- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.961
Ay ne güzel, tebrikleeeer
Çok teşekkür ederim canım rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin inşallahTebrik ederim dilerim sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlar ve kucağına alırsın darısı bize olsun
Ben de dayanamayıp gebelik testi yaptım. Hamile değilim. :)
belirsizlik bitti benim için.Eylullum1 sen de patlat bi test kurtul belirsizlikten canım
Teşekkür ederim canımAy ne güzel, tebrikleeeer
Üzülme olsun demekki daha zamani var rabbim nasip etsin en kisa.zamanda insallah sen evde yaptığın testte adet gecikmeniden once mi yapmıştınNasip canım. Gebelikte belirtilere ve testlere güvenim kalmadı valla artık
Adetin geldi mi gülüm28 30araso oluyorum genelde de duzenlıdır :)
Ins cnm dedıgın gıbı olur yenıden en kosa surede hamıle kalırızÇok üzüldüm canım, seni üzdüysem kusura bakma, Allah sağlıklı gebelikler sağlıklı doğumlar nasip etsinhamile kalabiliyorsun ne güzel daha yeni başlamışsın hem, buralarda çok da zaman geçirmeyeceksin bence
Hayırlı olsun cnm ıns hayırlısıyla kucagına alırsınÇok teşekkür ederim canım rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah
Aminnn inşallah canımHayırlı olsun cnm ıns hayırlısıyla kucagına alırsın
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah'ım saglikls bir şekilde kucaginıza almayı nasip etsin
Tebrikler canim saglikla yukselsin insallah..:)Teşekkür ederim canım
Yaaaaa tahmin etmiştim ama gerçekten hissettim olduğunu canım çok ama çok sevindim yaaaa. darısı başımıza inşallah.
Tebrik ederim dilerim sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlar ve kucağına alırsın darısı bize olsun
Ben de dayanamayıp gebelik testi yaptım. Hamile değilim. :)
belirsizlik bitti benim için.Eylullum1 sen de patlat bi test kurtul belirsizlikten canım
Canım testin hangi günlerde koyulaştı seninÜşütmüş olabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü çok erken henüz :)
Arkadaşlar yumurta çatladıltan 5 gün sonra hergün koyu kıvamlı kremsi akıntı oluyor hala. Bu ne demek gebelik yaşayanlar lütfen aydınlatsın. Yarın test yapsam kanda çıkar mı yumurta çatladıktan1 hafta sonra yani
Eylülcüğüm ben bu akıntıyı daha önceki yumurtlaöa dönemlerimde hiç yaşamadığim için bu ay biraz karışığım bekleyeyim 3 gün daha o zamanİlişkiden bir hafta 10 gün sonra kanda çıkabilir demişlerdi ama bilemiyorum canım aile hekimine verebilirsin kan bence
Eylülcüğüm ben bu akıntıyı daha önceki yumurtlaöa dönemlerimde hiç yaşamadığim için bu ay biraz karışığım bekleyeyim 3 gün daha o zaman
Kuzumm kan değil beyazımsı yumuşacık kremsi bi akıntıistanbulaski damla damla yani leke gibi geliyorsa araara tutunma kanaması olabilir canım benim ilk gebeliğimde olmuştu baya tedirgin olmuştum hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?