Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim tam iki damla kan geldi bugün adet günüm daha bişey yok inşallah hiç gelmez ya ama zaten iki gün önce idrar testi yaptım negatifti

kızlar 3 günlük ovulasyon testim bu şekilde açık olanı bugün yaptım.diğerleri tam koyulmadı sanki bu şekilde de oluyor mu.yani yumurtlama gerçekleşmiş oluyor mu böyle.bilgisi olan cevaplarsa çok mutlu olurum

Diğerleri de tam koyulmamış sanki Canım ya akıntını takip ettin mi eğer geldiyse ovulsaydın olmuştur ve teste göre çatlamış duruyo bugün ve yarını da değerlendir mutlaka

Diğerleri de tam koyulmamış sanki Canım ya akıntını takip ettin mi eğer geldiyse ovulsaydın olmuştur ve teste göre çatlamış duruyo bugün ve yarını da değerlendir mutlaka
Akıntı hissetmiyorum ben yaa hiç bi ay hissedemedim.yani baktığımda bugün çatlamış dicem ama diğerleri de tam koyu eşit değil.böyle olması normal mi acaba böyle olup hamile kalan var mı çok merak ediyorum

Canım yapmaya devam et bence tam koyulaşma olmamış

Geçmiş olsun canım öncelikle,kürtajmı yapıldı,kendin mi düşük yaptın,benimde lekelenmem devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…