- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.601
50 de gidiyimGebelık testı yaptınmı cnm bındr a gozuksen uzun sıre gecmıs ya az degıl
Mecbur bekliyorum canım normal gebelik testi yaptım elimde erken gebelik testi de var ama yapmak istemiyorum hep negatif gormekten sıkıldım. Hayırlısı olsun hakkımızda canım inşallah bu ay güzel haberler veririz hepimizDaha var ama adeti bekle bence. Benimde pazartesi gösteriyor bakalım bekliyorum bende bu sabah yaptm negatif çıktı
Mecbur bekliyorum canım normal gebelik testi yaptım elimde erken gebelik testi de var ama yapmak istemiyorum hep negatif gormekten sıkıldım. Hayırlısı olsun hakkımızda canım inşallah bu ay güzel haberler veririz hepimiz
Canım sonra teste gittim baktım c şeklini almış ikinci çizgi bence test bozuk sabaha bi daha yaparım ovülasyonun 8 günü olacak yarinda
slm bende sizin gibi 2. dusunuyorum ama 3 sene oldu ama olmadı siz hamilemisinizY yuvambenim selam canım. 8 yaşında oğlum var doğal kendiliğinden oldu. Ama 5 yıla yakındır bi türlü hamile kalamaidm . Daha önce kliman tedavisi gördüm ama maalesef yumurtlar büyümedi. Afetlerim düzensiz vs vs malûm pko. Diyarbakıra taşındık direk tüp bebek merkezine gittim ama tip bebek niyetiyle değil ordaki dr için gittim. Tahlil vs yaptı 5 yıl olmayınca pko vs de olunca tüp bebeğe karar verdi tabı tutmadı o ayrı ama böyle gelisti
Canım ben göremedim ama sen gördüysen vardır inşallahKizlar Produktor bu artık yeter diyorum ben mi göruyurum kıl gibi ince cikti mi yoksa gözüm kayıyor mu
Paylaşmıştım burda ama sonra attım testi canım yaFotoğrafı var mı canım? Adetine kaç gün var
Senin regline ne kadar var canım ovülasyon takibi yapmış miydinİNŞALLAH canım ben de yapmıcam test dedim kaç kez yaptım erkenden çıkmadı birinde silik çıktı birinde çıkmadı..şimdi adetimi beklemeye karar verdim en güzeli bu bence.
Senin regline ne kadar var canım ovülasyon takibi yapmış miydin
Mesajını yeni gördüm hala Adet olmadım doktora gittim gebelik yok Zaten ovulasyonda olmamıştı Doktor dedi ki adet söktürücü vereyim adetinin 3 günü gel Klomen tedavisine başlayalım dedi Şu an adet söktürücü bitti adet olmayı bekliyorum 50. gündeyimbilge_izmir sen ne durumdasin canim?
düzensizlikle de olabiliyor hiç canını sıkma moral önemli no stress... ilaç da başlıcakmışş az kaldı kavuşmana o zaman inşallah.Mesajını yeni gördüm hala Adet olmadım doktora gittim gebelik yok Zaten ovulasyonda olmamıştı Doktor dedi ki adet söktürücü vereyim adetinin 3 günü gel Klomen tedavisine başlayalım dedi Şu an adet söktürücü bitti adet olmayı bekliyorum 50. gündeyim
Sağ ol sorduğun için canım inşallah hayırlı haberler veririmbilge_izmir sen ne durumdasin canim?
Adet söktürücü kullanırken gebe kalmış olabilir miyim Çünkü dün kırmızı bir nokta kan gördüm adet oldum sandım Ama devamı gelmiyor 40. günden sonra ovülasyon testi yapmadım acaba o tarihten daha uzak bir zamanda ovülasyon gerçekleşir midüzensizlikle de olabiliyor hiç canını sıkma moral önemli no stress... ilaç da başlıcakmışş az kaldı kavuşmana o zaman inşallah.
valla olabilir her şey olabilir... ama endişe etme o ilaçlar varsa tutunmasını sağlıyormuş yoksa da zaten adet geliyormuş.. inşallah güzel haberlrini alalım.Adet söktürücü kullanırken gebe kalmış olabilir miyim Çünkü dün kırmızı bir nokta kan gördüm adet oldum sandım Ama devamı gelmiyor 40. günden sonra ovülasyon testi yapmadım acaba o tarihten daha uzak bir zamanda ovülasyon gerçekleşir mi
Hayırlısı olsun hakkinizda inşallah pik göreli kaç gün oldu peki4 günüm var canım.. Evet ilk kez bu ay yapmıştım bakalım ne olacak
sabah ilk defa soğan suyu içtim hala mşdem bulanıyor. bunu içmeyi kolaylaştırmanın yolu var mıBende ıkı gun sonra baslıyorum ınsncnm ıncır ve havucta ye kuruyemıs falan bıde ıyı glsın ben esımede kecıboynuzu pekmeZı aldım
Bılmıyorum cnm ben sade ıcıyordum dırek ıcerken yanında meyve falan alabılırsın belkısabah ilk defa soğan suyu içtim hala mşdem bulanıyor. bunu içmeyi kolaylaştırmanın yolu var mı
Yumırtam catlamayıncq benım 45 gun falan gecıkıuor yada stres cnm buay denıceksın artok en kotuSlm kizlar. 10 subattu 11 gun gecikmeli adet oldum sukur hayırlısı buymus demekki bu kadar gecikme neden oldu
32 günde adet olurdum.43.ncü günde geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?