Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumırtam catlamayıncq benım 45 gun falan gecıkıuor yada stres cnm buay denıceksın artok en kotu
Yok cnm allah isteyene versin ins hayırlısı ile benim bi tane sağlık versin ins ben bu kadar gecikme yaşama digim için şoktaydim gebelik olabilirdi olsaydı sağlıkla gelmesini beklerdim tabiki büyütürdum ama yok rabbim isteyen tüm kadınlarimza versin cnm insss aratmasin

Benim adet tarihim bu günlerde ama pik Ge c olunca adet de gecikir zaten bakalım. Kızlar sizde göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı gaz sıkıntısı falan oluyor mu

Ben de var canım göğüslerim çok acıyor ve sanki dolgunlaştı gibi geliyor ve kasık ağrısı var ama belirti olarak düşünmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı olunca üzülüyor insan

Arkadaslar merhaba bizde 3 aydır cocuk istiyoruz 4 aylık evlı sayılırız daha önce 1 yıl vajinusmus vardı. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim ve catlayınca degerlendir dik bir takım belirtilerim olunca dayanamadım 7 gun kala test yaptım negatif cıkrı sizce cok mu erken davrandım ilk defa hcg testi yaptım ve tek cizgı beni cok üzdü

Erken yapmışsın canım biraz. Adeti beklemekte yarar var 2-3 gün kala silik çizgi çıkar ama ilişkiden 1 hafta 10 gün sonra kan da çıkıyor

Erken yapmışsın canım biraz. Adeti beklemekte yarar var 2-3 gün kala silik çizgi çıkar ama ilişkiden 1 hafta 10 gün sonra kan da çıkıyor
İlk defa her zamankinden farklı belirtiler yasayınca ovulasyon ile de takip edince bır anlık yapıverdım sabahı da beklemeden :) cevabın ıcın tesekkur ederım :)

Ben de var canım göğüslerim çok acıyor ve sanki dolgunlaştı gibi geliyor ve kasık ağrısı var ama belirti olarak düşünmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı olunca üzülüyor insan
Bende aynı yaa inşallah beraber hamileliğimizi kutlarız ya ama adet olacakmışım gibi de geliyor bacağıma ağrı vuruyor

İlk defa her zamankinden farklı belirtiler yasayınca ovulasyon ile de takip edince bır anlık yapıverdım sabahı da beklemeden :) cevabın ıcın tesekkur ederım :)

Rica ederim ben de ilk defa ovulasyon ile denedim bekliyorum heyecanla sana diyorum ben de test yaptım erken olduğunu bile bile o yüzden şimdi bekliyorum. Muhtemelen pazar günü yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…