- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.841
Benimde reglime 11 gün var diye yumırtlamadan şüphelendim yoksa döllenme mi diyorum.
Yumurta çoğaltıcı geliştirici etkiye sahip incir havuç suyu içtim bir hafta.. Adete 11 gün var ..hatta biliyor musun yumurtam çatladıktan 2 gün sonra yumurta akıydı akıntım sonra koyu süt beyazı oldu. Akşam yada yarın eve gideyimm lh testi yapacam t çizgisi koyulaşmış mı diye meraktan çatlayacammCanım ben hiç kür yapmadım belki onun etkisi olabilir adete daha var dimi 2-3 gün önce bende de vardı Beyaz akıntı kendi durumuma benzettim çok
Yumurta çoğaltıcı geliştirici etkiye sahip incir havuç suyu içtim bir hafta.. Adete 11 gün var ..hatta biliyor musun yumurtam çatladıktan 2 gün sonra yumurta akıydı akıntım sonra koyu süt beyazı oldu. Akşam yada yarın eve gideyimm lh testi yapacam t çizgisi koyulaşmış mı diye meraktan çatlayacamm
Insallah canim. Bence devam et belliki sende gec yumurtluyorsun ama bir kac ay takip etm3kde fayda var benceOlsun canım belki senin olmuştur. Bu ay hamile kalanlar var bu forumda da. İnşallah sizden iyi haberler alırız..ben de sizleri bekliyorum merakla.. Önümüzde ki ay ovulasyona devam etsem mi onu düşünüyorum
Insallah canim. Bence devam et belliki sende gec yumurtluyorsun ama bir kac ay takip etm3kde fayda var bence
Benim 2 ay önce 19 ve 21. Günlerde olmuştu peş peşe. Geçtiğimiz ay 13. Gün bu ay 15. Gün oldu.Evet canım geç oldu 22. Gün çatladı yumurta. İlk defa takip ettiğim için yeni farkına vardım tabi bunun her ay aynımı oluyor acaba
Bence aynı olmaz canım değişir yanını yüzden takip etmekde fayda var ama hangi marka test ile onu inanki anlamıyorumEvet canım geç oldu 22. Gün çatladı yumurta. İlk defa takip ettiğim için yeni farkına vardım tabi bunun her ay aynımı oluyor acaba
Sağol kuzumm 15 adet kuru inciri 2.5 bardak klorsuz suda 15 dk kaynattım sabah akşam içtim adetten önce ve sonra. 2 havucu da 2 bardak suda kaynatıp içtim yumurtlamaya yakın. Ve bol havuç yedimAdete çok varmış daha ama en erken ilişkiddn bir hafta 10 gün sonra kanda çıkar diye biliyorum.. Belki kürün etkisi olmuştur. İnşallah tutmuştur canım bu ay. Kürü nasıl kullandın
Benim 2 ay önce 19 ve 21. Günlerde olmuştu peş peşe. Geçtiğimiz ay 13. Gün bu ay 15. Gün oldu.
Ben bu ay laboquickle yaptm sen hangi marka kullandın yeniden sipariş vermek laızm o zamn.Bence aynı olmaz canım değişir yanını yüzden takip etmekde fayda var ama hangi marka test ile onu inanki anlamıyorum
Sağol kuzumm 15 adet kuru inciri 2.5 bardak klorsuz suda 15 dk kaynattım sabah akşam içtim adetten önce ve sonra. 2 havucu da 2 bardak suda kaynatıp içtim yumurtlamaya yakın. Ve bol havuç yedim
Laboquick kullanıyorum. Durup durup test yapasım geliyor. Sabah yaptım t siliktipenelopem hangi marka kullanıyorsun
Dur gidip gene test yapayım yine deLaboquick kullanıyorum. Durup durup test yapasım geliyor. Sabah yaptım t silikti
Hiç belirginleşme yok. Olacağa da benzemiyor. Olmadı diye düşünüyorum olmasın napiym yarın okullar tatil olmuş çok mutlu oldumkeyfime bakıcam oh mis :)
Dur gidip gene test yapayım yine de
Aynı marka benim de canımBen bu ay laboquickle yaptm sen hangi marka kullandın yeniden sipariş vermek laızm o zamn.
Memnun kaldın mı canımAynı marka benim de canım
Evet hep onu kullanıcam çünkü ben onunla ovulasyonu yakalayabiliyorum. Pozitif olduğunda gayet net 2 koyu çizgiyi görebiliyorum. Amaç da o zaten. Bu akşam ovulasyon yaptım benim 2. Çizgi silik. Bence üçümüzünki de gelecek aya kaldı kızlar.Yaptın mı canım test. Ben de laboquick kullandm bu ayda onumu kullanacaksın olmazsa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?