- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.821
Sonradan gördüm lh yazıyormuş. Kaç günün var acaba adet3
Canım benim ben aşılama bile yaptırdım iki ay yumurta takibi yaptırdım bi zamandır da doktora gitmiyorum ya bakalim oluruna bıraktım artık canım
2 gün geçti canım çok haklısın aslında ama olmuyor sanki yaaİNŞALLAH olur canım..En önemli şey moral bu işte bence. Kafamızın rahat olması lazım. Stres eşlerimizede yansıyor bence.günün geçtimi bugün senin
Silindiği gün yumurtlama gerçekleşiyor aslında. O günü saymadan ertesi günden başlayarak 14 gün sayarsan hangi güne geliyor?2 gün geçti canım çok haklısın aslında ama olmuyor sanki yaa
Canım yumurtlamayı Ge c yakaladım ben şubat 13 de köyü 14 de daha silik di sonrada git gide silikleşti. Resim yükledim canım böyle olduSilindiği gün yumurtlama gerçekleşiyor aslında. O günü saymadan ertesi günden başlayarak 14 gün sayarsan hangi güne geliyor?
Benimki böyle olsaydı 1 mart regl günüm olurdu. Benden bi gün sonrasın. Ben ovulasyon testi yaptım az evvel. Dünküyle nerdeyse aynı. Hatta daha az belirgin. Benim için bitti artık. Adetimi bekliyorum. Ne olur nolmaz diye ilişkiden de kaçıyordum psikolojik olarak. Gerek kalmadı :)Canım yumurtlamayı Ge c yakaladım ben şubat 13 de köyü 14 de daha silik di sonrada git gide silikleşti. Resim yükledim canım böyle oldu
Seninde benden 1 gün sonra olmuş benim de 14 şubatta silikleşti canım2 gün geçti canım çok haklısın aslında ama olmuyor sanki yaa
Olumsuz şeyler düşünme hemen hiç belli olmaz yani daha var bakalım ama bence hcg testi de yap salı günü falan en azından o zaman umudunu kesersin birşeyler çıkmazsaBenimki böyle olsaydı 1 mart regl günüm olurdu. Benden bi gün sonrasın. Ben ovulasyon testi yaptım az evvel. Dünküyle nerdeyse aynı. Hatta daha az belirgin. Benim için bitti artık. Adetimi bekliyorum. Ne olur nolmaz diye ilişkiden de kaçıyordum psikolojik olarak. Gerek kalmadı :)
Ben o yüzden ne bilim seni sabırsızlıkla bekliyordum bulunduğum yerde lan vermeye uygun yer olsa bende verirdim yarın belirsizlikten iyidir diye de maalesef yokSeninde benden 1 gün sonra olmuş benim de 14 şubatta silikleşti canım
Olsun canım belki senin olmuştur. Bu ay hamile kalanlar var bu forumda da. İnşallah sizden iyi haberler alırız..ben de sizleri bekliyorum merakla.. Önümüzde ki ay ovulasyona devam etsem mi onu düşünüyorumBen o yüzden ne bilim seni sabırsızlıkla bekliyordum bulunduğum yerde lan vermeye uygun yer olsa bende verirdim yarın belirsizlikten iyidir diye de maalesef yok
Adete 11 gün var canım ama süt beyazı yumuşak akıntım devam ediyor bugün kasık bel ağrısı... Yumırtam çatlayalı 5.gün oldu yine mi yumırtlıyorum ben yaSonradan gördüm lh yazıyormuş. Kaç günün var acaba adet3
Adete 11 gün var canım ama süt beyazı yumuşak akıntım devam ediyor bugün kasık bel ağrısı... Yumırtam çatlayalı 5.gün oldu yine mi yumırtlıyorum ben ya
Canım bu lh testi ovülasyonÜşütmüş olabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü çok erken henüz :)
Buda benim ama zaten lh hep varmış ya sadece çatladıktan sonra koyulaşmaya başladı yoksa daha silik oluyordu
Kuzumm 15 şubatta koyu süt beyazı akıntım oldu, sonra uzayan akıntı oldu sonra benim yumurtalarım 17 şubatta kesinlikle çatladı... Doktor gördü... İki gündür yine yoğun koyu beyaz akıntım kasık ağrım var iştee anlamadımm yine mi yumırtluyorum incir kürleri yaptığım için3-4 gün önce bende de yumurta beyazı akıntı oldu ovulasyonda koyulaşmaya başlamıştı ama yumurta 14. Şubatta çatladı gebelik mi acabq dedim kan verdim negatif çıktı. Çok düşündüğümüz için mi böyle oluyor anlamıyorum. Takip et bakalım koyulaşma devam edecek mi? Yumurta çatladı dimi koyuluktan sonra silindi
Kuzumm 17sinde çatlayınca yumurtam lh testi yaptığımda t çizgisi bembeyazdı..Buda benim ama zaten lh hep varmış ya sadece çatladıktan sonra koyulaşmaya başladı yoksa daha silik oluyordu
Benimde reglime 11 gün var diye yumırtlamadan şüphelendim yoksa döllenme mi diyorum.Kızlar bunu bir arkadaşımız paylaşmış kendi testleri fikir olsun sizede
Kuzumm 15 şubatta koyu süt beyazı akıntım oldu, sonra uzayan akıntı oldu sonra benim yumurtalarım 17 şubatta kesinlikle çatladı... Doktor gördü... İki gündür yine yoğun koyu beyaz akıntım kasık ağrım var iştee anlamadımm yine mi yumırtluyorum incir kürleri yaptığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?