Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ben aşılama bile yaptırdım iki ay yumurta takibi yaptırdım bi zamandır da doktora gitmiyorum ya bakalim oluruna bıraktım artık canım

İNŞALLAH olur canım..En önemli şey moral bu işte bence. Kafamızın rahat olması lazım. Stres eşlerimizede yansıyor bence.günün geçtimi bugün senin

Silindiği gün yumurtlama gerçekleşiyor aslında. O günü saymadan ertesi günden başlayarak 14 gün sayarsan hangi güne geliyor?
Canım yumurtlamayı Ge c yakaladım ben şubat 13 de köyü 14 de daha silik di sonrada git gide silikleşti. Resim yükledim canım böyle oldu

Eklentiler

• 20190217_151146.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 32
Canım yumurtlamayı Ge c yakaladım ben şubat 13 de köyü 14 de daha silik di sonrada git gide silikleşti. Resim yükledim canım böyle oldu
Benimki böyle olsaydı 1 mart regl günüm olurdu. Benden bi gün sonrasın. Ben ovulasyon testi yaptım az evvel. Dünküyle nerdeyse aynı. Hatta daha az belirgin. Benim için bitti artık. Adetimi bekliyorum. Ne olur nolmaz diye ilişkiden de kaçıyordum psikolojik olarak. Gerek kalmadı :)

Olumsuz şeyler düşünme hemen hiç belli olmaz yani daha var bakalım ama bence hcg testi de yap salı günü falan en azından o zaman umudunu kesersin birşeyler çıkmazsa

Ben o yüzden ne bilim seni sabırsızlıkla bekliyordum bulunduğum yerde lan vermeye uygun yer olsa bende verirdim yarın belirsizlikten iyidir diye de maalesef yok
Olsun canım belki senin olmuştur. Bu ay hamile kalanlar var bu forumda da. İnşallah sizden iyi haberler alırız..ben de sizleri bekliyorum merakla.. Önümüzde ki ay ovulasyona devam etsem mi onu düşünüyorum

Adete 11 gün var canım ama süt beyazı yumuşak akıntım devam ediyor bugün kasık bel ağrısı... Yumırtam çatlayalı 5.gün oldu yine mi yumırtlıyorum ben ya

3-4 gün önce bende de yumurta beyazı akıntı oldu ovulasyonda koyulaşmaya başlamıştı ama yumurta 14. Şubatta çatladı gebelik mi acabq dedim kan verdim negatif çıktı. Çok düşündüğümüz için mi böyle oluyor anlamıyorum. Takip et bakalım koyulaşma devam edecek mi? Yumurta çatladı dimi koyuluktan sonra silindi

Kuzumm 15 şubatta koyu süt beyazı akıntım oldu, sonra uzayan akıntı oldu sonra benim yumurtalarım 17 şubatta kesinlikle çatladı... Doktor gördü... İki gündür yine yoğun koyu beyaz akıntım kasık ağrım var iştee anlamadımm yine mi yumırtluyorum incir kürleri yaptığım için

Canım ben hiç kür yapmadım belki onun etkisi olabilir adete daha var dimi 2-3 gün önce bende de vardı Beyaz akıntı kendi durumuma benzettim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…