- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.501
Bugün benimde oldu canım.başka yaptımMerhabalar :) bir sorum olacak, ovu testleri bazen gecersiz cikabiliyor sanirim . Bugun yaptigim test ekraninda hicnirsey cikmadibu aksam tekrar deneyecegim sizin basiniza boyle bisey geldi mi ?
Bugün bir damla geldi öğlen gerisi yoktu inşallah hiç gelmez canım bakacağızKızlar ya eşim ate
Tm canım bazen ilk gün az olabiliyor benim öyledir arada içini ferah tut bu ay olmadı diye pes etmek yok
Kızlar eşim vucud ısısı takibini duymuş ateş ölçer almış dijital bu erkekler bizden fena yayapmasam olmaz başımın etini yer nasıl yapılıyordu bu ya sabah yataktan cıkmadanmıydı ben rahatım o taktı bu ayda
Ozaman yumurtan catlamıs olabılır bıraz daha devam et teste bakalım sılıklesıcekmıSıvı almadım canım adetimin 16.günü
Oldunmu cnm hepımızın adetı bırbırıne yakın ozaman yumurtlamaları daha ıyı takıp edıp bırbırımıze naptıklarımızı yazalım hamıle kalalımKızlar ben Adet oldum bu arada geldiHayırlısı ile en yakın zamanda olur inşallah
Soğan kürü yapacağım ben canımOldunmu cnm hepımızın adetı bırbırıne yakın ozaman yumurtlamaları daha ıyı takıp edıp bırbırımıze naptıklarımızı yazalım hamıle kalalım
Beklemedıgın zamanda olur zaten ugrasmayı bırakırsın kac aydır ıstıyosun 6 yı gectıyse bı fılm cekıl cnmBenimkide bugun bende olurum cunku alistim artik negatiflere eskden aglar aglardim simdi ilk an sinirleniyorum sonra geciyor birakiyorum artik galiba cunku adeteyakin hep gidr bakarsim olmusmuyum diye artik umrumda degil herr belirtiyi yasadim bence artik beni hic bir belirti sasirtamazda.Olanin oluyor ne ovulisyon ne takip ne bisey oldumu oluyor korunurken yok tek gecede yeter yani dr gittim rahimfilmi kaldi onida artik cektirip sonumu Rabbime birakicam ve ugrasmayacagim boylesi insani dahada yipratiyor
Bende 4 ay once yapmıstım sımdıden havuc ve ıncıre basladım adet bıtınce adacayı ıccecegımSoğan kürü yapacağım ben canım
3 sene oldu arada bir kurtajim oldu daha once gittigimde hic sorunum olmadigini soylemisti dt ama artik zaman uzayinca film istediBeklemedıgın zamanda olur zaten ugrasmayı bırakırsın kac aydır ıstıyosun 6 yı gectıyse bı fılm cekıl cnm
3 sene oldu arada bir kurtajim oldu daha once gittigimde hic sorunum olmadigini soylemisti dt ama artik zaman uzayinca film istediBeklemedıgın zamanda olur zaten ugrasmayı bırakırsın kac aydır ıstıyosun 6 yı gectıyse bı fılm cekıl cnm
Cnm cok beklenmişsin en azından bı fılm cektır sonra bısey yoksa asılama falan denersın3 sene oldu arada bir kurtajim oldu daha once gittigimde hic sorunum olmadigini soylemisti dt ama artik zaman uzayinca film istedi
Ben geçen ay soğan kürünü tam yapmadım bu defa tam yapayım dedimBende 4 ay once yapmıstım sımdıden havuc ve ıncıre basladım adet bıtınce adacayı ıccecegım
ben sizden baya önce oldum bana birde picos dedi canım benim adetimin son günü yarın değil diğer gün başlayacağım soğan kürüne ben. birde ovulasyon testi siparişlerim de geldi. Tekrar sil baştan başlıyoruz.Soğan kürü yapacağım ben canım
canım sogan kuru bebek olmasına engel olmazmı hanı dısarı atıyorya ıltıhap falanben sizden baya önce oldum bana birde picos dedi canım benim adetimin son günü yarın değil diğer gün başlayacağım soğan kürüne ben. birde ovulasyon testi siparişlerim de geldi. Tekrar sil baştan başlıyoruz.
İnşallah bu ay nasip olur
Adetten 2 gün sonra başlayıp 15 ün kulanılması gerekiyormuş. Ben zaten 25. gün yumurtluyorum 15+ 7 gün deyince zaten 22. gün bitiyor. Çok fazla bu şekilde hamile kalan var.canım sogan kuru bebek olmasına engel olmazmı hanı dısarı atıyorya ıltıhap falan
aşılama nasıl oluyor çok moralim bozuk ya arabamın akusu bıtmıs yolda kaldım ıterek cakıstırmaya calıstık tanımadıgım adamlarla arabayı ittim bel fıtığım var belim agrıdı sarı bır akıntım geldı bu ayda husran ama bıraktım artık ya pskolojımı çok bozuyorCnm cok beklenmişsin en azından bı fılm cektır sonra bısey yoksa asılama falan denersın
Canım ben test yaptım hamileyimYok cnm sorma acil başka is cikti onla ilgileniyorum eve dönerken test alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?