Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim ben de ilk defa ovulasyon ile denedim bekliyorum heyecanla sana diyorum ben de test yaptım erken olduğunu bile bile o yüzden şimdi bekliyorum. Muhtemelen pazar günü yapıcam
Bir sey daha sorabilir miyim ben takvimim uygulamasını kullanıyorum catlama dan 14 gun sonra adet dıgırkar deniyor benim 11 Subatta yumurta catladı ve 14 gun sonrası yani 25 subat adet olması lazım uygulama 28 gösterıyor kafam iyice karıstı :)

Eğer 11 şubatta silinseydi 26 şubatta adet olurdum ben. 2 aydır tam tamına öyle oluyor takip ettiğim kadarıyla.

O uygulama yıllık ortalamaya göre döngü hesaplıyor ya da başta girdiğin verilere göre. Benim de dikkatimi çekti o 14 gün hesabını yapmıyor. Kafasına göre 13 16 yerleştirmiş benimki

Kızlar 6 gün var bata. Merak ettim ovulasyonda nasıl çıkacak diye. Tek çizgi çıktı. Bazıları paylaşmış son güne kadar 2. Çizgi giderek koyulaşmış. Benim 2. Çizgi bile yok. Biraz ümidim kırıldı. Siz de denesenize :)

Ovulasyonu pozitif girdib mi canım? Bide döngü gününü doğru girmek gerekiyor ben 28 girmişim önceden ama bi baktım 31 gün sürüyormuş onları bi düzenle istersen ayarlamadıysan çünkü her şey değişiyor o zaman

Kızlar benimde bir sorum olacak ovulasyon üzerinden 10 gün geçti. Ben arada test yaptım tekrar koyulaşmaya başladı sizce bu bir umut olabilir mi gebelik için?
Yaa işte ben de az önce bundan bahsediyordum tabii ki umut olabilir. Bugün benim 9. Gün ve düşün yani tek çizgi var :) 2. Çizgiden eser yok. 10. günden sonra hcg idrara geçmeye başlıyormuş. yarından itibaren benim 2. Çizgim belirmeye başlamazsa umutlanmayacağım :) şimdiden umudum kırıldı

Şimdi gördüm canım paylaşımını çok hafifte olsa çıkması lazım lh hiç mi çıkmadı senin benim ovulasyon takibindeki gibi koyulaşmaya başladı ama bilemiyorum ne olacak

Ayni kaderi paylasiyoruz canim bende 1 bucuk yil oldu evleneli 10 ay vajinusmusla mucadele ettim 7 aydir bebek dusunuyoruz bende ovulasyon testi yapmayi dusunuyorum

Ben de ovulasyon testi yaptım ara ara ama hep silik çizgi çıktı yarın adet günüm bugün erken gebelik testi yaptım negatif bu ayda olmadı benim artık adetten sonra doktora gidecegim

Kozlar nasılsınız benım adetım bıttı yarın yenıden denemelere baslayacagız varmı adetı bıtıp yenıden baslayan neler yapıyolar ben ıncır havuc adacayına basladım yenıden

Kızlar merhaba. Ben birsey soracaktim. Ben dun catlatma ignesi oldum dr yarin sabah yada aksam birlikte olun dedi. Sabah beyaz akinti vardi aksam oluruz dedim ama aksam uzeri seffaf cig yumurta akintisi uzayip duruyor. Ovulasyon da da dun iki cizgi ayniydi bugun t cizgisi baya koyu, c silik kalmis. Atesimde dun ile ayni cikti sabah ölctüğümde. Akinti seffaf gelince korktum gec mi kaldık catladi mi yumurtalar akinti dan once mi? Akinti olunca mi birlikte olmak gerekiyordu?

C
Kızlar benimde bir sorum olacak ovulasyon üzerinden 10 gün geçti. Ben arada test yaptım tekrar koyulaşmaya başladı sizce bu bir umut olabilir mi gebelik için?
Canım aynen ovulasyon testi tekrar koyulasinca gebelik diyorlar ben coj yerde okudum aslında bende denemek istiyordum unutmuştum bakalım nasil olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…