- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.561
yaa evet o da var varsa çıkardı diyorsun ama adet gelene kadar da umut bitmiyor.. geç döllenme vs olduysa diye.. biliyorsun saatlik değişebiliyor kana karışması vs... inşallah Rabbim hayırlı zamanda versin.İnşallah erken yapmışımdır canim. Ama hiç ümidim yok. Eger gebelik olsaydı az da olsa silik çizgi olurdu diye düşünüyorum bata 3 gün kaldı
Aynen bendede net tek cizgiİnşallah erken yapmışımdır canim. Ama hiç ümidim yok. Eger gebelik olsaydı az da olsa silik çizgi olurdu diye düşünüyorum bata 3 gün kaldı
Bende 23 te yumurtladım bakalım buau nasıl olcak yap vnm spgan kurunu ben 4 ay once yaptım akıntı yapıyombılgın olsun36 38 genelde adet döngüm 25. gün yumurtladım bu ay. şimdi adetim bitti 1. gün bugün. yarın soğan kürüne başlıyorum
Cnm erken yapmıssın 16 da yumurtlasan bıle 28. Gunde net cokıyor oyuzden adet gununu bekleAynen bendede net tek cizgi
Kızlar bu gün test yaptım ilk 10 dk birşey çıkmadı sonra benim gözüm tutmuş 45 dk kadar silik bi çizgi daha belirmiş buharlaşma midir yaaAynen bendede net tek cizgi
At bakalim canimKızlar bu gün test yaptım ilk 10 dk birşey çıkmadı sonra benim gözüm tutmuş 45 dk kadar silik bi çizgi daha belirmiş buharlaşma midir yaa
Çizgi bozulmuş sanırım test bozuk yaa netten 50 li paket almıştımAt bakalim canim
e bidaha yap bu olmamışÇizgi bozulmuş sanırım test bozuk yaa netten 50 li paket almıştım
Daha ayın 13 de ovulasyon pik oldu o yüzden ilk idrar da yapıyorum yani yarini beklemem lazım :)e bidaha yap bu olmamışmadem 50 tane var.
heee ayy o zaman bekle daha çok var :)Daha ayın 13 de ovulasyon pik oldu o yüzden ilk idrar da yapıyorum yani yarini beklemem lazım :)
yarın adetten sonraki 2 gün yarın başlasam olur dimi. Ovulasyon testlerine de bugün başlim diyorum sence çokmu erken olur 32 adet testim varBende 23 te yumurtladım bakalım buau nasıl olcak yap vnm spgan kurunu ben 4 ay once yaptım akıntı yapıyombılgın olsun
Silik de olsa çıkar diye umut etmiştim ama ay sonuna kadar beklemek lazım sankiheee ayy o zaman bekle daha çok var :)
yumdan 12 13 gün sonra en erken görebilirsin deniyor ama kanda da olabilir o 3 kala varsa çıkar diyebiliyorum ben.. geç döllenme falan söz konusu değilse tabi. hayırlısı bakalım..Silik de olsa çıkar diye umut etmiştim ama ay sonuna kadar beklemek lazım sanki
Cnn erken daha bence gec yumurtluyosan okdr erken baslama yada ıkı gun sonra yap baktın cok sılık ıkı uc gun sonra gene yap ben 10. 14. Gun yapıp devam edıcem duruma gore sogan kurunude ıntten baksana adet bıtımınde mı baslanıyodu hatırlayamadımyarın adetten sonraki 2 gün yarın başlasam olur dimi. Ovulasyon testlerine de bugün başlim diyorum sence çokmu erken olur 32 adet testim var
testi az önce yaptım bi bakim diye 2. çizgi hiç çıkmadı. geçen ay ilk başladıpımda çıkmıştı. bu hiç yumurtlamıyorum bu ay demek olabilir miCnn erken daha bence gec yumurtluyosan okdr erken baslama yada ıkı gun sonra yap baktın cok sılık ıkı uc gun sonra gene yap ben 10. 14. Gun yapıp devam edıcem duruma gore sogan kurunude ıntten baksana adet bıtımınde mı baslanıyodu hatırlayamadım
Tovbe bu nasil ay seklinde tstin markasi ne benim yaptigim laboguickÇizgi bozulmuş sanırım test bozuk yaa netten 50 li paket almıştım
Aynı marka canım ben bu ay ovulasyon testini de kullandım çok hata verdi çok pişman oldum birde aldığımaTovbe bu nasil ay seklinde tstin markasi ne benim yaptigim laboguick
Bende onu kullaniyorum ovu testini nerden aldin canim ben netten aldim herkes guvenilir diyor bende adet olmadim ama benimki antibiyotikten gecikebilirAynı marka canım ben bu ay ovulasyon testini de kullandım çok hata verdi çok pişman oldum birde aldığıma
Hayır cnm olurmu oyle kacıncı gununtesti az önce yaptım bi bakim diye 2. çizgi hiç çıkmadı. geçen ay ilk başladıpımda çıkmıştı. bu hiç yumurtlamıyorum bu ay demek olabilir mi
adetten başlamasından itibaren 8. günüm. kafam çok karışık ya. u soğan kürüne başladıktan sonra 15 gün yapacağım ya. yumurtlama olunca bırakayım mıHayır cnm olurmu oyle kacıncı gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?