- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.681
Artık testlere hiç güvenmiyorum yaa durdukça falan çıkıyor çizgi insan umutlanıyor ne bilim hayırlısı inşallah bu ay bizimledir bebisler. Bu arada kaç yaşındasın canim
29 canım bende yaa aynen bende de oldu bariz net iki çizgi cıktı ama sonuç hüsranBen de güvenmiyorum maalesef geçen ay pozitif çıkan oldu silik çıkan oldu hiç çıkmayan oldu delirttiler beni. 27 bittisen kaç yaşındasın
29 canım bende yaa aynen bende de oldu bariz net iki çizgi cıktı ama sonuç hüsran
Laboquucik diye bi marka benim kide 50 lik almıştım insan sanırım bozuk çok cıktıBenim markası miratechti onla çok sorun yaşayan olmuş
Tamam canim rAhatsız ediyorsa git tabiOgleden sonraları oluyor genelde mutlaka vardır nedeni hamıle degulsem devam ederse giderim
Laboquucik diye bi marka benim kide 50 lik almıştım insan sanırım bozuk çok cıktı
Çok güzel bir haber bu , gözünüz aydınCanım ben test yaptım hamileyim
Hcg yi de koysana :) bence sen hamilesin.I Ilkmelegim şimdi baktım ve 2. Çizgi çıkış hcg de silik
Hcg yi de koysana :) bence sen hamilesin.
Benim ovulasyon böyle değil. Hcg denemedim erken diye. Çok heyecanlı :)
Foto yok mu? 5 kala genelde koyulasmaya basliyor ovuda.. 3 kalada hcg silik de olsa cikiyor varsa... insallah bol bol gebe haberi alalimm. :)
Böyle olsa sonucum umutla dolar taşardımFotosu bu bak hcgnincan09e
Kuzum gorunuyor gibi lakin bir kirmizilik da var sen bir tane daha yap ille ilk idrar da sart degil bence varsa her turlu cikiyor.Fotosu bu bak hcgnincan09e
Çok şükür Canım benim üçüncü bebeğim olacak çok sürpriz oldu bize Rabbim nasip etsin iki oğlum var inşallah hayırlı güzel bi kız evlat gelir banaÇok güzel bir haber bu , gözünüz aydın
ilk anda mı çıkıyor bekletiyor musun?I Ilkmelegim canım ovulasyon testleri böyle ilerliyor, gebelik negatif çıktı
Nerdeyse herkesin batı aynı :) bakalım kaç gebe çıkacak aramızdanArkadaslar merhaba bizde 3 aydır cocuk istiyoruz 4 aylık evlı sayılırız daha önce 1 yıl vajinusmus vardı. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim ve catlayınca degerlendir dik bir takım belirtilerim olunca dayanamadım 7 gun kala test yaptım negatif cıkrı sizce cok mu erken davrandım ilk defa hcg testi yaptım ve tek cizgı beni cok üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?