- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.801
Ptesi beraber test yapalım madem :)Evet daha koyu olması lazım diyorlar görsel paylaşan arkadaşların da öyle denk geldi ama bakalım benim de 11 gün yarın. Inşallah güzel haberlerini alırız
Canım ayın 28 kadar bekleyecem test yapmayacam eğer bebiş yoksa zaten regli de gelir o zamanaPtesi beraber test yapalım madem :)
Ayy evet 7 mart.can09e senin martta mıydı bat ?
Ateş ölçer derecem yok. Hiç de denemedim.Canım takip et koyulaşmasını inşallah umut var Bence cünkü ovulasyonda sonra silikleşiyor normalde sen de ateş ölçümü yapsana sabahları
senin kaçıncı denemen bu ay :)Ayy evet 7 mart.
Yookk sen beni unutmussun:) mayista kurtajim var 1 kizim var 10 yasinda 1 seneyi gecti isteyeli... kurtajdan sonra 3 ay korunduk 5 6 oluyor sanirim deneme yapali. Mayista 40 olacam.:)senin kaçıncı denemen bu ay :)
Yaş kaç? Ben 33. En büyüğünüz ben miyim acaba :)
Allah sağlıklı uzun bi ömür nasip etsin kızına :)Yookk sen beni unutmussun:) mayista kurtajim var 1 kizim var 10 yasinda 1 seneyi gecti isteyeli... kurtajdan sonra 3 ay korunduk 5 6 oluyor sanirim deneme yapali. Mayista 40 olacam.:)
İnşallah canımSaglik olsun sikma canini... martta insallah guzel haberler alalim..
Üşütmüş olabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü çok erken henüz :)
Benim heral 36 yasindayim.Bende adet oldum rahim filmi yolu gozuktu kismet artiksenin kaçıncı denemen bu ay :)
Yaş kaç? Ben 33. En büyüğünüz ben miyim acaba :)
Rahim filmini bi ay sonra benden de isteyecekler bence. Senin eşine bakılmış mıydı?Benim heral 36 yasindayim.Bende adet oldum rahim filmi yolu gozuktu kismet artik
19. Günden itibaren sayardım ben olsamSlm kizlar aranizda yeniyim bende ovu testi kullandim bu ay ovu testi pik oldukta kac gun sonra adet olunuyor ben normalde 14.gun yumurtam catliyor diye dusunuyordum ama 17. gun pik oldu
Ovulasyon sonrası yarın 10. Gün olacak.
Biçok mesaj okudum regl gününe yakın çift çizgi gören. Daha koyu olması gerekiyordu. Miniminnacık bi umudum hala var. Bakalım
Gebelik testini ptesi yapıcam
Bende de öyle olmuştu o yüzden anlamamıştım hiç ama kısmet artık ya eşime sordum eğer bebek olmazsa ben sana yeter miyim dedim. Bir ömür dedi olmadi bakına muhtaç çocuklar var onları sahipleniriz büyültürüz dedi bu bana yetti rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ateş ölçer derecem yok. Hiç de denemedim.
İnsan anlar bilir yaa, benim bu ay da olmafı :) ben kontrollerimi yaptırdım değerlerim güzel. 6 ay süre veriyorum kendiniz deneyin dedi doktor. Eşime bakmadı. Ona da bakın dedim şimdilik gerek yok dedi.
Canım benim ben aşılama bile yaptırdım iki ay yumurta takibi yaptırdım bi zamandır da doktora gitmiyorum ya bakalim oluruna bıraktım artık canımCanım hiç öyle psikolojimi bozma bir kere olmuş yine olur. Sabredip bolca dua etmek lazım. Doktora danış yumurta takibi vs. Yapar ama bol bol da dua et inşallah hepimiz bir gün anne olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?