- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.581
Yok Canım ya nasip iste oldubende pkoluyum henüz nasip olmadı çocuk. sen bir tedavi gördün mü özel bişi yaptın mı
Amin inşallahHayırlı olsun cnm sağlıklı gebelikler
Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.adetten başlamasından itibaren 8. günüm. kafam çok karışık ya. u soğan kürüne başladıktan sonra 15 gün yapacağım ya. yumurtlama olunca bırakayım mı
Çok saol canım en az 50 kez netten baktım ama insanın içi rahat etmiyor. artık takmama ilacı çıksın böyle düşünmeyelim akışına bırakalım :)Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.
İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürünün faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kürü 15 günden fazla kullanmamalarını önermektedir. Aynı zaman soğan suyu kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı, kesinlikle mor ya da kırmızı soğan tercih edilmemelidir. Soğan suyu kürünün hazırlanışı ise şöyledir: 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir. Soğan suyu kürü 15 gün düzenli içildikten sonra 6 ay ara verilmeli ve 15 gün daha düzenli olarak içilmelidir.
Ay keske cnm sen degerlendırmeye baslamyabas yavas benımde 4. Gunum aramızda az varÇok saol canım en az 50 kez netten baktım ama insanın içi rahat etmiyor. artık takmama ilacı çıksın böyle düşünmeyelim akışına bırakalım :)
öyle yapacağım canım bugün başlıyoruz nasipse yeni sürece. hayal kırıklığı olmaz inşallahAy keske cnm sen degerlendırmeye baslamyabas yavas benımde 4. Gunum aramızda az var
test yaptın mı inşallah hamilesindir. Ben kürtaj sonuçlanan hamileliğimde 41. günde test yapmıştım. o kadar umutsuzdum ki gerek bile duymadım. o zaman takip de etmiyordum yumurtlama tarihimi bile bilmiyordum. hamile idim. darısı başına inşBugün de adet yok tam 10 gün bugün ve 42 nci gun deyim
Rabbim oğluna uzun ömür sağlık versin inşallah tekrar nasip olur. Bizde bu duyguyu yaşarız inşallah. ben evlenmeden çok düzenli idi adetler evlendim 38 günde bir olamaya başladım 45 olduğu bile oldu. bakalım nasipY yuvambenim selam canım. 8 yaşında oğlum var doğal kendiliğinden oldu. Ama 5 yıla yakındır bi türlü hamile kalamaidm . Daha önce kliman tedavisi gördüm ama maalesef yumurtlar büyümedi. Afetlerim düzensiz vs vs malûm pko. Diyarbakıra taşındık direk tüp bebek merkezine gittim ama tip bebek niyetiyle değil ordaki dr için gittim. Tahlil vs yaptı 5 yıl olmayınca pko vs de olunca tüp bebeğe karar verdi tabı tutmadı o ayrı ama böyle gelisti
Sağol cnm benim adetler hep düzenli bir senelik takvimimë bakıyorum 1 gün önce sonra 3 gün en fazla olmuş oda bir kere bilmiyorum hava değişimi mi hamilelik mi twstlwnegatifti 2 gün öncesine kadartest yaptın mı inşallah hamilesindir. Ben kürtaj sonuçlanan hamileliğimde 41. günde test yapmıştım. o kadar umutsuzdum ki gerek bile duymadım. o zaman takip de etmiyordum yumurtlama tarihimi bile bilmiyordum. hamile idim. darısı başına inş
Inşallah isteyen dileyen dua eden umut eden herkezse nasip olur cani yurekten istiyorumRabbim oğluna uzun ömür sağlık versin inşallah tekrar nasip olur. Bizde bu duyguyu yaşarız inşallah. ben evlenmeden çok düzenli idi adetler evlendim 38 günde bir olamaya başladım 45 olduğu bile oldu. bakalım nasip
Yok canım cumartesi günü olmam gerekiyor
Kızlar bu gün test yaptım ilk 10 dk birşey çıkmadı sonra benim gözüm tutmuş 45 dk kadar silik bi çizgi daha belirmiş buharlaşma midir yaa
Bende ıkı gun sonra baslıyorum ınsncnm ıncır ve havucta ye kuruyemıs falan bıde ıyı glsın ben esımede kecıboynuzu pekmeZı aldımöyle yapacağım canım bugün başlıyoruz nasipse yeni sürece. hayal kırıklığı olmaz inşallah
Ovuyla takıp edıyomusun cnm 6 ay olmamaso bormal ama ıcın rahat etmıcekse tabı dr amgıdebılırsın en azından hormonlarona bakılırMerhaba kızlar ovulasyon 2 denemem de olmadı şuan 3.ovulayson u deneyecem ve hamam şifalı suya giden ark. Var şuan hamile o önerdi. Bu ay da bu şekilde geçecek ve öbür ay kontrolün var olsa da olmasa da bana hastane yolu gözüküyor
Gebelık testı yaptınmı cnm bındr a gozuksen uzun sıre gecmıs ya az degılBugün de adet yok tam 10 gün bugün ve 42 nci gun deyim
Canım sonra teste gittim baktım c şeklini almış ikinci çizgi bence test bozuk sabaha bi daha yaparım ovülasyonun 8 günü olacak yarindaCanım su damlat idrar yerine silinirse buharlaşmadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?