Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harika bi haber atarmisin resmi testin masallah kaç gün geçti daha önce test yaptinmi ay heyecanlandim adına ne kadae çok soru sordum:)
benm üçüncü diğerleri de daha küçük öğrenince çok ağladım bugün Ama Rabbim nasip etmiş hayırlısıyla gelsin inşallah

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 45
Amin Canım Rabbim isteyen lere nasip etsin inşallah bana çok süpriz oldu öğrenince çok ağladım üçüncü benim Rabbim olmayan kardeşlerime de nasip etsin inşallah
Aminn canım ben daha önce hiç yaşamadım bir buçuk yıldır deniyoruz inşallah isteyen herkese nasip olur. Senin adına çookkk sevindim

Ovulasyon testine baslaidm 8 subatta adet oldum. Pko oldugu icin bittikten 2 gün sonra basladim teste yani 17 subatta . Negatif bir tup bebek denemem oldu . Bi de böyle deneyeyim dedim olacağından değil ama iste heves

Ayy canım tebrik ederim kan testi yaptırdın mi. Günün kaç gün geçmişti ve belirtin var mıydı çok oldu ama :)
PKo var Canım bende yumurtlama akıntıma göre 14 şubatta olmalıydım bugün test yaptım çık net çıktı benim üçüncü çocuğum olacak nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…