Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben de bu ay ilk defa ovulasyon deniyorum. Bu çizgi daha mı koyu olması gerekiyor yumurtlama olduğunu anlamam için. Denemeli miyim şu koyulukta da?Eki Görüntüle 2243062
Biraz daha koyulaşacak. Yarın yapacağın pozitif olur gibi duruyo. Bi sonraki gün de yumurtan çatlar herhalde canım yani cumartesi ..

Cuma Cumartesi değerlendirmeye daha değer gibi o zaman öyle mi dersiniz?
Evet yarın pozitif olursa yarını değerlendirmeniz en iyisi. Ertesi günü de değerlendirirsiniz çünkü üst üste ilişki önerilmese de çatlama günü son bi deneme yapmanın zararı olmaz :) hiç yoktan iyidir. Bir daha zaten ymurta bigün içinde ölüyo ve bata kadar hamilelik şansı yok..

Kizlar benim cumartesi pik oldu ama cok silinmedi alttaki testi bugun yaptim bakabilirmisiniz normalmi

Eklentiler

• 20190307_191242.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 20190307_191234.webp
    5 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba ben de bu ay ilk defa ovulasyon deniyorum. Bu çizgi daha mı koyu olması gerekiyor yumurtlama olduğunu anlamam için. Denemeli miyim şu koyulukta da?Eki Görüntüle 2243062
Benimkiler böyleyken denemeye başlamıştık .Biraz daha koyu olduğu oluyor sonra silikleşiyor yine Siz değerlendirmeye başlayın bence , renk net ve koyulaşmış

hayrli geceler hanimlar ilk defa ovu kullaniyorum banada yorum yaparmsnz 6 ve 7 sinde yaptim yarin 18. Gunm daha yumrtlama olmamsmdr yarn tekrar yapacagim birde 3 gundr ust uste ilski oluyor ust uste olmamasimi lazim

Merhaba arkadaşlar önceden de yazmıştım ama bayağı oldu. Regllerim 30 günden fazla sürüyor o yüzden ovulasyon testi almıştım ama pozitifi görmemiştim şubat ayında. İki aydır deniyoruz bebek için. En son 5 şubatta regl oldum ve yaklaşık 2 hafta önce doktora gittim merak edip yumurtalara baksın diye ve doktorun dediği küçük birkaç tane yumurta var bu ay yumurta gelişmemiş yani gebelik olamaz, çok düşük bir ihtimal döllendiyse o yüzden görünmüyordur, diğer ay da böyle olursa bir ilaca başlarız oldu. Dün reglimin 31.günüydü öylesine ovulasyon testi yapayım dedim t çok daha koyu çıktı ve şüphelenip gebelik testi de yaptım 2 kez sonuç çift çizgi. Benzer bir şey başına gelen var mı? Bir sorun olmasından çok korkuyorum

Eki Görüntüle 2243140 hayrli geceler hanimlar ilk defa ovu kullaniyorum banada yorum yaparmsnz 6 ve 7 sinde yaptim yarin 18. Gunm daha yumrtlama olmamsmdr yarn tekrar yapacagim birde 3 gundr ust uste ilski oluyor ust uste olmamasimi lazim

O eşinde sperm yetersizliği var ise üst üste yapılmaması gün aşırı olması öneriliyor

Kızlar acıl yardım elımdekı son testı yaptım dun daha koyuydu bugun daha sılık cıkto acaba catladımı

Eklentiler

• 80212476-D7C7-45FF-8D8D-190432E50995.webp
    152 KB · Görüntüleme: 44
Dilek, alttan 3. Pik gibi duruyor su durumda... erken mi basliyorsun yapmaya acaba..gordugum kadariyla 17 18 gunde koyulasiyor dongun kacti senin? 31 32?

Dilek, alttan 3. Pik gibi duruyor su durumda... erken mi basliyorsun yapmaya acaba..gordugum kadariyla 17 18 gunde koyulasiyor dongun kacti senin? 31 32?
Cnm dongum gecen 32 gundu ben anlamadım zaten normalde daha koyu cokması lazımdı dongu gunlerım de degısıyo 27 32 arası genelde 20 23 araso yumurtlama oluyo dun sabah yumurta akı kıvam geldı test bıttı elımde daha koyuşasıcak dıye beklerken daha acık cıktı

Catlamis o zaman bugunu de degerlendir ostersen.

Çatlamış evet ama sorun etme zaten değerlendirmiştin sondan ikinciyle üçüncü arası çatlama olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…