyorum testlerı sımdınbaktımda t yerınde cozgı var hatalılar onsanlarla pynuyolarGebelik testini hatta ikinci çizgi bariz belliydi aynı gün ovulasyon testim de çok koyu kırmızıydı sonraki gün gebelik testini yeniledim saatler sonra cıktı silik çizgi sonra ki gün bi daha yaptım önce yine birşey yok sonra yine silik çizgi böyle dalga geçti resmen benle bu marka test
Seninki bence kesinlikle 13 subatta catlamis:) insallah degerlendirmissinizdir, Allahim nasip etsin bu ayÇatlamış olabilir mi buda benimki bak
Seninki bence kesinlikle 13 subatta catlamis:) insallah degerlendirmissinizdir, Allahim nasip etsin bu ay
Laboquick cnn
Sen karar ver cnnCanım ben de geçen ay miratechle çok uğraştım gebeliği hep pozitif verdi bana daha da asla almam o markayı. Şuan bende laboquick kullanıyorum genelde onu iyi dediler ama o da mı sorunlu
Canım ben de geçen ay miratechle çok uğraştım gebeliği hep pozitif verdi bana daha da asla almam o markayı. Şuan bende laboquick kullanıyorum genelde onu iyi dediler ama o da mı sorunlu
Çok hayali bir çizgi var gibi ama bilemiyorumSen karar ver cnn
Olsun canim sikma canini..daha yeni korunmayi birakmissin hemen olucak diye bir durum soz konusu degil.. Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah.Kızlar ben adet oldum
Yenı fılm cekıldı spral cıktı normal bunye yenıden kendıne gelmeye calıstı 9 ay oldu bebegımı kaybedelı yerı dolsun ıstıyorum nasıp kosmet yenıden en azından cok gecıkmeden geldı buaya umutşar yenıdenOlsun canim sikma canini..daha yeni korunmayi birakmissin hemen olucak diye bir durum soz konusu degil.. Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah.
Merhabalar, lutfen bukadar umutsuz olma anne olmak hep zor olmustur, oncesi de sonrasi da cok sancili olabiliyor. Bence vazgecmeyin Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmaz . Biraz ara verin kendinize gelin yeterKızlar bukadar belırtının olup kanın negatı olması gercekten benı cokyıprattı adet olabılcekmıyım yumurtammı catlamadı artık saglık sorunlarıyla ugrasmak zor gelıyo nabıcamı bılmıyorum dr a gıtmekten bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?