Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, lutfen bukadar umutsuz olma anne olmak hep zor olmustur, oncesi de sonrasi da cok sancili olabiliyor. Bence vazgecmeyin Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmaz . Biraz ara verin kendinize gelin yeter
9 aydır korunuyodum zaten mecbur saglık sorunları

Yarın kan ewt yoksa da sokturucu Ama ben adet öncesi iştahsızlık olur aşırı iştah liyim göğüslerim şişti bu belirsizlik yoruyo gervekten
Sokturucu hıc tabsıye etmem hormon sonucta bende bı anda sabah oldummadet hıc belırtı yoktu adet olcakmısım gıbı ama hayırlısı kac gun oldu senın gecelı 45 gunu gecmedı dımı gecmeden kullanma bence

Ewt yarın sağlık ocağına gidiyim artık oglumu okula bırakıp ogleden sonra ins sen ne yaptın sonuç bellimi
Ben hep olcam gibi ama olamadım nedense aslında yumurtlama günümden eminin 14. Gün oluyodum hep ne olduysa bu al salı günü olmazsam gebelik test yapcam

Kizlar ovulasyon testim dune gor3 daha koyu çıktı neden böyle oluyor olabilir kafam karışıyor inanki çok yoruldum

Eklentiler

• 20190217_151146.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…