Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlamis o zaman bugunu de degerlendir ostersen.
Çatlamış evet ama sorun etme zaten değerlendirmiştin sondan ikinciyle üçüncü arası çatlama olmuş
Kızlar goguslerde sızım var catlayınca oluyo ama ıkıgun onceyı degerlendırmıstım bugunude bıkac saat sonra degerlendırıcem ıns tutar catlamıssa ya

Kızlar goguslerde sızım var catlayınca oluyo ama ıkıgun onceyı degerlendırmıstım bugunude bıkac saat sonra degerlendırıcem ıns tutar catlamıssa ya
En verimli günü değerlendirmişsin işte ovulasyondan hemen öncesi ilişki olmuş. bugün son şans çatladıktan son ortalama 12 saat filan yaşıyormş.

En verimli günü değerlendirmişsin işte ovulasyondan hemen öncesi ilişki olmuş. bugün son şans çatladıktan son ortalama 12 saat filan yaşıyormş.
Çatladıysa ıns bıkac saat sonrayı da degerlendırebılırım cnm kafam ıyıce karıstı artık

OKızlar silinmiş benimki dimi

Şimdi ben bu testlere göre hangi günü değerlendirsem en yüksek ihtimaldi

Bir yorum da ben alabilir miyim? Ben daha koyu olmasını beklerken bugün daha silik çıktı ne olmuş oluyor ki? Yazısız olan bugün.

Çatlamış. Yani dün ilişki olduysa süper. Bugün de düne göre düşük olmakla birlikte hamilelik ihtimali var
Dün olmadı o zaman şöyle diyebilir miyim “dün 20:00 deki testten sonra ilerleyen saatlerde pik olmuş, ve bu güne çatlamış” muhtemelen sabah falan pik olmuş olabilir mi? Yada başka ne ihtimal var?

Dün olmadı o zaman şöyle diyebilir miyim “dün 20:00 deki testten sonra ilerleyen saatlerde pik olmuş, ve bu güne çatlamış” muhtemelen sabah falan pik olmuş olabilir mi? Yada başka ne ihtimal var?
İlk pik olduğu andan (tabi her dk test yapma ihtimalimiz olmadığı için bilemeyiz) 12 saat sonra çatlarmış. Dün sen baktıktan bikaç saat sonra pik yapıp öğlene doğru da çatlamış olabilir mesela. Büyül ihtimal yumurtan hala canlıdır. Umarım öyledir

Muhtemelen bu ayı kaçırdım gibi. Nasip bakalım geceye kadar canlı kalırsa olur kalmazsa bir dahaki aya çok teşekkür ederim yardımın için

Kızlar testim git gide çok siliklesmeye basladi adetmi olcam acaba? Ilk defa yapıyorum ovulasyon testi bilgisi olan varsa yorumlasin lütfen

Eklentiler

• 15520526279315705683665017439635.webp
    155,4 KB · Görüntüleme: 47
D
Kızlar testim git gide çok siliklesmeye basladi adetmi olcam acaba? Ilk defa yapıyorum ovulasyon testi bilgisi olan varsa yorumlasin lütfen
Daha lh artmasına çok vardır ondandır. Benim de ovulasyondan üç gün öncesinde koyulaşıyo . Ondan önce nerdeyse hiç ikinci cizgi olmuyo. Yapmaya devam et yani merak etme

4. Biraz koyu gibi geldi digerlerine göre acaba ogun yumurtlamış olabilirmiyim? Buarada benim en son adetim 9 ocak test yaptım hiç bi şekilde çıkmadi bebiş yok dedi dr gecen hafta adet söktürücü verdi bana 5 gün kullandim biteli 3 gün oldu ama halaa adet olamadim varmi böyle birşey yaşayan

Yumurtlamış olamazsın hepsi çok silik. Bu tarihe kadar olması mı gerekiyodu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…