- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.621
2 gün koyu çıkmıştı 12-13 şubatta canım 8-9 gün oldu yaniHayırlısı olsun hakkinizda inşallah pik göreli kaç gün oldu peki
Aynı tarihi bekliyoruz desene canım bende 13 14 pik olmuştu bu günde normalde regli tarihim2 gün koyu çıkmıştı 12-13 şubatta canım 8-9 gün oldu yani
Bugün normal regl tarihin için erken değil mi? Yumurtlamadan sonra 12 ila 16 gün geçmesi gerekmiyor mu?Aynı tarihi bekliyoruz desene canım bende 13 14 pik olmuştu bu günde normalde regli tarihim
Yok cnm allah isteyene versin ins hayırlısı ile benim bi tane sağlık versin ins ben bu kadar gecikme yaşama digim için şoktaydim gebelik olabilirdi olsaydı sağlıkla gelmesini beklerdim tabiki büyütürdum ama yok rabbim isteyen tüm kadınlarimza versin cnm insss aratmasinYumırtam catlamayıncq benım 45 gun falan gecıkıuor yada stres cnm buay denıceksın artok en kotu
Valla ben yapıyorum test negatifi görüp hevesimi kırıyorum:)
Benim adet tarihim bu günlerde ama pik Ge c olunca adet de gecikir zaten bakalım. Kızlar sizde göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı gaz sıkıntısı falan oluyor muI IlkmelegimEylullum1 benimki de 12 şubatta pozitif oldu. Hemen hemen aynı tarihlerimiz. Haftaya perşembe benim adet günüm.
I IlkmelegimEylullum1 benimki de 12 şubatta pozitif oldu. Hemen hemen aynı tarihlerimiz. Haftaya perşembe benim adet günüm.
Benim adet tarihim bu günlerde ama pik Ge c olunca adet de gecikir zaten bakalım. Kızlar sizde göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı gaz sıkıntısı falan oluyor mu
Arkadaslar merhaba bizde 3 aydır cocuk istiyoruz 4 aylık evlı sayılırız daha önce 1 yıl vajinusmus vardı. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim ve catlayınca degerlendir dik bir takım belirtilerim olunca dayanamadım 7 gun kala test yaptım negatif cıkrı sizce cok mu erken davrandım ilk defa hcg testi yaptım ve tek cizgı beni cok üzdü
İlk defa her zamankinden farklı belirtiler yasayınca ovulasyon ile de takip edince bır anlık yapıverdım sabahı da beklemeden :) cevabın ıcın tesekkur ederım :)Erken yapmışsın canım biraz. Adeti beklemekte yarar var 2-3 gün kala silik çizgi çıkar ama ilişkiden 1 hafta 10 gün sonra kan da çıkıyor
Bende aynı yaa inşallah beraber hamileliğimizi kutlarız ya ama adet olacakmışım gibi de geliyor bacağıma ağrı vuruyorBen de var canım göğüslerim çok acıyor ve sanki dolgunlaştı gibi geliyor ve kasık ağrısı var ama belirti olarak düşünmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı olunca üzülüyor insan
İlk defa her zamankinden farklı belirtiler yasayınca ovulasyon ile de takip edince bır anlık yapıverdım sabahı da beklemeden :) cevabın ıcın tesekkur ederım :)
Bende aynı yaa inşallah beraber hamileliğimizi kutlarız ya ama adet olacakmışım gibi de geliyor bacağıma ağrı vuruyor
Reglin düzenli oluyor mu peki seninİNŞALLAH canım ya. Adet belirtileri ve gebelik benzer derler. Pazar günü test yapmayı planlıyorum bakalım ne olacak tabi 2 regl programıda farklı tarih veriyor o ayrı
Reglin düzenli oluyor mu peki senin
Yumurtlamanın üzerinden 12 ila 16 gün geçmesi gerekiyor. Çoğunlukla 14 gün sonra adet görüyoruz. Ben test ettim onayladım :))Bana da pazartesi veriyor döngü günüm 31 - 32 ama flo 6 gün veriyor hangi program doğru bilemiyorum şuan kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?