Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamış olamazsın hepsi çok silik. Bu tarihe kadar olması mı gerekiyodu ki?
Hiç bi fikrim yok şimdiye kadar hiç ne zaman yumurta tarihim diye hesapta yapmamistim burdaki yorumları okuyunca aldım yapmaya başladım iste işin garibi bebek düşünmeye başladığımız ay adet olmadim normalde adetten 1 hafta sonra başlamıyormuş ama ben adet olmadigim için aldım başladım testlere hayırlısı bakalım

Kozlar ya dun daha koyuydu bugün daha acık cıktı ama pik ı yakalayamadım dun bugun uzayan yumurta alı kovamlı akıntım oldu catladımı catlamadımı elımde testte yok taktım kafaya

Eklentiler

• 6BCBC7ED-CE2D-440B-A3FE-68E227F23D04.webp
    229,9 KB · Görüntüleme: 28
Kozlar ya dun daha koyuydu bugün daha acık cıktı ama pik ı yakalayamadım dun bugun uzayan yumurta alı kovamlı akıntım oldu catladımı catlamadımı elımde testte yok taktım kafaya
Catlamistir oyleyse canim test kullanmayanlar o akintidan anliyo. Ben henuz anlayabilmis degilim ama

banada yorum yaparmsnz szce durum nedr 3 gundr ilski yapiorum valla skldim ya bide canim yanior kasinti var oda ilski sirasnda canimi yakio yumurtlama ne dueumda szce

Bende cok korkuyordum muayene olmaktan vaninusmus hastasi olaraktan ama kimyasal gebelik gecirdim düşük yaptim onun verdiği endiseyle dün gittik muayene oldum hic aci bile hissetmedim korkulacak hic bişey yok ultrasondan baktik gebelik yok dedi kan testi yaptirdik degerim 360 cikti gebelik yasamissin ama dusuk olmus dedi sali gunu tekrar gidecegiz değerimin düştüğünü gormek için. Muayeneden inan hic korkma korktugumuz kadar degil kesinlikle

Tamam artık olan olmuş bu siklus kapanmıştır. on günlüğüne normal yaşantıya dönelim rahat edelim sonra acaba tutmu mu kısmına geçeriz
Ya evet sorma cnm beklemek zor belırtı arıcaz artık devam edıyorum ben ılıskıye senın yumurtlama nezamandı

Tamam artık olan olmuş bu siklus kapanmıştır. on günlüğüne normal yaşantıya dönelim rahat edelim sonra acaba tutmu mu kısmına geçeriz
Ya evet sorma cnm
Yaaa öyle miii pik i göremedim ben kaçırdım herhalde dedim. En son böyleydi dün 8inde. Yine de dünü değerlendirdim. Devam mı dersin Eki Görüntüle 2243699
cnm kacıncı gunun bende cok pik göremedım mıratech aldım bende sılık cıktı ıste cok anlamıyorum ondan ama sanırım sılındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…