- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.541
Rabbim nasip etmiş cnm korunuyorduk ama olacağı varmış sağlıkla gelsinHayırlı olsun kuzum bebiş in de çok küçükmüş ama olsun beraber büyürler ne mutlu sana sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet benim 9_10 şubat pik oldu. Bata 4 gün kaldı bekleme aşamasındayım. Sen ne durumdasın canım ?Senin yumurtlama geçti mi ? Ne durumdasın şeker ?
Benim 13 şubatta silindi. O günden 14 gün sayınca 28 şubat oluyor bat. 9 gün var :) senin de 7 gün olması gerekmiyor mu?Evet benim 9_10 şubat pik oldu. Bata 4 gün kaldı bekleme aşamasındayım. Sen ne durumdasın canım ?
Programa göre pik olan tarih itibariyle 14 gün sayıyor canim benim 11 şubatta silindi. Silinen gunden hesapladıgimda 13 gün sürüyor bat tarihim cumartesi ye denk geliyor. Geçen ay da silinen günden saydığımda 13. gün adet oldumBenim 13 şubatta silindi. O günden 14 gün sayınca 28 şubat oluyor bat. 9 gün var :) senin de 7 gün olması gerekmiyor mu?
Kızlar ya eşim ate
Tm canım bazen ilk gün az olabiliyor benim öyledir arada içini ferah tut bu ay olmadı diye pes etmek yok
Kızlar eşim vucud ısısı takibini duymuş ateş ölçer almış dijital bu erkekler bizden fena yayapmasam olmaz başımın etini yer nasıl yapılıyordu bu ya sabah yataktan cıkmadanmıydı ben rahatım o taktı bu ayda
Ovu gibi aynı saate oluyor sanırım regl olsun başlarım artık bu ay geçti bakalım eşim daha neler çıkarcak basıma :)Canım ben yapıyorum ateş takibi
Havuc ve incirinasil yapiyorsunuzBende 4 ay once yapmıstım sımdıden havuc ve ıncıre basladım adet bıtınce adacayı ıccecegım
Onunla ilgili bir forum var ateş takibi için grafik yapıyolar bi site var oradan sonra yorumluyolar ama ben gebelik için takip ediyorum 1 haftadır ölçtüm o yüzden grafik yapmadım.. Evet aynı saatte ve yataktan kalkmadan yapılması lazımOvu gibi aynı saate oluyor sanırım regl olsun başlarım artık bu ay geçti bakalım eşim daha neler çıkarcak basıma :)
Normal gunde bır defa yıyorum cnmHavuc ve incirinasil yapiyorsunuz
Günaydın kızlar sabah gebelik testi yaptim negatif çıtı bu ayda olmadı
Yok canım cumartesi günü olmam gerekiyorGünün geçtimi canım
36 38 genelde adet döngüm 25. gün yumurtladım bu ay. şimdi adetim bitti 1. gün bugün. yarın soğan kürüne başlıyorumSendemı gc yumurtluyosun cnm adetlerın kac gunde oluyo
Hayırlı olsun cnm sağlıklı gebeliklerKorkudan yapamadım Canım 8 aylık bebeğim var
bende pkoluyum henüz nasip olmadı çocuk. sen bir tedavi gördün mü özel bişi yaptın mıPKo var Canım bende yumurtlama akıntıma göre 14 şubatta olmalıydım bugün test yaptım çık net çıktı benim üçüncü çocuğum olacak nasipse
bende de piko var daha önce bir kürtajım oldu. tüp bebek tedavisine başlama kararı nasıl alınıyorOvulasyon testine baslaidm 8 subatta adet oldum. Pko oldugu icin bittikten 2 gün sonra basladim teste yani 17 subatta . Negatif bir tup bebek denemem oldu . Bi de böyle deneyeyim dedim olacağından değil ama iste heves
İnşallah erken yapmışımdır canim. Ama hiç ümidim yok. Eger gebelik olsaydı az da olsa silik çizgi olurdu diye düşünüyorum bata 3 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?