- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.941
Aynıyım işte canım bir de ilk deneyim olunca emin olmak istedim pozitiften ne kadar süre sonra pik olur, pikten ne kadar süre sonra silikleşir. O zaman normal yani
Sanmam cnm olmaz etkısı ılk gebelıkte 16 da catlamıstı benım ılk ve tek erken dı yoksa 20 den once catlamaz ıncır adacayı ve havuc yıyorum bakalım buay kacta catlatCanım geç Yumurtlamanın bi etkisi var mı gebeliğe
Canım bence bir kaç gün sonra tekrar test regli olmazsan belirsizlik en kötüsü inan ki şu an bunu dibine kadar yaşıyorum
Evet ıkı gun daha degerlendır sonra ıkı gunde bır adete az kalana kdr devm et bn ılk gebelıkte ıkıgınde bırlıkte oldum pik i gorunce uc gun ust uste oldu ve hamılr kalmıstımEvet canım pcos var, 33-34 gün sürüyor döngüm genelde. İki gündür değerlendiriyordum, iki gün daha sıkıştırayım o zaman kocamı
Bende bi bakarım o markaya canım aklımda olsunPzaman ovuyu hıc harcama cnm eger olmazsan gebelık testı yaparsın memnunum ılk gebelıkte p markayla kalmıstom net gosterıyo sonradan koyulasmıyo dıger markaşar gıbı
Havucu ben de denicem bu ay eğer adet olursamSanmam cnm olmaz etkısı ılk gebelıkte 16 da catlamıstı benım ılk ve tek erken dı yoksa 20 den once catlamaz ıncır adacayı ve havuc yıyorum bakalım buay kacta catlat
Evet cnm ozelden yazarsın en kotu ozel bısey paylasmayalım burda markaları falan cok bak dun aksan yapmıstım benBende bi bakarım o markaya canım aklımda olsun
Incır ıkıtane yıyorum bu ay havuc bır bıde adacayı 23. Gune kadar yapabılırsın yumurtlamadan sonra bırakHavucu ben de denicem bu ay eğer adet olursam
Benim de ikinci olacak kısmetse, bir kızım var. İlkinde doktor bu ay yumurtlama olmamış, adet olunca kullan diye klomen vermişti. Adet olayım da kullanayım diye beklerken hamileymişim meğerEvet ıkı gun daha degerlendır sonra ıkı gunde bır adete az kalana kdr devm et bn ılk gebelıkte ıkıgınde bırlıkte oldum pik i gorunce uc gun ust uste oldu ve hamılr kalmıstım
Ne gzl cnm bıtane varsa ıns bızde o gunlerı goruruzBenim de ikinci olacak kısmetse, bir kızım var. İlkinde doktor bu ay yumurtlama olmamış, adet olunca kullan diye klomen vermişti. Adet olayım da kullanayım diye beklerken hamileymişim meğer
Tamam canım öyle yaparız.. Daha yeni yeni yükseliyoe senin tabi inşallah olumlu sonuçlar alırız bu ayEvet cnm ozelden yazarsın en kotu ozel bısey paylasmayalım burda markaları falan cok bak dun aksan yapmıstım ben
Tamam canım bitki çayları için pek olumlu şeyler yazmıyorlar ama araştırdınmıIncır ıkıtane yıyorum bu ay havuc bır bıde adacayı 23. Gune kadar yapabılırsın yumurtlamadan sonra bırak
Çok şükür canımNe gzl cnm bıtane varsa ıns bızde o gunlerı goruruz
Adaçayı yasaklılar listesinde bilginiz olsun canım, düşüğe sebep oluyor.Tamam canım bitki çayları için pek olumlu şeyler yazmıyorlar ama araştırdınmı
Cnm adacyı hormonları duzenlıyo yumurtlamadan sonra bırakcaksınTamam canım bitki çayları için pek olumlu şeyler yazmıyorlar ama araştırdınmı
Ilk bebegı kaybedelı 9 ay doldu gecen ay basladım yenıden bende ınsÇok şükür canımdilerim en kısa sürede tüm bekleyenlerin kucağı dolsun 8 ay beklemiştim ben olmuyor diye doktora gitmiştim. En güzel en hayırlı zamanda güzel haberler ver inşallah
Çok üzüldüm canım, seni üzdüysem kusura bakma, Allah sağlıklı gebelikler sağlıklı doğumlar nasip etsinIlk bebegı kaybedelı 9 ay doldu gecen ay basladım yenıden bende ıns
Hayırlı olur inşallah canımOlmazsam alırım o zaman akşam gebelik testi yaparım bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?