- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.481
Canım benim geçen ayda böyle olmuştu.bundan başka koyu olmuyor.[/QUOT
O zaman günleri değerlendir canım
Canım adet günün gelmeden test yapma bence negatif olunca stres oluyor insan sana diyorum ama bende test yapıyorumKızlar bende 15 şubatta öift çizgiyi yakaladım 16 şubatta çatladı bat 2-4 mart arası muhtemelen en erken ne zaman öğrenebilirim gebeliği ?
Merhabalar :) bir sorum olacak, ovu testleri bazen gecersiz cikabiliyor sanirim . Bugun yaptigim test ekraninda hicnirsey cikmadiBu sekilde cikti dün. Akşam
Canim rengi kirmiziysa adetin baslamis demektir. Koyu veya pembe olursa gebelik olabilir..Kızlar benim gibi adet günü iki damla kan gelip hamile olan oldu mu gerçi her an gelebilir ama umut
Canım bir damla olduğu için tenge net belli değil kırmızılı kahveli gibi bişeyCanim rengi kirmiziysa adetin baslamis demektir. Koyu veya pembe olursa gebelik olabilir..
Adetin gectimi cnm valla anlamadım cnm bende hala adet de yok bekliycem sanirimMerhabalar :) bir sorum olacak, ovu testleri bazen gecersiz cikabiliyor sanirim . Bugun yaptigim test ekraninda hicnirsey cikmadibu aksam tekrar deneyecegim sizin basiniza boyle bisey geldi mi ?
Ilişki üzerinden 12 ila 14 gün gecince öğrenebilirsinizKızlar bende 15 şubatta öift çizgiyi yakaladım 16 şubatta çatladı bat 2-4 mart arası muhtemelen en erken ne zaman öğrenebilirim gebeliği ?
27 de yapsan çıkar diye düşünüyorumKızlar bende 15 şubatta öift çizgiyi yakaladım 16 şubatta çatladı bat 2-4 mart arası muhtemelen en erken ne zaman öğrenebilirim gebeliği ?
Kacıncı gunun cnm bıde saat kacta aldın testten 2 3 saat once sıvı alımını azalttınmjEki Görüntüle 2236977 kızlar 3 günlük ovulasyon testim bu şekilde açık olanı bugün yaptım.diğerleri tam koyulmadı sanki bu şekilde de oluyor mu.yani yumurtlama gerçekleşmiş oluyor mu böyle.bilgisi olan cevaplarsa çok mutlu olurum
Yenıden test mı yapsan acaba bak gelmedıyse olabılırKızlar benim tam iki damla kan geldi bugün adet günüm daha bişey yok inşallah hiç gelmez ya ama zaten iki gün önce idrar testi yaptım negatifti
Canım az önce yaptım yine negatifYenıden test mı yapsan acaba bak gelmedıyse olabılır
Yenıden test mı yapsan acaba bak gelmedıyse olabılır
Evet adet günüm geldi ama kendisi gelmedi diye iki kere test yaptım negatif aşırı ağrım başladı bildiğin adet sancısı çekiyorum sanırım yarın a kadar gelir kısmet ya olmadı bu ay deyip geçiyorumCanım test yapıp durma bi kendini rahat bırak stres oluyosun böyle
Hayırlısı adet duzenliyse ilk gün yapın duzensizse bekleyin benceEvet adet günüm geldi ama kendisi gelmedi diye iki kere test yaptım negatif aşırı ağrım başladı bildiğin adet sancısı çekiyorum sanırım yarın a kadar gelir kısmet ya olmadı bu ay deyip geçiyorum
Düzenli ilk gündü bugün işte yaptım negatifHayırlısı adet duzenliyse ilk gün yapın duzensizse bekleyin bence
Tm canım bazen ilk gün az olabiliyor benim öyledir arada içini ferah tut bu ay olmadı diye pes etmek yokDüzenli ilk gündü bugün işte yaptım negatif
Sıvı almadım canım adetimin 16.günüKacıncı gunun cnm bıde saat kacta aldın testten 2 3 saat once sıvı alımını azalttınmj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?