- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.921
Memnun musun canım o markayı duymamıştm. Unuttum sabah adet olucam diye ovulasyon yapmayı. Adet olmazsam eve gidin e ovulasyon yaparım canım gebelik testi almıcam heran olabilirim cünkü bugün günümOns olmazsın test yaptınmı cnm ınnovıta kullanıyorum dun yaptım bıkac gun araylanyapıyorum testı ben gec yumurtladıgım ıcın cnm
Allah'tan umud kesilmez canım hep bi umut dünyasindayiz o yüzden sende olumsuz düşünmeİNŞALLAH olmam canım ama ne bileyim test negatif diye mi yoksa olacak mıyım bilmiyorum tuhaf hissediyorum şuan yoramıyorumm yani olacakmış gibi hissediyorum
Bugün pik olmuş canım yarın da yap silindiği gün çatlamış olıyor yumurtaAy atamamışım
Kan testi olsa söylerdi diye düşünüyorum bide biraz ayaklarım üşümeye başladı adette öyle olur benimAllah'tan umud kesilmez canım hep bi umut dünyasindayiz o yüzden sende olumsuz düşünme
Peki ideal günde kir kere mi iki kere mi yapılmalı? T koyulaşmaya başladığımdan beri günde iki yapıyorum emin olmak için. Ovulasyonu ilk takip ettiğim ayBugün pik olmuş canım yarın da yap silindiği gün çatlamış olıyor yumurta
Ama sende biliyorsun ki her ikisinin belirtileri aynı maalesefKan testi olsa söylerdi diye düşünüyorum bide biraz ayaklarım üşümeye başladı adette öyle olur benim
Canım testi silik olduğu zamanla günde bir kez yapıyordum ama koyulaşmaya başladığında 2 yaptım ben de çünkü tam koyu olduğu anı ve de silindiği anı da yakalamak lazım..Peki ideal günde kir kere mi iki kere mi yapılmalı? T koyulaşmaya başladığımdan beri günde iki yapıyorum emin olmak için. Ovulasyonu ilk takip ettiğim ay
Evet canım ama umutla kan verdim negatif çıkınca daha umut edemiyorum. Ama ateşim de yüksek çıktı bu sabah yine. Zaten adet olursam bidaha neye inanırım bilmiyorumAma sende biliyorsun ki her ikisinin belirtileri aynı maalesef
Canım bence bir kaç gün sonra tekrar test regli olmazsan belirsizlik en kötüsü inan ki şu an bunu dibine kadar yaşıyorumEvet canım ama umutla kan verdim negatif çıkınca daha umut edemiyorum. Ama ateşim de yüksek çıktı bu sabah yine. Zaten adet olursam bidaha neye inanırım bilmiyorum
Nasıp cnm az kalmıs ıns vardır ama ovu testınden anlamayzsın gebelık testı yapman en guzelı yumurtlamadan 10 gun gectıyse cıkatYine yaptım ovulasyon yine aynı.
Bugün gebelik testi yapacak mısın veya ovulasyon?
Bence problem yok sadece bi şekilde denk gelmiyor. her ay sağlıklı çiftler için tutturma ihtimali %25 %30 gibi demişti doktor. Çok düşük baksana. :) oluruna bırakmak en iyisi, böyle takip etmek de çok eğlenceli.
Benim bat perşembe yani çok yakın. Belirtim yok test henüz yapmadım ama ovulasyon da gösteriyor diyorlar şayet öyleyse ben bu ay tutturamadım arkandan geliyorum şeker :)
Aynıyım işte canım bir de ilk deneyim olunca emin olmak istedim pozitiften ne kadar süre sonra pik olur, pikten ne kadar süre sonra silikleşir. O zaman normal yaniCanım testi silik olduğu zamanla günde bir kez yapıyordum ama koyulaşmaya başladığında 2 yaptım ben de çünkü tam koyu olduğu anı ve de silindiği anı da yakalamak lazım..
Sendemı gec yumurtluyosun cnm bende senın gobıyım pık yapmıs degerlendırmeyı unutmaAy atamamışım
Yok kuzum ben adrt bıtelı 4 gun oldu adetten 9. Gunum maalesef gecen ay olmadı gec yumurtladım turmadıSenin yumurtlamadan sonraki 9. Gün mü? ben yumurtlamaya doğru gidiyorsun sanmıştım :) sen de bize yakınmışsın.
Nasıp cnm az kalmıs ıns vardır ama ovu testınden anlamayzsın gebelık testı yapman en guzelı yumurtlamadan 10 gun gectıyse cıkat
Pzaman ovuyu hıc harcama cnm eger olmazsan gebelık testı yaparsın memnunum ılk gebelıkte p markayla kalmıstom net gosterıyo sonradan koyulasmıyo dıger markaşar gıbıMemnun musun canım o markayı duymamıştm. Unuttum sabah adet olucam diye ovulasyon yapmayı. Adet olmazsam eve gidin e ovulasyon yaparım canım gebelik testi almıcam heran olabilirim cünkü bugün günüm
Canım geç Yumurtlamanın bi etkisi var mı gebeliğeYok kuzum ben adrt bıtelı 4 gun oldu adetten 9. Gunum maalesef gecen ay olmadı gec yumurtladım turmadı
Benımde gecen ay 23. Gun du erken yumurtlayamıyorum hıc uzun zamandır 20 yı gecıyo kac gectı üstündenCanım 22. Gün çatladı yumurtam. Cumartesi günü kan verdim negatif çıktı o yüzden çok umut etmiyorum
Evet canım pcos var, 33-34 gün sürüyor döngüm genelde. İki gündür değerlendiriyordum, iki gün daha sıkıştırayım o zaman kocamıSendemı gec yumurtluyosun cnm bende senın gobıyım pık yapmıs degerlendırmeyı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?