Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah erken yapmışımdır canim. Ama hiç ümidim yok. Eger gebelik olsaydı az da olsa silik çizgi olurdu diye düşünüyorum bata 3 gün kaldı
yaa evet o da var varsa çıkardı diyorsun ama adet gelene kadar da umut bitmiyor.. geç döllenme vs olduysa diye.. biliyorsun saatlik değişebiliyor kana karışması vs... inşallah Rabbim hayırlı zamanda versin.

Silik de olsa çıkar diye umut etmiştim ama ay sonuna kadar beklemek lazım sanki
yumdan 12 13 gün sonra en erken görebilirsin deniyor ama kanda da olabilir o 3 kala varsa çıkar diyebiliyorum ben.. geç döllenme falan söz konusu değilse tabi. hayırlısı bakalım..

yarın adetten sonraki 2 gün yarın başlasam olur dimi. Ovulasyon testlerine de bugün başlim diyorum sence çokmu erken olur 32 adet testim var
Cnn erken daha bence gec yumurtluyosan okdr erken baslama yada ıkı gun sonra yap baktın cok sılık ıkı uc gun sonra gene yap ben 10. 14. Gun yapıp devam edıcem duruma gore sogan kurunude ıntten baksana adet bıtımınde mı baslanıyodu hatırlayamadım

testi az önce yaptım bi bakim diye 2. çizgi hiç çıkmadı. geçen ay ilk başladıpımda çıkmıştı. bu hiç yumurtlamıyorum bu ay demek olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…