- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Siparis verirken onu da gordum ama ben de labo lari verdim siparis olarak.. bilmiyorum nasildir.Kızlar innovita ovulasyon testi ile ilgili bilginiz var mı?
Ovulasyon testim 8 adet kaldı bundan mı alsam kullanan var mı ?
Adet mi olamadin canimMeraba kızlar bende hamilemiyim diye kafayı yemek üzerym. Yardım edin.
:) canım durumumu şöyle iza edeyim. Normalde ben pcoluyum ancak 8-9 aydr 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay adet olmadı. En son 28 ekimde adetim oldu o gün bugundur adet olmuyorum. 30 kasımda adet olmam lazmdı ama ben olmadım. ve bunun üzerine 15 gün gecince test yaptım hamilemiyim diye negatif cıktı. Ama ben hala adet olmadım. Ama bu hafta aşırı uyku halim var bi uyuyrm kalkamıorm sabaha göğüslerimde şişlik var sert ve dokununca acıyor. Artı sanki idralimde beyaz bişeyler var.
:) canım durumumu şöyle iza edeyim. Normalde ben pcoluyum ancak 8-9 aydr 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay adet olmadı. En son 28 ekimde adetim oldu o gün bugundur adet olmuyorum. 30 kasımda adet olmam lazmdı ama ben olmadım. ve bunun üzerine 15 gün gecince test yaptım hamilemiyim diye negatif cıktı. Ama ben hala adet olmadım. Ama bu hafta aşırı uyku halim var bi uyuyrm kalkamıorm sabaha göğüslerimde şişlik var sert ve dokununca acıyor. Artı sanki idralimde beyaz bişeyler var.Adet mi olamadin canim
Sanki görür gibi oldum. Bi ovulasyon testi yapsana canım bakalım o nasıl çıkacakEki Görüntüle 2217240 cnim bunda az gorunuyo esim bile dun farketti
Istersen kan testi yaptir bir arkadasim var hamileligi idrarda cikmiyordu sana umut vermek istemem ama bir dene isterswn eger psikolijik degilse bu belirtiler hamilelik belirtisi gibi:) canım durumumu şöyle iza edeyim. Normalde ben pcoluyum ancak 8-9 aydr 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay adet olmadı. En son 28 ekimde adetim oldu o gün bugundur adet olmuyorum. 30 kasımda adet olmam lazmdı ama ben olmadım. ve bunun üzerine 15 gün gecince test yaptım hamilemiyim diye negatif cıktı. Ama ben hala adet olmadım. Ama bu hafta aşırı uyku halim var bi uyuyrm kalkamıorm sabaha göğüslerimde şişlik var sert ve dokununca acıyor. Artı sanki idralimde beyaz bişeyler var.
kasık ağrısı yok o biraz çelişkide bırakıo beni.Istersen kan testi yaptir bir arkadasim var hamileligi idrarda cikmiyordu sana umut vermek istemem ama bir dene isterswn eger psikolijik degilse bu belirtiler hamilelik belirtisi gibi
kasık ağrısı yok o biraz çelişkide bırakıo beni.[/QU
Ama herkeste de durum ayni olmaz ki
Tamam canım akşama baslayım o zamanBence başla canım inofolic kullanıyorsun belki bu ay erken olur yumurtlaman
İnşaallah çok teşekkür ederim rabbim cümlemize tez zamanda nasip etsin inşaallahBelirtiler var gibi canım. İnşallah hamilesindir
Canim hamiydi kalp atisini falanda duymustu hatira kalsin diye idrar testi yapmisti ama orada cikmamisti. Sonra bebegin kalbi durdu ama ilk hamileliginde cikmamisti testearkadasının nasıl olmustu canm bahsedermisin biraz afedersin şimdi gene lavobaya gittim yine beyaz beyz bişeyler var ince ince ama
Aminnnnİnşaallah çok teşekkür ederim rabbim cümlemize tez zamanda nasip etsin inşaallah
Hamile olma gibi bi durumun yoksa canım adetinin gelmesini istyrsan hemen ilaca baş vurma ben de bu yaz tatilde adetim denk gelicek die ilaç kullanmak istemedim biraz araştırdım adetim erken gelsin sökülsün die her gün gelene kadar kekik cayo demleyip içtim 3 4 güne geldi :)Canım bide antibiyotik bitikten sonra adet söktürücü alsam mı ?
Bu ay onu mu denesem acabaSiparis verirken onu da gordum ama ben de labo lari verdim siparis olarak.. bilmiyorum nasildir.
Canim hamiydi kalp atisini falanda duymustu hatira kalsin diye idrar testi yapmisti ama orada cikmamisti. Sonra bebegin kalbi durdu ama ilk hamileliginde cikmamisti teste
Kafamda sacma sapan soular işte olmazsa haftasonu tekrar test yaparım. Baklm ozamn ne cıkacak.Canim hamiydi kalp atisini falanda duymustu hatira kalsin diye idrar testi yapmisti ama orada cikmamisti. Sonra bebegin kalbi durdu ama ilk hamileliginde cikmamisti teste
Bilmem ki kuzum.daha mi uygun acaba?Bu ay onu mu denesem acaba
Oynatmaya az kaldı doktorum nerde
Hamile olma gibi bi durumun yoksa canım adetinin gelmesini istyrsan hemen ilaca baş vurma ben de bu yaz tatilde adetim denk gelicek die ilaç kullanmak istemedim biraz araştırdım adetim erken gelsin sökülsün die her gün gelene kadar kekik cayo demleyip içtim 3 4 güne geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?