- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.901
Canım yarın sabah test yaparım yine aynı çıkarsa eşime söyler izin aldırırım bulunduğumuz yer çok kırsal test yapacak yer yokİNŞALLAH canım sen şimdi yarınımı bekleyeceksin
Canım yarın sabah test yaparım yine aynı çıkarsa eşime söyler izin aldırırım bulunduğumuz yer çok kırsal test yapacak yer yok
Aminnn canım cümlemizin inşallahHaid hayırlısı canım ya ama umutluyum senden..inşallah güzel haber alırız. Allah yardımcın olsun canım
Var bi problem ama nerde su rahim filminide olayim artik olmazsa kismet derim yinede olmamasi kismet Rabbim verecekse ne olursa olsun verir vermeyecekse hic sorunun yoksa bile olmaz tedbirimizi alalim takdir AllahtanNasip canım inşallah bidahaki ay yüzümüze güler
Var bi problem ama nerde su rahim filminide olayim artik olmazsa kismet derim yinede olmamasi kismet Rabbim verecekse ne olursa olsun verir vermeyecekse hic sorunun yoksa bile olmaz tedbirimizi alalim takdir Allahtan
Kızlar nasılsınız 9. Gunum yenıden basladım denemelere sızlerde durunşar ne kacıncı gunler
Canım sabah yataktan kalkmadan önce mümkünse erken saatlerde ve hep aynı saatte dil altından yapıp not alıyorsun eğer yüksek gider düşmezse gebelik var demekmiş benim yüksek gitti ama adet olucam sanırım. Bununla ilgili bi sayfa var ords yumurtlama gününü de hesaplıyolarKizlar bu ates olcumunu nasil yapiyorsunuz
Inşallah regli olmazsin canım bak başka bi topik de arkadaş iki gün önce test yaptırıp negatifi görüp iki sonra pozitifi görmüşlerCanım benim bugün daha yeni adet günüm bekliyorum bakalım olucam sanırım Hangi marka test kullanıyorsun canım
İNŞALLAH olmam canım ama ne bileyim test negatif diye mi yoksa olacak mıyım bilmiyorum tuhaf hissediyorum şuan yoramıyorumm yani olacakmış gibi hissediyorumInşallah regli olmazsin canım bak başka bi topik de arkadaş iki gün önce test yaptırıp negatifi görüp iki sonra pozitifi görmüşler
Ons olmazsın test yaptınmı cnm ınnovıta kullanıyorum dun yaptım bıkac gun araylanyapıyorum testı ben gec yumurtladıgım ıcın cnmCanım benim bugün daha yeni adet günüm bekliyorum bakalım olucam sanırım Hangi marka test kullanıyorsun canım
Resmı atabılırsın cnm bakalımMerhaba kızlaaaarbu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum, sanırım pik yaptı sonunda yorumlarsanız sevinirim hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Canim ben yataktan kalktiktan bi saat sonra falan yaptim iki gun tabi ovulasyondan sonra biri 36.6 bugunde 36.9 ciktiCanım sabah yataktan kalkmadan önce mümkünse erken saatlerde ve hep aynı saatte dil altından yapıp not alıyorsun eğer yüksek gider düşmezse gebelik var demekmiş benim yüksek gitti ama adet olucam sanırım. Bununla ilgili bi sayfa var ords yumurtlama gününü de hesaplıyolar
Yine yaptım ovulasyon yine aynı.Inşallah regli olmazsin canım bak başka bi topik de arkadaş iki gün önce test yaptırıp negatifi görüp iki sonra pozitifi görmüşler
Bugün gebelik testi yapacak mısın veya ovulasyon?Canım sabah yataktan kalkmadan önce mümkünse erken saatlerde ve hep aynı saatte dil altından yapıp not alıyorsun eğer yüksek gider düşmezse gebelik var demekmiş benim yüksek gitti ama adet olucam sanırım. Bununla ilgili bi sayfa var ords yumurtlama gününü de hesaplıyolar
Bence problem yok sadece bi şekilde denk gelmiyor. her ay sağlıklı çiftler için tutturma ihtimali %25 %30 gibi demişti doktor. Çok düşük baksana. :) oluruna bırakmak en iyisi, böyle takip etmek de çok eğlenceli.Var bi problem ama nerde su rahim filminide olayim artik olmazsa kismet derim yinede olmamasi kismet Rabbim verecekse ne olursa olsun verir vermeyecekse hic sorunun yoksa bile olmaz tedbirimizi alalim takdir Allahtan
Benim bat perşembe yani çok yakın. Belirtim yok test henüz yapmadım ama ovulasyon da gösteriyor diyorlar şayet öyleyse ben bu ay tutturamadım arkandan geliyorum şeker :)Kızlar nasılsınız 9. Gunum yenıden basladım denemelere sızlerde durunşar ne kacıncı gunler
Ay atamamışımResmı atabılırsın cnm bakalım
Senin yumurtlamadan sonraki 9. Gün mü? ben yumurtlamaya doğru gidiyorsun sanmıştım :) sen de bize yakınmışsın.Ons olmazsın test yaptınmı cnm ınnovıta kullanıyorum dun yaptım bıkac gun araylanyapıyorum testı ben gec yumurtladıgım ıcın cnm
Ne kadar güzel çok net olmuş bugün bildiğin zirve yapmış :)Ay atamamışım
Ay hadi inşallahhh canımNe kadar güzel çok net olmuş bugün bildiğin zirve yapmış :)
geç yumurtlamışsın ama sağlam olmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?