Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba normalde yumurtlamam 15.ve 16.günde olurdu ama bu ay yumurtlamam geç oldu piki yakaladım ama son 3 gündür pik görüyorum bu normal mi

Eklentiler

• Screenshot_20190225-105515_Gallery.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 26
Ons olmazsın test yaptınmı cnm ınnovıta kullanıyorum dun yaptım bıkac gun araylanyapıyorum testı ben gec yumurtladıgım ıcın cnm
Memnun musun canım o markayı duymamıştm. Unuttum sabah adet olucam diye ovulasyon yapmayı. Adet olmazsam eve gidin e ovulasyon yaparım canım gebelik testi almıcam heran olabilirim cünkü bugün günüm

Peki ideal günde kir kere mi iki kere mi yapılmalı? T koyulaşmaya başladığımdan beri günde iki yapıyorum emin olmak için. Ovulasyonu ilk takip ettiğim ay
Canım testi silik olduğu zamanla günde bir kez yapıyordum ama koyulaşmaya başladığında 2 yaptım ben de çünkü tam koyu olduğu anı ve de silindiği anı da yakalamak lazım..

Evet canım ama umutla kan verdim negatif çıkınca daha umut edemiyorum. Ama ateşim de yüksek çıktı bu sabah yine. Zaten adet olursam bidaha neye inanırım bilmiyorum
Canım bence bir kaç gün sonra tekrar test regli olmazsan belirsizlik en kötüsü inan ki şu an bunu dibine kadar yaşıyorum

Nasıp cnm az kalmıs ıns vardır ama ovu testınden anlamayzsın gebelık testı yapman en guzelı yumurtlamadan 10 gun gectıyse cıkat

Canım testi silik olduğu zamanla günde bir kez yapıyordum ama koyulaşmaya başladığında 2 yaptım ben de çünkü tam koyu olduğu anı ve de silindiği anı da yakalamak lazım..
Aynıyım işte canım bir de ilk deneyim olunca emin olmak istedim pozitiften ne kadar süre sonra pik olur, pikten ne kadar süre sonra silikleşir. O zaman normal yani

Memnun musun canım o markayı duymamıştm. Unuttum sabah adet olucam diye ovulasyon yapmayı. Adet olmazsam eve gidin e ovulasyon yaparım canım gebelik testi almıcam heran olabilirim cünkü bugün günüm
Pzaman ovuyu hıc harcama cnm eger olmazsan gebelık testı yaparsın memnunum ılk gebelıkte p markayla kalmıstom net gosterıyo sonradan koyulasmıyo dıger markaşar gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…