Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün ovulasyon testinde sonra tıpkı senin gibi düşünüyordum ama inşallah testler beni yanılmaz bozuk çıkar diye kararsizlukta kalmamak için iki tane yapmıştım inşallah olmuştur yaa bu ay

Ayyyyy canım çizgiler bariz belli pembe pembeeee benn senin olduğuna çok inanıyorum sağlık ocağı varsa gidip kann versene yarına çıkar sonuç günün de geçti
Canım bulunduğum yerde yok eğer yarın sabah da böyle çıkarsa doktora giderim artık dua et bana ne olur bu süreçte bana çok destek oldun allah razı olsun canım benim

Canım bulunduğum yerde yok eğer yarın sabah da böyle çıkarsa doktora giderim artık dua et bana ne olur bu süreçte bana çok destek oldun allah razı olsun canım benim
Ne demek Canım Allah senden de razı olsun. Birbirimizi bizden başkası anlamaz aynı şeyleri yaşamısız bide. Ama inşallah Allah yüzümüze gülecek inanıyorum.. Ederim canım etmem mi sende bana et.. Evde boşken günde 1 saat dua açıyorum dinliyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim. İnşallah senden güzel haberler alacağız inanıyorum buna

Gebeyken de adet olacakmışsın da olamıyormuisun gibi oluyormuş.
Ya nolur sanki biz de sürpriz yapsak dimiiii
Yaaa ne güzel olurdu bi arkadaşım kan vermiş benim gibi çıkmış 3-4 gün sorna lan verip hamile olduğunu öğrendi. Ne olacağı hiç belli olmaz. Ama kendi adıma bugün gelir gibime geliyor.

Inşallah canım dua etmem mi rabbim kucagımizi bos birakmasin insallah ya bizimde yüzümüz gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…