Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben hiç kür yapmadım belki onun etkisi olabilir adete daha var dimi 2-3 gün önce bende de vardı Beyaz akıntı kendi durumuma benzettim çok
Yumurta çoğaltıcı geliştirici etkiye sahip incir havuç suyu içtim bir hafta.. Adete 11 gün var ..hatta biliyor musun yumurtam çatladıktan 2 gün sonra yumurta akıydı akıntım sonra koyu süt beyazı oldu. Akşam yada yarın eve gideyimm lh testi yapacam t çizgisi koyulaşmış mı diye meraktan çatlayacamm

Adete çok varmış daha ama en erken ilişkiddn bir hafta 10 gün sonra kanda çıkar diye biliyorum.. Belki kürün etkisi olmuştur. İnşallah tutmuştur canım bu ay. Kürü nasıl kullandın

Olsun canım belki senin olmuştur. Bu ay hamile kalanlar var bu forumda da. İnşallah sizden iyi haberler alırız..ben de sizleri bekliyorum merakla.. Önümüzde ki ay ovulasyona devam etsem mi onu düşünüyorum
Insallah canim. Bence devam et belliki sende gec yumurtluyorsun ama bir kac ay takip etm3kde fayda var bence

Adete çok varmış daha ama en erken ilişkiddn bir hafta 10 gün sonra kanda çıkar diye biliyorum.. Belki kürün etkisi olmuştur. İnşallah tutmuştur canım bu ay. Kürü nasıl kullandın
Sağol kuzumm 15 adet kuru inciri 2.5 bardak klorsuz suda 15 dk kaynattım sabah akşam içtim adetten önce ve sonra. 2 havucu da 2 bardak suda kaynatıp içtim yumurtlamaya yakın. Ve bol havuç yedim

Yaptın mı canım test. Ben de laboquick kullandm bu ayda onumu kullanacaksın olmazsa eğer
Evet hep onu kullanıcam çünkü ben onunla ovulasyonu yakalayabiliyorum. Pozitif olduğunda gayet net 2 koyu çizgiyi görebiliyorum. Amaç da o zaten. Bu akşam ovulasyon yaptım benim 2. Çizgi silik. Bence üçümüzünki de gelecek aya kaldı kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…