Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım pcos var, 33-34 gün sürüyor döngüm genelde. İki gündür değerlendiriyordum, iki gün daha sıkıştırayım o zaman kocamı
Evet ıkı gun daha degerlendır sonra ıkı gunde bır adete az kalana kdr devm et bn ılk gebelıkte ıkıgınde bırlıkte oldum pik i gorunce uc gun ust uste oldu ve hamılr kalmıstım

Evet ıkı gun daha degerlendır sonra ıkı gunde bır adete az kalana kdr devm et bn ılk gebelıkte ıkıgınde bırlıkte oldum pik i gorunce uc gun ust uste oldu ve hamılr kalmıstım
Benim de ikinci olacak kısmetse, bir kızım var. İlkinde doktor bu ay yumurtlama olmamış, adet olunca kullan diye klomen vermişti. Adet olayım da kullanayım diye beklerken hamileymişim meğer

Benim de ikinci olacak kısmetse, bir kızım var. İlkinde doktor bu ay yumurtlama olmamış, adet olunca kullan diye klomen vermişti. Adet olayım da kullanayım diye beklerken hamileymişim meğer
Ne gzl cnm bıtane varsa ıns bızde o gunlerı goruruz

Çok şükür canım dilerim en kısa sürede tüm bekleyenlerin kucağı dolsun 8 ay beklemiştim ben olmuyor diye doktora gitmiştim. En güzel en hayırlı zamanda güzel haberler ver inşallah
Ilk bebegı kaybedelı 9 ay doldu gecen ay basladım yenıden bende ıns

Ilk bebegı kaybedelı 9 ay doldu gecen ay basladım yenıden bende ıns
Çok üzüldüm canım, seni üzdüysem kusura bakma, Allah sağlıklı gebelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin hamile kalabiliyorsun ne güzel daha yeni başlamışsın hem, buralarda çok da zaman geçirmeyeceksin bence

Eylullum1 Canım dayanamayıp merkeze geldim ve sonuç 36

Tebrik ederim dilerim sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlar ve kucağına alırsın darısı bize olsun
Ben de dayanamayıp gebelik testi yaptım. Hamile değilim. :)
belirsizlik bitti benim için. Eylullum1 sen de patlat bi test kurtul belirsizlikten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…