- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.861
Ayy ciddi misin? Insallah canim yaacan09e lakin senden çok umutluyum :)
Canım çok hata verdi bozuk çok cıktı içinden yaniMemnun kaldın mı canım
Belki satıcıyla ilgisi vardır. Ben de kardeşim de aynı kişiden alıyoruz 2 kere 50lik aldım hiçbi sorun çıkmadı bizde.Canım çok hata verdi bozuk çok cıktı içinden yani
perşembeye ne kaldı :) sen de olsan sen de keserdin ümidi. Ovulasyondan belli oluyor. Zaten belirtim de yok. Doktor bana olmazsa sadece stresten olmaz bi problem uok çünkü demişti. Stres yapcak bişey de yok stres yaptığımı da düşünmüyorum illa olsun çabuk olsun gibi hırslarım da yok aslında çevreden baskı da yok :) demek ki denk gelmiyor bi şekilde.Ayy ciddi misin? Insallah canim yaa
sen niye umidi kestin daha vardi senin?
Canım özelden mesaj atar mısınız nerden aldıysanızBelki satıcıyla ilgisi vardır. Ben de kardeşim de aynı kişiden alıyoruz 2 kere 50lik aldım hiçbi sorun çıkmadı bizde.
Canım sen regli oldun mu peki merak ettimOlsun canım belki senin olmuştur. Bu ay hamile kalanlar var bu forumda da. İnşallah sizden iyi haberler alırız..ben de sizleri bekliyorum merakla.. Önümüzde ki ay ovulasyona devam etsem mi onu düşünüyorum
Yazdım :)Canım özelden mesaj atar mısınız nerden aldıysanız
Evet bakildi bisey cikmadiRahim filmini bi ay sonra benden de isteyecekler bence. Senin eşine bakılmış mıydı?
3 ayrı zamanda 3 ayrı kişi kızım olduğunu görmüş rüyasında. Çin takvimine göre mayısa kadar olursa oğlan mayısta olursa kızmayısı mı bekliyorum acaba
Eylullum1 Testler beni yaniltirmi bilmiyorum ama 12 dk oldu test yaptım iki tane ikisindede gözle görülen hafif bi çizgi belirdi ne olur dua edin inşallah testler beni yaniltmaz
Nasip canım inşallah bidahaki ay yüzümüze gülerBen bu ayda olmadi coktan adet oldum
Evet canım hcg testi ilk beş dk gözle görülür çizgi belirdi iki terside de inşallah hayal kırıklığı olmaz bana ya testlere güvenemiyorum senin de başına geldiCanım benim hadi hayırlısı inşallah gebelik testi değil mi olmuştur inşallah inanıyorum ben senin pozitif olduğuna
Canım sen regli oldun mu peki merak ettim
Allah tan umud kesilmez canım ben ilk gebeligimi regliden kaç hafta sonra öğrendim Ge c döllenme olmuş düşünCanım olmadım ama olurum herhalde gün içinde
Yaa çok sevindim hcg giderek yükselsin sağlıklı bi gebelik olsun inşallah. ovulasyonda belirginleşmedi diye senden de ümidi kesmiştim ovulasyon daha erken gösteriyor dedikleri için nedense ona daha bi çok inandım.Evet canım hcg testi ilk beş dk gözle görülür çizgi belirdi iki terside de inşallah hayal kırıklığı olmaz bana ya testlere güvenemiyorum senin de başına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?