- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.641
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım hayırlısi olsun hakkımızdaDüzenli sayılır canım çok nadir uzadığı oluyordu döngünün
Yumurtlamanın üzerinden 12 ila 16 gün geçmesi gerekiyor. Çoğunlukla 14 gün sonra adet görüyoruz. Ben test ettim onayladım :))
Bir sey daha sorabilir miyim ben takvimim uygulamasını kullanıyorum catlama dan 14 gun sonra adet dıgırkar deniyor benim 11 Subatta yumurta catladı ve 14 gun sonrası yani 25 subat adet olması lazım uygulama 28 gösterıyor kafam iyice karıstı :)Rica ederim ben de ilk defa ovulasyon ile denedim bekliyorum heyecanla sana diyorum ben de test yaptım erken olduğunu bile bile o yüzden şimdi bekliyorum. Muhtemelen pazar günü yapıcam
Eğer 11 şubatta silinseydi 26 şubatta adet olurdum ben. 2 aydır tam tamına öyle oluyor takip ettiğim kadarıyla.Bir sey daha sorabilir miyim ben takvimim uygulamasını kullanıyorum catlama dan 14 gun sonra adet dıgırkar deniyor benim 11 Subatta yumurta catladı ve 14 gun sonrası yani 25 subat adet olması lazım uygulama 28 gösterıyor kafam iyice karıstı :)
O uygulama yıllık ortalamaya göre döngü hesaplıyor ya da başta girdiğin verilere göre. Benim de dikkatimi çekti o 14 gün hesabını yapmıyor. Kafasına göre 13 16 yerleştirmiş benimkiBir sey daha sorabilir miyim ben takvimim uygulamasını kullanıyorum catlama dan 14 gun sonra adet dıgırkar deniyor benim 11 Subatta yumurta catladı ve 14 gun sonrası yani 25 subat adet olması lazım uygulama 28 gösterıyor kafam iyice karıstı :)
Bir sey daha sorabilir miyim ben takvimim uygulamasını kullanıyorum catlama dan 14 gun sonra adet dıgırkar deniyor benim 11 Subatta yumurta catladı ve 14 gun sonrası yani 25 subat adet olması lazım uygulama 28 gösterıyor kafam iyice karıstı :)
Yaa işte ben de az önce bundan bahsediyordum tabii ki umut olabilir. Bugün benim 9. Gün ve düşün yani tek çizgi var :) 2. Çizgiden eser yok. 10. günden sonra hcg idrara geçmeye başlıyormuş. yarından itibaren benim 2. Çizgim belirmeye başlamazsa umutlanmayacağım :) şimdiden umudum kırıldıKızlar benimde bir sorum olacak ovulasyon üzerinden 10 gün geçti. Ben arada test yaptım tekrar koyulaşmaya başladı sizce bu bir umut olabilir mi gebelik için?
Yaa işte ben de az önce bundan bahsediyordum tabii ki umut olabilir. Bugün benim 9. Gün ve düşün yani tek çizgi var :) 2. Çizgiden eser yok. 10. günden sonra hcg idrara geçmeye başlıyormuş. yarından itibaren benim 2. Çizgim belirmeye başlamazsa umutlanmayacağım :) şimdiden umudum kırıldı
Arkadaslar merhaba bizde 3 aydır cocuk istiyoruz 4 aylık evlı sayılırız daha önce 1 yıl vajinusmus vardı. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim ve catlayınca degerlendir dik bir takım belirtilerim olunca dayanamadım 7 gun kala test yaptım negatif cıkrı sizce cok mu erken davrandım ilk defa hcg testi yaptım ve tek cizgı beni cok üzdü
Ovulasyon. Bekletince hafiften çıkıyor tabi 2. Çizgi. Ama ilk anda çıkmıyor. Bence senin güçlü bi ihtimalin var :) yatın bak bakalım daha da koyulaşıyor mu?penelopem sen ovulasyon testi ile mi bakıyorsun gebelik testi ile mi
Ben de ovulasyon testi yaptım ara ara ama hep silik çizgi çıktı yarın adet günüm bugün erken gebelik testi yaptım negatif bu ayda olmadı benim artık adetten sonra doktora gidecegimYaa işte ben de az önce bundan bahsediyordum tabii ki umut olabilir. Bugün benim 9. Gün ve düşün yani tek çizgi var :) 2. Çizgiden eser yok. 10. günden sonra hcg idrara geçmeye başlıyormuş. yarından itibaren benim 2. Çizgim belirmeye başlamazsa umutlanmayacağım :) şimdiden umudum kırıldı
Canım aynen ovulasyon testi tekrar koyulasinca gebelik diyorlar ben coj yerde okudum aslında bende denemek istiyordum unutmuştum bakalım nasil olacak diyeKızlar benimde bir sorum olacak ovulasyon üzerinden 10 gün geçti. Ben arada test yaptım tekrar koyulaşmaya başladı sizce bu bir umut olabilir mi gebelik için?
Ben bu ay yaptım ama sanırım adet olacam hayırlısı bır dert bitiyor öbürü baslıyor :)Ayni kaderi paylasiyoruz canim bende 1 bucuk yil oldu evleneli 10 ay vajinusmusla mucadele ettim 7 aydir bebek dusunuyoruz bende ovulasyon testi yapmayi dusunuyorum
Aynen bende olacam adet bugun yarın dongun kac gun suruyo 30 mu 29 mu gecen ay ben 23. de adet olmustum simdi kasiklarim ağrıyo zamani geldi yanuBen bu ay yaptım ama sanırım adet olacam hayırlısı bır dert bitiyor öbürü baslıyor :)
28 30araso oluyorum genelde de duzenlıdır :)Aynen bende olacam adet bugun yarın dongun kac gun suruyo 30 mu 29 mu gecen ay ben 23. de adet olmustum simdi kasiklarim ağrıyo zamani geldi yanu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?