Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha var ama adeti bekle bence. Benimde pazartesi gösteriyor bakalım bekliyorum bende bu sabah yaptm negatif çıktı
Mecbur bekliyorum canım normal gebelik testi yaptım elimde erken gebelik testi de var ama yapmak istemiyorum hep negatif gormekten sıkıldım. Hayırlısı olsun hakkımızda canım inşallah bu ay güzel haberler veririz hepimiz

Kizlar Produktor bu artık yeter diyorum ben mi göruyurum kıl gibi ince cikti mi yoksa gözüm kayıyor mu

Eklentiler

• 20190220_205353.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 20190220_204823.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 46

İNŞALLAH canım ben de yapmıcam test dedim kaç kez yaptım erkenden çıkmadı birinde silik çıktı birinde çıkmadı..şimdi adetimi beklemeye karar verdim en güzeli bu bence.

slm bende sizin gibi 2. dusunuyorum ama 3 sene oldu ama olmadı siz hamilemisiniz

bilge_izmir sen ne durumdasin canim?
Mesajını yeni gördüm hala Adet olmadım doktora gittim gebelik yok Zaten ovulasyonda olmamıştı Doktor dedi ki adet söktürücü vereyim adetinin 3 günü gel Klomen tedavisine başlayalım dedi Şu an adet söktürücü bitti adet olmayı bekliyorum 50. gündeyim

düzensizlikle de olabiliyor hiç canını sıkma moral önemli no stress... ilaç da başlıcakmışş az kaldı kavuşmana o zaman inşallah.

düzensizlikle de olabiliyor hiç canını sıkma moral önemli no stress... ilaç da başlıcakmışş az kaldı kavuşmana o zaman inşallah.
Adet söktürücü kullanırken gebe kalmış olabilir miyim Çünkü dün kırmızı bir nokta kan gördüm adet oldum sandım Ama devamı gelmiyor 40. günden sonra ovülasyon testi yapmadım acaba o tarihten daha uzak bir zamanda ovülasyon gerçekleşir mi

valla olabilir her şey olabilir... ama endişe etme o ilaçlar varsa tutunmasını sağlıyormuş yoksa da zaten adet geliyormuş.. inşallah güzel haberlrini alalım.

Slm kizlar. 10 subattu 11 gun gecikmeli adet oldum sukur hayırlısı buymus demekki bu kadar gecikme neden oldu
32 günde adet olurdum.43.ncü günde geldi

Slm kizlar. 10 subattu 11 gun gecikmeli adet oldum sukur hayırlısı buymus demekki bu kadar gecikme neden oldu
32 günde adet olurdum.43.ncü günde geldi
Yumırtam catlamayıncq benım 45 gun falan gecıkıuor yada stres cnm buay denıceksın artok en kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…