Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün bir damla geldi öğlen gerisi yoktu inşallah hiç gelmez canım bakacağız

Cnm kendını sende ıyıce strese soktun adet mı olamıyosun acaba yarını bekle belkı ılk gun leke gıbı gelmıstor hakkında hayırlısı cnm

merhaba bayanlar bende bu ay ovulasyon testi yapacagım bugun baslayacagım adetın 7 . günü geçen çarşamba adet olmuştum

Benimkide bugun bende olurum cunku alistim artik negatiflere eskden aglar aglardim simdi ilk an sinirleniyorum sonra geciyor birakiyorum artik galiba cunku adeteyakin hep gidr bakarsim olmusmuyum diye artik umrumda degil herr belirtiyi yasadim bence artik beni hic bir belirti sasirtamazda.Olanin oluyor ne ovulisyon ne takip ne bisey oldumu oluyor korunurken yok tek gecede yeter yani dr gittim rahimfilmi kaldi onida artik cektirip sonumu Rabbime birakicam ve ugrasmayacagim boylesi insani dahada yipratiyor

Beklemedıgın zamanda olur zaten ugrasmayı bırakırsın kac aydır ıstıyosun 6 yı gectıyse bı fılm cekıl cnm

canım sogan kuru bebek olmasına engel olmazmı hanı dısarı atıyorya ıltıhap falan

Cnm cok beklenmişsin en azından bı fılm cektır sonra bısey yoksa asılama falan denersın
aşılama nasıl oluyor çok moralim bozuk ya arabamın akusu bıtmıs yolda kaldım ıterek cakıstırmaya calıstık tanımadıgım adamlarla arabayı ittim bel fıtığım var belim agrıdı sarı bır akıntım geldı bu ayda husran ama bıraktım artık ya pskolojımı çok bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…