Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım takip et koyulaşmasını inşallah umut var Bence cünkü ovulasyonda sonra silikleşiyor normalde sen de ateş ölçümü yapsana sabahları
Ateş ölçer derecem yok. Hiç de denemedim.
İnsan anlar bilir yaa, benim bu ay da olmafı :) ben kontrollerimi yaptırdım değerlerim güzel. 6 ay süre veriyorum kendiniz deneyin dedi doktor. Eşime bakmadı. Ona da bakın dedim şimdilik gerek yok dedi.

senin kaçıncı denemen bu ay :)
Yaş kaç? Ben 33. En büyüğünüz ben miyim acaba :)
Yookk sen beni unutmussun:) mayista kurtajim var 1 kizim var 10 yasinda 1 seneyi gecti isteyeli... kurtajdan sonra 3 ay korunduk 5 6 oluyor sanirim deneme yapali. Mayista 40 olacam.:)

Yookk sen beni unutmussun:) mayista kurtajim var 1 kizim var 10 yasinda 1 seneyi gecti isteyeli... kurtajdan sonra 3 ay korunduk 5 6 oluyor sanirim deneme yapali. Mayista 40 olacam.:)
Allah sağlıklı uzun bi ömür nasip etsin kızına :)
sağlıklı bi gebelikle son bulsun bu denemelerimiz.. sürprizli müjdelerde buluşalım

Slm arkadaşlar yumurtam çatlayalı 3 gün oldu... Çatladığı gün test yaptığımda artık t çizgisi tamamen kaybolmuştu. Doktorumda çatlamış dedi zaten.. Ama bugün sağ kasığımda çok sancı var yürürken oturup kalkarken bıçak saplanıyo sanki ve ağrıya eşlik eden bişey oldu süt beyazı katı akıntı... Sonra kesildi. Bu akıntı, 5 gün önce yumurtlamam yaklaşırken olur. 5 gün önce oldu sonra çatladı zaten. Az önce test yaptım hafif belirgin t çizgisi... Sizce nedir durumum ben bu ay incir havuç soğan kürü kullandm

Slm kizlar aranizda yeniyim bende ovu testi kullandim bu ay ovu testi pik oldukta kac gun sonra adet olunuyor ben normalde 14.gun yumurtam catliyor diye dusunuyordum ama 17. gun pik oldu

Canım hiç öyle psikolojimi bozma bir kere olmuş yine olur. Sabredip bolca dua etmek lazım. Doktora danış yumurta takibi vs. Yapar ama bol bol da dua et inşallah hepimiz bir gün anne olacağız

Bazen hiç beklenmedik anda gelir canım inşallah senden güzel haber alacağız inanıyorum

Canım hiç öyle psikolojimi bozma bir kere olmuş yine olur. Sabredip bolca dua etmek lazım. Doktora danış yumurta takibi vs. Yapar ama bol bol da dua et inşallah hepimiz bir gün anne olacağız
Canım benim ben aşılama bile yaptırdım iki ay yumurta takibi yaptırdım bi zamandır da doktora gitmiyorum ya bakalim oluruna bıraktım artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…