- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.581
Hiç bi fikrim yok şimdiye kadar hiç ne zaman yumurta tarihim diye hesapta yapmamistim burdaki yorumları okuyunca aldım yapmaya başladım isteYumurtlamış olamazsın hepsi çok silik. Bu tarihe kadar olması mı gerekiyodu ki?
Yok canım öğrenmedimSen beta hcg de geri ögrenmısmıydn tamamen sıfırlanması gerekiyor yarın da kadın doguma gidecem korkuyorum ama o kullandıkları alettn
Anladım canım hayırlısı artık ben en azından görmüş olayım diye yaptırdım yoksa testler yanlıs derdim ama en azından hamıle kalabiliyorum diye seviniyorumYok canım öğrenmedim
Gerek duymadım
Aynen bende öyle düşünüyorum demekki ilaçlarım işe yarıyo ben yumurtlayıp hamile kalabiliyorumAnladım canım hayırlısı artık ben en azından görmüş olayım diye yaptırdım yoksa testler yanlıs derdim ama en azından hamıle kalabiliyorum diye seviniyorum
Aynen canımmAynen bende öyle düşünüyorum demekki ilaçlarım işe yarıyo ben yumurtlayıp hamile kalabiliyorum
Catlamistir oyleyse canim test kullanmayanlar o akintidan anliyo. Ben henuz anlayabilmis degilim amaKozlar ya dun daha koyuydu bugün daha acık cıktı ama pik ı yakalayamadım dun bugun uzayan yumurta alı kovamlı akıntım oldu catladımı catlamadımı elımde testte yok taktım kafaya
Valla cnm bılmıyrm ku catladımı ıkı gundur var belkı yarın catlatCatlamistir oyleyse canim test kullanmayanlar o akintidan anliyo. Ben henuz anlayabilmis degilim ama
Hmm anliyorum cok sagol peki yavassa ne oneriliyor bende degilde arkdsmn esnde varmis ole biseyO eşinde sperm yetersizliği var ise üst üste yapılmaması gün aşırı olması öneriliyor
Bende cok korkuyordum muayene olmaktan vaninusmus hastasi olaraktan ama kimyasal gebelik gecirdim düşük yaptim onun verdiği endiseyle dün gittik muayene oldum hic aci bile hissetmedim korkulacak hic bişey yok ultrasondan baktik gebelik yok dedi kan testi yaptirdik degerim 360 cikti gebelik yasamissin ama dusuk olmus dedi sali gunu tekrar gidecegiz değerimin düştüğünü gormek için. Muayeneden inan hic korkma korktugumuz kadar degil kesinlikleAynen canımm
Çatlamış evet :)Kızlar gunaydın sımdı catladımı sızce
Yeter artık catlasınÇatlamış evet :)
Tamam artık olan olmuş bu siklus kapanmıştır. on günlüğüne normal yaşantıya dönelim rahat edelim sonra acaba tutmu mu kısmına geçerizYeter artık catlasın
Ya evet sorma cnm beklemek zor belırtı arıcaz artık devam edıyorum ben ılıskıye senın yumurtlama nezamandıTamam artık olan olmuş bu siklus kapanmıştır. on günlüğüne normal yaşantıya dönelim rahat edelim sonra acaba tutmu mu kısmına geçeriz
Evet benımde 7 8 ınde oldu bır ıkı gun ıcınde catlıyot bugün basla degerlendırmeye cnmBugün yumurtamsı yapışkan tarif edilen akıntımı fark ettim. Bu çatlamayı mı işaret ediyor?
Yaaa öyle miii pik i göremedim ben kaçırdım herhalde dedim. En son böyleydi dün 8inde. Yine de dünü değerlendirdim. Devam mı dersinEvet benımde 7 8 ınde oldu bır ıkı gun ıcınde catlıyot bugün basla degerlendırmeye cnm
Ya evet sorma cnmTamam artık olan olmuş bu siklus kapanmıştır. on günlüğüne normal yaşantıya dönelim rahat edelim sonra acaba tutmu mu kısmına geçeriz
cnm kacıncı gunun bende cok pik göremedım mıratech aldım bende sılık cıktı ıste cok anlamıyorum ondan ama sanırım sılındıYaaa öyle miii pik i göremedim ben kaçırdım herhalde dedim. En son böyleydi dün 8inde. Yine de dünü değerlendirdim. Devam mı dersinEki Görüntüle 2243699
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?