- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Hadi gozun aydin canimmOldummm ohhhh :))) şimdi ovülasyon günü hesaplayabilirim :))
Oh gözün aydın diyeyim o zaman :) ben valla anlamam yumurtladıgımı birşeyOldummm ohhhh :))) şimdi ovülasyon günü hesaplayabilirim :))
Uzulme yaa o zaman bu aksami degerlendir demekki yumurtlama olusmusGebelik testim negatif
Sen bı hastaneye git bugünü de değerlendir de benim de test negatif di ama hamile idimUzulme yaa o zaman bu aksami degerlendir demekki yumurtlama olusmus
DemekkiUzulme yaa o zaman bu aksami degerlendir demekki yumurtlama olusmus
öyle yaparım artıkSen bı hastaneye git bugünü de değerlendir de benim de test negatif di ama hamile idim
Aktardan aldım canım işte yaşla da alakası yok ama yinede yapabilme imkanın varsa içir bence canımAnladım.canım ay ancak haftasonu başlarım.küre bu yakınlarda bulamam ki aktardanmı aldın sen keci boynuzu bende 27 yasındayım eşimde 30 ama yine nolur nolmaz takviye alıyor
Dun yaptim canim dur atimSanki görür gibi oldum. Bi ovulasyon testi yapsana canım bakalım o nasıl çıkacak
Canım sıkıntı mi yapıyorsun senGebelik testim negatif
Canim bunu dun yaptim simdi bitane daha yapiomSanki görür gibi oldum. Bi ovulasyon testi yapsana canım bakalım o nasıl çıkacak
Canim simdi bunu yaptim idrar koyar koymaz t cizgisi cikti net bi sekilde cikti ikisideCanim bunu dun yaptim simdi bitane daha yapiom
Yaa ne güzel unutmuştum ovulasyon testim öyle çıkınca heveslendimCanım sıkıntı mi yapıyorsun sen
Ayyy benimki de aynı oluyor işte bence sen gebesinCanim simdi bunu yaptim idrar koyar koymaz t cizgisi cikti net bi sekilde cikti ikiside
Sabah ilk idrarla tekrar gebelik testi yap bence canımCanim simdi bunu yaptim idrar koyar koymaz t cizgisi cikti net bi sekilde cikti ikiside
Ayyyy agzindan bal damliyoo insallah canim ya valla hep duamda var ben istiyorum rabbim bana ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip et rabbim yuzumuze baksin insallah sende gebesindir canim yaaaaAyyy benimki de aynı oluyor işte bence sen gebesin
Ayyy inşallah sabah hemen yapimSabah ilk idrarla tekrar gebelik testi yap bence canım
Yaa ama çokta koyu çıkmış kuzum testinde heveslenmicek gibi değil kiYaa ne güzel unutmuştum ovulasyon testim öyle çıkınca heveslendim
Ben değilim canım testim negatif güzel haberler senden gelir inşaallahAyyyy agzindan bal damliyoo insallah canim ya valla hep duamda var ben istiyorum rabbim bana ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip et rabbim yuzumuze baksin insallah sende gebesindir canim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?