- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.461
cumartesiye çok var bata kaç kaldı ki.. neden test yapmıyorsun?Göğüslerim ara ara sızlıyordu 15 gündür bugün iyice arttı sanırım bu ayda olmadı cuma dr gitcem cumartesi bat hayırlısı canım bekliycez :)
6 gün var test yapmıcam bu ay inat ettimcumartesiye çok var bata kaç kaldı ki.. neden test yapmıyorsun?
haa daha varmış.. ee o zaman nasıl koyu çıktı ovuların.6 gün var test yapmıcam bu ay inat ettim
Yaptırdın mı test cnmOlmadim bende hala cnm hayırlı haberler
Yok cnm sorma acil başka is cikti onla ilgileniyorum eve dönerken test alicamYaptırdın mı test cnm
Bende yarın test alıp yapıcam bakalım yaz bana sonucuYok cnm sorma acil başka is cikti onla ilgileniyorum eve dönerken test alicam
Tmm cnm sende yazBende yarın test alıp yapıcam bakalım yaz bana sonucu
cumartesi pozitifi gördüm 4te. pazar sabah ilişki oldu.ihtimal var mı sizce? pazar akşama silikleşmişti test. nolur nolmaz bugün de denicez tabi de.
Bilmiyorum kuzum bugünde boyledihaa daha varmış.. ee o zaman nasıl koyu çıktı ovuların.
hakkında hayırlısı bakalım kuzum.Bilmiyorum kuzum bugünde boyledi
Diğerleri de tam koyulmamış sanki Canım ya akıntını takip ettin mi eğer geldiyse ovulsaydın olmuştur ve teste göre çatlamış duruyo bugün ve yarını da değerlendir mutlakaEki Görüntüle 2236977 kızlar 3 günlük ovulasyon testim bu şekilde açık olanı bugün yaptım.diğerleri tam koyulmadı sanki bu şekilde de oluyor mu.yani yumurtlama gerçekleşmiş oluyor mu böyle.bilgisi olan cevaplarsa çok mutlu olurum
Akıntı hissetmiyorum ben yaa hiç bi ay hissedemedim.yani baktığımda bugün çatlamış dicem ama diğerleri de tam koyu eşit değil.böyle olması normal mi acaba böyle olup hamile kalan var mı çok merak ediyorumDiğerleri de tam koyulmamış sanki Canım ya akıntını takip ettin mi eğer geldiyse ovulsaydın olmuştur ve teste göre çatlamış duruyo bugün ve yarını da değerlendir mutlaka
Canım yapmaya devam et bence tam koyulaşma olmamışEki Görüntüle 2236977 kızlar 3 günlük ovulasyon testim bu şekilde açık olanı bugün yaptım.diğerleri tam koyulmadı sanki bu şekilde de oluyor mu.yani yumurtlama gerçekleşmiş oluyor mu böyle.bilgisi olan cevaplarsa çok mutlu olurum
Geçmiş olsun canım öncelikle,kürtajmı yapıldı,kendin mi düşük yaptın,benimde lekelenmem devam ediyorcanım ben 22 ağustosta 6 haftalık düşük yaptım eylül ayı boyunca nerdeyse lekelenmem oldu
tam olarak ekim ayında adetim düzene girdi ve başladım ama çok önemsemedim açıkcası sonrasında geçen ay ve bu ay çok dikkatli takip ettim 16-17. gün pik oldu ve 17. gün yumurtam çatladı
Canım benim geçen ayda böyle olmuştu.bundan başka koyu olmuyor.Canım yapmaya devam et bence tam koyulaşma olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?