- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.521
Hadi gozun aydin olsun saglikla gelsin.Canım ben test yaptım hamileyim
Sendemı gc yumurtluyosun cnm adetlerın kac gunde oluyoAdetten 2 gün sonra başlayıp 15 ün kulanılması gerekiyormuş. Ben zaten 25. gün yumurtluyorum 15+ 7 gün deyince zaten 22. gün bitiyor. Çok fazla bu şekilde hamile kalan var.
Harika bi haber atarmisin resmi testin masallah kaç gün geçti daha önce test yaptinmi ay heyecanlandim adına ne kadae çok soru sordum:)Canım ben test yaptım hamileyim
Sen yapmadın mı testHarika bi haber atarmisin resmi testin masallah kaç gün geçti daha önce test yaptinmi ay heyecanlandim adına ne kadae çok soru sordum:)
Hayırlı olsun canim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım ben test yaptım hamileyim
benm üçüncü diğerleri de daha küçük öğrenince çok ağladım bugün Ama Rabbim nasip etmiş hayırlısıyla gelsin inşallahHarika bi haber atarmisin resmi testin masallah kaç gün geçti daha önce test yaptinmi ay heyecanlandim adına ne kadae çok soru sordum:)
Amin Canım Rabbim isteyen lere nasip etsin inşallah bana çok süpriz oldu öğrenince çok ağladım üçüncü benim Rabbim olmayan kardeşlerime de nasip etsin inşallahHayırlı olsun canim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yok cnm cikmiyo bende yok :)Sen yapmadın mı test
Gozun aydin kuzumCanım ben test yaptım hamileyim
Adet günün bugunmu YDÜ cnmbenm üçüncü diğerleri de daha küçük öğrenince çok ağladım bugün Ama Rabbim nasip etmiş hayırlısıyla gelsin inşallah
Yok Canım 14 şubattı testi bugün yaptımAdet günün bugunmu YDÜ cnm
Valla cnm Rabbim nasip etti benim üçüncü bi oğlum küçük bilmiyorum nasipmiş napalım hayırlısıyla gelsin inşallahGozun aydin kuzum
Aminn canım ben daha önce hiç yaşamadım bir buçuk yıldır deniyoruz inşallah isteyen herkese nasip olur. Senin adına çookkk sevindimAmin Canım Rabbim isteyen lere nasip etsin inşallah bana çok süpriz oldu öğrenince çok ağladım üçüncü benim Rabbim olmayan kardeşlerime de nasip etsin inşallah
5 gun sonra masallahYok Canım 14 şubattı testi bugün yaptım
Ayy canım tebrik ederim kan testi yaptırdın mi. Günün kaç gün geçmişti ve belirtin var mıydı çok oldu ama :)Canım ben test yaptım hamileyim
PKo var Canım bende yumurtlama akıntıma göre 14 şubatta olmalıydım bugün test yaptım çık net çıktı benim üçüncü çocuğum olacak nasipseAyy canım tebrik ederim kan testi yaptırdın mi. Günün kaç gün geçmişti ve belirtin var mıydı çok oldu ama :)
Korkudan yapamadım Canım 8 aylık bebeğim var5 gun sonra masallah
Hayırlı olsun kuzum bebiş in de çok küçükmüş ama olsun beraber büyürler ne mutlu sana sağlıkla kucağına alırsın inşallahPKo var Canım bende yumurtlama akıntıma göre 14 şubatta olmalıydım bugün test yaptım çık net çıktı benim üçüncü çocuğum olacak nasipse
Senin yumurtlama geçti mi ? Ne durumdasın şeker ?Aminn canım ben daha önce hiç yaşamadım bir buçuk yıldır deniyoruz inşallah isteyen herkese nasip olur. Senin adına çookkk sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?