Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mide bulantinda oluyo mu senin de adetin yakinlasti mi benim mide bulantısı da oluyo genelde neden bilmem
Benim programa gore 6 gun kaldı bata boyle tam bulantı degıl de boyle midem cok rahatsız oluyor sanki bıseu yemişimde dokunmuş gıbı kasiklarim agrımaya basladı kucuk kucuk batmalar gögğslerım büyüdü hafıf bastırınca da acıyor ıste bunlar adet belirtisi de olabilir sadece mide bulantısından şüpheliyim bir de ne yersem sanki doymuyormus gibiyim

Aman kendini kaptirma da beynimiz bazen oyun oynuyo bize aynen adet belirtisi de olabilir benim de bulantı var ama genelde hep oluyo benim bu yok kesin umudum hic yok gelse de adetimuz bitse obur ay baslasak gene hayallere insallah tez zamanda nasip olur bizede anne olmak

Amin amin canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim :) psikolojik degıl benim bulantım hamilelikten de olmayabilir adet olursam sırf bunun ııcn doktora gıdıcem :)

Ovulasyon. Bekletince hafiften çıkıyor tabi 2. Çizgi. Ama ilk anda çıkmıyor. Bence senin güçlü bi ihtimalin var :) yatın bak bakalım daha da koyulaşıyor mu?

Canım senin erken ama genelde son 2 gün hatta son gün çok koyu olur diyolar. Bilmiyorum ki yarın sabah tekrar yaparım Bide ateş takibi var onuda yapıyorum adete yakın ateş düşermiş normalde yüksek giderse hamilesin demekmiş

C

Canım aynen ovulasyon testi tekrar koyulasinca gebelik diyorlar ben coj yerde okudum aslında bende denemek istiyordum unutmuştum bakalım nasil olacak diye

Şuan tamamen koyu değil yani T daha koyu olması gerekiyormus . Sadece koyulaşıyor gitgide gibi geldi bana bakalım yarın nasıl çıkacak.. Sen adet oldun mu canım

Bu gun olmam lazım canım ama ovülasyonu Geç yakaladım daha 9. Günü yani sanırım adetim de gecikir bu yüzden

Muhtemelen gecikebilir canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur normalde ama ben de ovulasyon ile ilk kez denedim o yüzden asıl sonucu bilemiyorum pazartesi salı öğrenmiş olurum herhalde adet olursam

Ben de yaptım 2-3 gün önce bitane negatif bitane belli belirsiz bi çizgi çıktı ama erkendi test için bence. Benimde 10 gün geçmiş ovulasyon 12-13 şubatta koyuydu
Artık testlere hiç güvenmiyorum yaa durdukça falan çıkıyor çizgi insan umutlanıyor ne bilim hayırlısı inşallah bu ay bizimledir bebisler. Bu arada kaç yaşındasın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…