- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.561
Catlamis o zaman bugunu de degerlendir ostersen.
Kızlar goguslerde sızım var catlayınca oluyo ama ıkıgun onceyı degerlendırmıstım bugunude bıkac saat sonra degerlendırıcem ıns tutar catlamıssa yaÇatlamış evet ama sorun etme zaten değerlendirmiştin sondan ikinciyle üçüncü arası çatlama olmuş
En verimli günü değerlendirmişsin işte ovulasyondan hemen öncesi ilişki olmuş. bugün son şans çatladıktan son ortalama 12 saat filan yaşıyormş.Kızlar goguslerde sızım var catlayınca oluyo ama ıkıgun onceyı degerlendırmıstım bugunude bıkac saat sonra degerlendırıcem ıns tutar catlamıssa ya
Çatladıysa ıns bıkac saat sonrayı da degerlendırebılırım cnm kafam ıyıce karıstı artıkEn verimli günü değerlendirmişsin işte ovulasyondan hemen öncesi ilişki olmuş. bugün son şans çatladıktan son ortalama 12 saat filan yaşıyormş.
Dün gece ya da bu sabah olduysa en iyiEki Görüntüle 2243260
OKızlar silinmiş benimki dimi
Şimdi ben bu testlere göre hangi günü değerlendirsem en yüksek ihtimaldi
Dün gece ya da bu sabah olduysa en iyi
Tamam 6sı da çok iyi bi gün ara vermiş olcaksın normal yaniMalesef sadece 6 sını değerlendirebildik ve eşim şehir dışında bu akşam 12 ye doğru gelecek
bugünü mutlaka değerlendirmelisinMalesef sadece 6 sını değerlendirebildik ve eşim şehir dışında bu akşam 12 ye doğru gelecek
Sen beta hcg de geri ögrenmısmıydn tamamen sıfırlanması gerekiyor yarın da kadın doguma gidecem korkuyorum ama o kullandıkları alettnİnşallah sağlıklı bir hamilelik bizde geçiririz geçmiş olsun canım sanırım bnde suan kimyasal gebelik geciriyorum
Çatlamış. Yani dün ilişki olduysa süper. Bugün de düne göre düşük olmakla birlikte hamilelik ihtimali varBir yorum da ben alabilir miyim? Ben daha koyu olmasını beklerken bugün daha silik çıktıne olmuş oluyor ki? Yazısız olan bugün.Eki Görüntüle 2243352
Dün olmadıÇatlamış. Yani dün ilişki olduysa süper. Bugün de düne göre düşük olmakla birlikte hamilelik ihtimali var
İlk pik olduğu andan (tabi her dk test yapma ihtimalimiz olmadığı için bilemeyiz) 12 saat sonra çatlarmış. Dün sen baktıktan bikaç saat sonra pik yapıp öğlene doğru da çatlamış olabilir mesela. Büyül ihtimal yumurtan hala canlıdır. Umarım öyledirDün olmadıo zaman şöyle diyebilir miyim “dün 20:00 deki testten sonra ilerleyen saatlerde pik olmuş, ve bu güne çatlamış” muhtemelen sabah falan pik olmuş olabilir mi? Yada başka ne ihtimal var?
Muhtemelen bu ayı kaçırdım gibi. Nasip bakalımİlk pik olduğu andan (tabi her dk test yapma ihtimalimiz olmadığı için bilemeyiz) 12 saat sonra çatlarmış. Dün sen baktıktan bikaç saat sonra pik yapıp öğlene doğru da çatlamış olabilir mesela. Büyül ihtimal yumurtan hala canlıdır. Umarım öyledir
Daha lh artmasına çok vardır ondandır. Benim de ovulasyondan üç gün öncesinde koyulaşıyo . Ondan önce nerdeyse hiç ikinci cizgi olmuyo. Yapmaya devam et yani merak etmeKızlar testim git gide çok siliklesmeye basladi adetmi olcam acaba? Ilk defa yapıyorum ovulasyon testi bilgisi olan varsa yorumlasin lütfen
tarihlerini yazmamışssınız ?Kızlar sizce çatlamış mıEki Görüntüle 2243235
4. Biraz koyu gibi geldi digerlerine göre acaba ogun yumurtlamış olabilirmiyim? Buarada benim en son adetim 9 ocak test yaptım hiç bi şekilde çıkmadi bebiş yok dedi dr gecen hafta adet söktürücü verdi bana 5 gün kullandim biteli 3 gün oldu ama halaa adet olamadim varmi böyle birşey yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?