Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 13 şubatta silindi. O günden 14 gün sayınca 28 şubat oluyor bat. 9 gün var :) senin de 7 gün olması gerekmiyor mu?
Programa göre pik olan tarih itibariyle 14 gün sayıyor canim benim 11 şubatta silindi. Silinen gunden hesapladıgimda 13 gün sürüyor bat tarihim cumartesi ye denk geliyor. Geçen ay da silinen günden saydığımda 13. gün adet oldum

Canım ben yapıyorum ateş takibi

Ovu gibi aynı saate oluyor sanırım regl olsun başlarım artık bu ay geçti bakalım eşim daha neler çıkarcak basıma :)
Onunla ilgili bir forum var ateş takibi için grafik yapıyolar bi site var oradan sonra yorumluyolar ama ben gebelik için takip ediyorum 1 haftadır ölçtüm o yüzden grafik yapmadım.. Evet aynı saatte ve yataktan kalkmadan yapılması lazım

Kızlar gunaydın benım normalde 5 gun suren adetım 3 gunde bıttı yapısıklıj operasyon u oldum uc ay once spral takıldı gecen adette çıkarıldı spral yapısıklıkta bıle uc gunde bıtmıyodu ben anlamadım ya

Ovulasyon testine baslaidm 8 subatta adet oldum. Pko oldugu icin bittikten 2 gün sonra basladim teste yani 17 subatta . Negatif bir tup bebek denemem oldu . Bi de böyle deneyeyim dedim olacağından değil ama iste heves
bende de piko var daha önce bir kürtajım oldu. tüp bebek tedavisine başlama kararı nasıl alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…