- 20 Şubat 2019
- 1.065
- 500
- 123
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.661
Benimde oyle oldum olcam ışte28 30araso oluyorum genelde de duzenlıdır :)
Benim programa gore 6 gun kaldı bata boyle tam bulantı degıl de boyle midem cok rahatsız oluyor sanki bıseu yemişimde dokunmuş gıbı kasiklarim agrımaya basladı kucuk kucuk batmalar gögğslerım büyüdü hafıf bastırınca da acıyor ıste bunlar adet belirtisi de olabilir sadece mide bulantısından şüpheliyim bir de ne yersem sanki doymuyormus gibiyimMide bulantinda oluyo mu senin de adetin yakinlasti mi benim mide bulantısı da oluyo genelde neden bilmem
Aman kendini kaptirma da beynimiz bazen oyun oynuyo bize aynen adet belirtisi de olabilir benim de bulantı var ama genelde hep oluyo benim bu yok kesin umudum hic yok gelse de adetimuz bitse obur ay baslasak gene hayallere insallah tez zamanda nasip olur bizede anne olmakBenim programa gore 6 gun kaldı bata boyle tam bulantı degıl de boyle midem cok rahatsız oluyor sanki bıseu yemişimde dokunmuş gıbı kasiklarim agrımaya basladı kucuk kucuk batmalar gögğslerım büyüdü hafıf bastırınca da acıyor ıste bunlar adet belirtisi de olabilir sadece mide bulantısından şüpheliyim bir de ne yersem sanki doymuyormus gibiyim
Amin amin canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim :) psikolojik degıl benim bulantım hamilelikten de olmayabilir adet olursam sırf bunun ııcn doktora gıdıcem :)Aman kendini kaptirma da beynimiz bazen oyun oynuyo bize aynen adet belirtisi de olabilir benim de bulantı var ama genelde hep oluyo benim bu yok kesin umudum hic yok gelse de adetimuz bitse obur ay baslasak gene hayallere insallah tez zamanda nasip olur bizede anne olmak
Hadi ya bu da doktorluk mu yani benim de oluyo bulantı yaAmin amin canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim :) psikolojik degıl benim bulantım hamilelikten de olmayabilir adet olursam sırf bunun ııcn doktora gıdıcem :)
Ovulasyon. Bekletince hafiften çıkıyor tabi 2. Çizgi. Ama ilk anda çıkmıyor. Bence senin güçlü bi ihtimalin var :) yatın bak bakalım daha da koyulaşıyor mu?
Ogleden sonraları oluyor genelde mutlaka vardır nedeni hamıle degulsem devam ederse giderimHadi ya bu da doktorluk mu yani benim de oluyo bulantı ya
C
Canım aynen ovulasyon testi tekrar koyulasinca gebelik diyorlar ben coj yerde okudum aslında bende denemek istiyordum unutmuştum bakalım nasil olacak diye
Yarın da yap bizimle paylaş canım. Yok daha olmadım ben ama kasiklarim ağrıyor sanırım olurum bi kaç güneŞuan tamamen koyu değil yani T daha koyu olması gerekiyormus . Sadece koyulaşıyor gitgide gibi geldi bana bakalım yarın nasıl çıkacak.. Sen adet oldun mu canım
Yarın da yap bizimle paylaş canım. Yok daha olmadım ben ama kasiklarim ağrıyor sanırım olurum bi kaç güne
Bu gun olmam lazım canım ama ovülasyonu Geç yakaladım daha 9. Günü yani sanırım adetim de gecikir bu yüzdenNe zamandı günün canım . Paylaşırım tabi hepimiz için önce her şeyin hayırlısı inşallah doğru vakitte sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Bu gun olmam lazım canım ama ovülasyonu Geç yakaladım daha 9. Günü yani sanırım adetim de gecikir bu yüzden
Inşallah beraber güzel haberlerde etiketleyelim inşallah birbirimizi:)Muhtemelen gecikebilir canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur normalde ama ben de ovulasyon ile ilk kez denedim o yüzden asıl sonucu bilemiyorum pazartesi salı öğrenmiş olurum herhalde adet olursam
İNŞALLAH canımm başka forumlara geçmek nasip olur inşallahInşallah beraber güzel haberlerde etiketleyelim inşallah birbirimizi:)
Yok maalesef tupbebek tutmadi . Olmak.icin cabaliyirumslm bende sizin gibi 2. dusunuyorum ama 3 sene oldu ama olmadı siz hamilemisiniz
Yaptım evet negatif ama canimI Ilkmelegim buarada hiç test yaptın mı buara olmam lazım yazmıssın ya normalde onu merak ettim
Ben de yaptım 2-3 gün önce bitane negatif bitane belli belirsiz bi çizgi çıktı ama erkendi test için bence. Benimde 10 gün geçmiş ovulasyon 12-13 şubatta koyuyduYaptım evet negatif ama canim
Artık testlere hiç güvenmiyorum yaa durdukça falan çıkıyor çizgi insan umutlanıyor ne bilim hayırlısı inşallah bu ay bizimledir bebisler. Bu arada kaç yaşındasın canimBen de yaptım 2-3 gün önce bitane negatif bitane belli belirsiz bi çizgi çıktı ama erkendi test için bence. Benimde 10 gün geçmiş ovulasyon 12-13 şubatta koyuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?