- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.881
Ayyyyy canım çizgiler bariz belli pembe pembeeee benn senin olduğuna çok inanıyorum sağlık ocağı varsa gidip kann versene yarına çıkar sonuç günün de geçtiCanım testler de bu var gibi değil mi çizgi
Bende dün ovulasyon testinde sonra tıpkı senin gibi düşünüyordum ama inşallah testler beni yanılmaz bozuk çıkar diye kararsizlukta kalmamak için iki tane yapmıştım inşallah olmuştur yaa bu ayYaa çok sevindim hcg giderek yükselsin sağlıklı bi gebelik olsun inşallah. ovulasyonda belirginleşmedi diye senden de ümidi kesmiştim ovulasyon daha erken gösteriyor dedikleri için nedense ona daha bi çok inandım.
2 test yapmışsın ikisinde de çıkmış daha ne olsun ben bile heyecanlandım ya kim bilir sen ne haldesindir
Tabi olacak oldumu Allah bir yolunu bulur ama regl olacak gibi hissediyorumAllah tan umud kesilmez canım ben ilk gebeligimi regliden kaç hafta sonra öğrendim Ge c döllenme olmuş düşün
Canım bulunduğum yerde yok eğer yarın sabah da böyle çıkarsa doktora giderim artık dua et bana ne olur bu süreçte bana çok destek oldun allah razı olsun canım benimAyyyyy canım çizgiler bariz belli pembe pembeeee benn senin olduğuna çok inanıyorum sağlık ocağı varsa gidip kann versene yarına çıkar sonuç günün de geçti
Oldu gibi gözüküyor canım inşallah ikisinde de çıkmış bakanaBende dün ovulasyon testinde sonra tıpkı senin gibi düşünüyordum ama inşallah testler beni yanılmaz bozuk çıkar diye kararsizlukta kalmamak için iki tane yapmıştım inşallah olmuştur yaa bu ay
Yok canim o imkanım maalesefKan verecek misin bugün ?
Gebeyken de adet olacakmışsın da olamıyormuisun gibi oluyormuş.Tabi olacak oldumu Allah bir yolunu bulur ama regl olacak gibi hissediyorum
Acaba hcg daha yeni mi idrara geçiyor ondan mı ovulasyonda görülmüyordu. Belki erkendi bundan sonra artacaktı. :)Yok canim o imkanım maalesef
Ne demek Canım Allah senden de razı olsun. Birbirimizi bizden başkası anlamaz aynı şeyleri yaşamısız bide. Ama inşallah Allah yüzümüze gülecek inanıyorum.. Ederim canım etmem mi sende bana et.. Evde boşken günde 1 saat dua açıyorum dinliyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim. İnşallah senden güzel haberler alacağız inanıyorum bunaCanım bulunduğum yerde yok eğer yarın sabah da böyle çıkarsa doktora giderim artık dua et bana ne olur bu süreçte bana çok destek oldun allah razı olsun canım benim
Yaaa ne güzel olurdu bi arkadaşım kan vermiş benim gibi çıkmış 3-4 gün sorna lan verip hamile olduğunu öğrendi. Ne olacağı hiç belli olmaz. Ama kendi adıma bugün gelir gibime geliyor.Gebeyken de adet olacakmışsın da olamıyormuisun gibi oluyormuş.
Ya nolur sanki biz de sürpriz yapsak dimiiii
Bilmiyorum ki canım çok karışık bu işler inan ki kafam allak bullak sevinemiyorum desem yeridirAcaba hcg daha yeni mi idrara geçiyor ondan mı ovulasyonda görülmüyordu. Belki erkendi bundan sonra artacaktı. :)
Var canım bende
Var canım bende
Inşallah canım dua etmem mi rabbim kucagımizi bos birakmasin insallah ya bizimde yüzümüz gülsünNe demek Canım Allah senden de razı olsun. Birbirimizi bizden başkası anlamaz aynı şeyleri yaşamısız bide. Ama inşallah Allah yüzümüze gülecek inanıyorum.. Ederim canım etmem mi sende bana et.. Evde boşken günde 1 saat dua açıyorum dinliyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim. İnşallah senden güzel haberler alacağız inanıyorum buna
İNŞALLAH canım sen şimdi yarınımı bekleyeceksinInşallah canım dua etmem mi rabbim kucagımizi bos birakmasin insallah ya bizimde yüzümüz gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?