Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben altı ay önce sezeyanla Doğum yaptım adetim 40 gün sonra oldu hemen ilk 3 ay 27 günde oldum bu son iki aydır 26 günde oluyorum eğer bu ayda bir gün erken olursam yani 26 olursa yarın adet oluyorum

Kızlar ben altı ay önce sezeyanla Doğum yaptım adetim 40 gün sonra oldu hemen ilk 3 ay 27 günde oldum bu son iki aydır 26 günde oluyorum eğer bu ayda bir gün erken olursam yani 26 olursa yarın adet oluyorum
Adet fuzensızlıgı degıl o cnn normal bende 27 de olurken 32 de oldum

Merhabalar sürekli aralara giriyorum soruyorum ama kusuruma bakmayın testlerime bakarmısınız sanki bugün silikleşmişmi ben mi yanlış görüyorum acaba

2 gun degilmiydi ben 19 gosteriyor ben gecen aylarda inan cok bakiyordum ama biraktim hatta artik hicc dusunmeyince belirti falanda olmuyor q
Canım Doğumdan sonra 3 ay boyunca 27 günde oldum sonra ki iki ay 26 günde oldum . Bu ay 6.adetim olacak eğer yine 26 günde olursam yarın olurum

Yarın adet günüm bakalım ama gelecek sanırım karnım ağtıyor oldum sanıyorum lavaboya gidiyorum bakalım yarın ilk günüm olacak
Nasıp cnm hep dogru zamanda hamıle olayım dıye dua ettm buay degılmıs demekkı senın ıcınde hayırlıysa vatdır ıns

Bugün adetim gelecek galiba niye böyle stresliyim anlamadım halen bir umut olmadığım sürece bakalım
Cnm umut herzaman lazım bugun mu gunun hayırlısı dıyorum haber ver gene ben de hamıelık ıcın neler yapılabılır onları arastırıyorummyenıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…