Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var bi problem ama nerde su rahim filminide olayim artik olmazsa kismet derim yinede olmamasi kismet Rabbim verecekse ne olursa olsun verir vermeyecekse hic sorunun yoksa bile olmaz tedbirimizi alalim takdir Allahtan

Aynen öyle canım benim bir tanıdığım bayan hapla korunurken hamile kalmış düşün

Kizlar bu ates olcumunu nasil yapiyorsunuz
Canım sabah yataktan kalkmadan önce mümkünse erken saatlerde ve hep aynı saatte dil altından yapıp not alıyorsun eğer yüksek gider düşmezse gebelik var demekmiş benim yüksek gitti ama adet olucam sanırım. Bununla ilgili bi sayfa var ords yumurtlama gününü de hesaplıyolar

Inşallah regli olmazsin canım bak başka bi topik de arkadaş iki gün önce test yaptırıp negatifi görüp iki sonra pozitifi görmüşler
İNŞALLAH olmam canım ama ne bileyim test negatif diye mi yoksa olacak mıyım bilmiyorum tuhaf hissediyorum şuan yoramıyorumm yani olacakmış gibi hissediyorum

Canım benim bugün daha yeni adet günüm bekliyorum bakalım olucam sanırım Hangi marka test kullanıyorsun canım
Ons olmazsın test yaptınmı cnm ınnovıta kullanıyorum dun yaptım bıkac gun araylanyapıyorum testı ben gec yumurtladıgım ıcın cnm

Canim ben yataktan kalktiktan bi saat sonra falan yaptim iki gun tabi ovulasyondan sonra biri 36.6 bugunde 36.9 cikti

Inşallah regli olmazsin canım bak başka bi topik de arkadaş iki gün önce test yaptırıp negatifi görüp iki sonra pozitifi görmüşler
Yine yaptım ovulasyon yine aynı.

Bugün gebelik testi yapacak mısın veya ovulasyon?
Var bi problem ama nerde su rahim filminide olayim artik olmazsa kismet derim yinede olmamasi kismet Rabbim verecekse ne olursa olsun verir vermeyecekse hic sorunun yoksa bile olmaz tedbirimizi alalim takdir Allahtan
Bence problem yok sadece bi şekilde denk gelmiyor. her ay sağlıklı çiftler için tutturma ihtimali %25 %30 gibi demişti doktor. Çok düşük baksana. :) oluruna bırakmak en iyisi, böyle takip etmek de çok eğlenceli.
Kızlar nasılsınız 9. Gunum yenıden basladım denemelere sızlerde durunşar ne kacıncı gunler
Benim bat perşembe yani çok yakın. Belirtim yok test henüz yapmadım ama ovulasyon da gösteriyor diyorlar şayet öyleyse ben bu ay tutturamadım arkandan geliyorum şeker :)

Ne kadar güzel çok net olmuş bugün bildiğin zirve yapmış :)
geç yumurtlamışsın ama sağlam olmuş :))
Ay hadi inşallahhh canım pcos var bende. bu ay ateş ölçme, folikül takibi, ovulasyon testi ve soğan kürü (yarım yaptım) yapıyorum ayrıca prolaktin im biraz yüksekti onun için dostinex ve pcoslular için olan folikasit inofolic Combi kullanıyorum biraz abarttım sanırım ama hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…