- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.541
Biraz daha koyulaşacak. Yarın yapacağın pozitif olur gibi duruyo. Bi sonraki gün de yumurtan çatlar herhalde canım yani cumartesi ..Merhaba ben de bu ay ilk defa ovulasyon deniyorum. Bu çizgi daha mı koyu olması gerekiyor yumurtlama olduğunu anlamam için. Denemeli miyim şu koyulukta da?Eki Görüntüle 2243062
Cuma Cumartesi değerlendirmeye daha değer gibi o zaman öyle mi dersiniz?Biraz daha koyulaşacak. Yarın yapacağın pozitif olur gibi duruyo. Bi sonraki gün de yumurtan çatlar herhalde canım yani cumartesi ..
Evet yarın pozitif olursa yarını değerlendirmeniz en iyisi. Ertesi günü de değerlendirirsiniz çünkü üst üste ilişki önerilmese de çatlama günü son bi deneme yapmanın zararı olmaz :) hiç yoktan iyidir. Bir daha zaten ymurta bigün içinde ölüyo ve bata kadar hamilelik şansı yok..Cuma Cumartesi değerlendirmeye daha değer gibi o zaman öyle mi dersiniz?
Kan degerleriö hepsi normal beta hcg sıfırlandı oda normale döndü canim malesef hamıle degılımCanım ne yaptın cok merak ettim umarım hamilesindir
İnşallah sağlıklı bir hamilelik bizde geçiririz geçmiş olsun canım sanırım bnde suan kimyasal gebelik geciriyorumKan degerleriö hepsi normal beta hcg sıfırlandı oda normale döndü canim malesef hamıle degılım
Benimkiler böyleyken denemeye başlamıştık .Biraz daha koyu olduğu oluyor sonra silikleşiyor yineMerhaba ben de bu ay ilk defa ovulasyon deniyorum. Bu çizgi daha mı koyu olması gerekiyor yumurtlama olduğunu anlamam için. Denemeli miyim şu koyulukta da?Eki Görüntüle 2243062
Bu silik canım. Yumurtlama olmuş.Kizlar benim cumartesi pik oldu ama cok silinmedi alttaki testi bugun yaptim bakabilirmisiniz normalmi
Teşekkür ederimBenimkiler böyleyken denemeye başlamıştık .Biraz daha koyu olduğu oluyor sonra silikleşiyor yineSiz değerlendirmeye başlayın bence , renk net ve koyulaşmış
Eki Görüntüle 2243140 hayrli geceler hanimlar ilk defa ovu kullaniyorum banada yorum yaparmsnz 6 ve 7 sinde yaptim yarin 18. Gunm daha yumrtlama olmamsmdr yarn tekrar yapacagim birde 3 gundr ust uste ilski oluyor ust uste olmamasimi lazim
Cnm dongum gecen 32 gundu ben anlamadım zaten normalde daha koyu cokması lazımdı dongu gunlerım de degısıyo 27 32 arası genelde 20 23 araso yumurtlama oluyo dun sabah yumurta akı kıvam geldı test bıttı elımde daha koyuşasıcak dıye beklerken daha acık cıktıDilek, alttan 3. Pik gibi duruyor su durumda... erken mi basliyorsun yapmaya acaba..gordugum kadariyla 17 18 gunde koyulasiyor dongun kacti senin? 31 32?
Catlamis o zaman bugunu de degerlendir ostersen.Cnm dongum gecen 32 gundu ben anlamadım zaten normalde daha koyu cokması lazımdı dongu gunlerım de degısıyo 27 32 arası genelde 20 23 araso yumurtlama oluyo dun sabah yumurta akı kıvam geldı test bıttı elımde daha koyuşasıcak dıye beklerken daha acık cıktı
Çatlamış evet ama sorun etme zaten değerlendirmiştin sondan ikinciyle üçüncü arası çatlama olmuşCnm dongum gecen 32 gundu ben anlamadım zaten normalde daha koyu cokması lazımdı dongu gunlerım de degısıyo 27 32 arası genelde 20 23 araso yumurtlama oluyo dun sabah yumurta akı kıvam geldı test bıttı elımde daha koyuşasıcak dıye beklerken daha acık cıktı
Canım senin son iki testin aynı günün farklı saatleri mi bi gün arayla mı? Bi gün araylaysa çatlamş gibi duruyo . Akşam pik olmuştur kaçırmıssındır sabah da çatlamıştır..Kızlar sizce çatlamış mıEki Görüntüle 2243235
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?