Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:) canım durumumu şöyle iza edeyim. Normalde ben pcoluyum ancak 8-9 aydr 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay adet olmadı. En son 28 ekimde adetim oldu o gün bugundur adet olmuyorum. 30 kasımda adet olmam lazmdı ama ben olmadım. ve bunun üzerine 15 gün gecince test yaptım hamilemiyim diye negatif cıktı. Ama ben hala adet olmadım. Ama bu hafta aşırı uyku halim var bi uyuyrm kalkamıorm sabaha göğüslerimde şişlik var sert ve dokununca acıyor. Artı sanki idralimde beyaz bişeyler var.

Adet mi olamadin canim
:) canım durumumu şöyle iza edeyim. Normalde ben pcoluyum ancak 8-9 aydr 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay adet olmadı. En son 28 ekimde adetim oldu o gün bugundur adet olmuyorum. 30 kasımda adet olmam lazmdı ama ben olmadım. ve bunun üzerine 15 gün gecince test yaptım hamilemiyim diye negatif cıktı. Ama ben hala adet olmadım. Ama bu hafta aşırı uyku halim var bi uyuyrm kalkamıorm sabaha göğüslerimde şişlik var sert ve dokununca acıyor. Artı sanki idralimde beyaz bişeyler var.

Istersen kan testi yaptir bir arkadasim var hamileligi idrarda cikmiyordu sana umut vermek istemem ama bir dene isterswn eger psikolijik degilse bu belirtiler hamilelik belirtisi gibi

arkadasının nasıl olmustu canm bahsedermisin biraz afedersin şimdi gene lavobaya gittim yine beyaz beyz bişeyler var ince ince ama

arkadasının nasıl olmustu canm bahsedermisin biraz afedersin şimdi gene lavobaya gittim yine beyaz beyz bişeyler var ince ince ama

Canim hamiydi kalp atisini falanda duymustu hatira kalsin diye idrar testi yapmisti ama orada cikmamisti. Sonra bebegin kalbi durdu ama ilk hamileliginde cikmamisti teste

Canım bide antibiyotik bitikten sonra adet söktürücü alsam mı ?
Hamile olma gibi bi durumun yoksa canım adetinin gelmesini istyrsan hemen ilaca baş vurma ben de bu yaz tatilde adetim denk gelicek die ilaç kullanmak istemedim biraz araştırdım adetim erken gelsin sökülsün die her gün gelene kadar kekik cayo demleyip içtim 3 4 güne geldi :)

Oldummm ohhhh :))) şimdi ovülasyon günü hesaplayabilirim :))​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…