- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.601
Periyodum 35 gün ben, 20-21-22 de yaptım. 21 de birbirine yakındı çizgiler ertesi gün pozitif olur heralde dedim ama saati kaçırdım sanırım,24 saat sonra yapmıştım. 20.günle aynı gibi çıktı, silikleşmeye başladı. 22.günü değerlendirdim sadece. Sende nasıl durum takip edemedim.Ya evet sorma cnm
cnm kacıncı gunun bende cok pik göremedım mıratech aldım bende sılık cıktı ıste cok anlamıyorum ondan ama sanırım sılındı
Bende 20 de en koyuyo gordm sonra elimde test bıttı bugun yaptım genelde 20 23 arası yumurtluyorum zaten ozaman senınle aynı gunlerde adrt beklıcez çalışmaya devam edıyosun dımı bıkac gun ust uste bırlıktelık olcak benımde dun bugun degerlendırdım benım testler de bu sekıl bende tam asıro koyuyu goremedımPeriyodum 35 gün ben, 20-21-22 de yaptım. 21 de birbirine yakındı çizgiler ertesi gün pozitif olur heralde dedim ama saati kaçırdım sanırım,24 saat sonra yapmıştım. 20.günle aynı gibi çıktı, silikleşmeye başladı. 22.günü değerlendirdim sadece. Sende nasıl durum takip edemedim.ben de miratech kullandım bir dahaki ay netten başka bi marka almayı düşünüyorum.
Evet aynı günüz sanırım seninle hadi hayırlısı bakalım. Ama baya silikleşmiş senin bugün. Sen de mi saati kaçırdın ki acaba pik için? Bu ay ilk denememiz bizim 1.5 sene korunduk ilk bu ay başladıkBende 20 de en koyuyo gordm sonra elimde test bıttı bugun yaptım genelde 20 23 arası yumurtluyorum zaten ozaman senınle aynı gunlerde adrt beklıcez çalışmaya devam edıyosun dımı bıkac gun ust uste bırlıktelık olcak benımde dun bugun degerlendırdım benım testler de bu sekıl bende tam asıro koyuyu goremedım
Ben koyuyu gorunce ust uste degerlendırdımde hamıle kalmıstım cnm sana kalmıs gece pik yapmıs olabılır benım yada bazo ayşar boyle olabılırmı catlasın tutsunda ıns bakalım adetın kac senın ben 19 20 mart sayıcamEvet aynı günüz sanırım seninle hadi hayırlısı bakalım. Ama baya silikleşmiş senin bugün. Sen de mi saati kaçırdın ki acaba pik için? Bu ay ilk denememiz bizim 1.5 sene korunduk ilk bu ay başladıkher günü değerlendirmiyorum daha biraz tembellik ediyorum açıkçası. Dün denedim bugün de denesem mi ki bilmiyorum.
Hımm nasip bakalım bu ay acemiliğimi bir atayım test konusunda da. Ben de 21-22 falan bekliyorum. Bir kaç gün gecikebiliyor. Senin 30 gün mü periyodun? Silikleşmesi çatladığını mı gösteriyor? Forum da gezindikçe korkmuyor değilim ne çeşitli sıkıntılar yaşayanlar var. Hemen olmazmış gibi geliyor. Senin ikinci mi olacak inşallah?Ben koyuyu gorunce ust uste degerlendırdımde hamıle kalmıstım cnm sana kalmıs gece pik yapmıs olabılır benım yada bazo ayşar boyle olabılırmı catlasın tutsunda ıns bakalım adetın kac senın ben 19 20 mart sayıcam
Ben ilk bebegı 20 haftalık kaybettım sokma cnını olır hayırlısıyla benım üstümden cok sıkıntı gectı yenıden basladım bu ıkıncı ayım cnm perıypdumu 30 32 alcam gecen ay 23 te yumurtşadım 32 de adet oldum korunmayı bırakınca vucut bı degısık oluyor oyuzden takılmaHımm nasip bakalım bu ay acemiliğimi bir atayım test konusunda da. Ben de 21-22 falan bekliyorum. Bir kaç gün gecikebiliyor. Senin 30 gün mü periyodun? Silikleşmesi çatladığını mı gösteriyor? Forum da gezindikçe korkmuyor değilim ne çeşitli sıkıntılar yaşayanlar var. Hemen olmazmış gibi geliyor. Senin ikinci mi olacak inşallah?
Yaaa geçmiş olsun üzüldüm ama vardır bir hayr muhakkak. Bekleyelim bakalım o zamanBen ilk bebegı 20 haftalık kaybettım sokma cnını olır hayırlısıyla benım üstümden cok sıkıntı gectı yenıden basladım bu ıkıncı ayım cnm perıypdumu 30 32 alcam gecen ay 23 te yumurtşadım 32 de adet oldum korunmayı bırakınca vucut bı degısık oluyor oyuzden takılma
Sagol cnm verende alan da Allah vardır bıldıgı ıns hadı ıns tutmustıtYaaa geçmiş olsun üzüldüm ama vardır bir hayr muhakkak. Bekleyelim bakalım o zaman ☺
bende bugün gittim canım evet kastığım kadar yokmuş atlattık çok şükür muayeneyi doktorum çok iyiydi acı hissetmedim yumurtalıklarım çok iyiymiş birisi de çatlamak üzereymiş biraz enfeksiyon vaar dedi sıkıntı değil ama ilerlerse spermleri öldürür dedi fitil verdi hafta içi de yumurtan çatlar sabaha karşı ve yumurtlamadan önce ilişki öneriyoruz dedi sıkıntı yok kimyasal gebelik sıkıntı değil tüplerin açık onu öğrenmiş oldun dediBende cok korkuyordum muayene olmaktan vaninusmus hastasi olaraktan ama kimyasal gebelik gecirdim düşük yaptim onun verdiği endiseyle dün gittik muayene oldum hic aci bile hissetmedim korkulacak hic bişey yok ultrasondan baktik gebelik yok dedi kan testi yaptirdik degerim 360 cikti gebelik yasamissin ama dusuk olmus dedi sali gunu tekrar gidecegiz değerimin düştüğünü gormek için. Muayeneden inan hic korkma korktugumuz kadar degil kesinlikle
Ben koyulaştıktan sonra günde iki kez yaptım yani 2 gün boyunca sabah akşam test yaptım. Sabah ikisi eşitti akşam pik yaptı. Akşam yapmasam yakalayamazdım. Sabah silikleşmişti. Yani gece çatladı büyük ihtimalle. Pik yapıp yumurtayı çatlatıp hemen düşmesi saatler içinde oluyo kızlar.Periyodum 35 gün ben, 20-21-22 de yaptım. 21 de birbirine yakındı çizgiler ertesi gün pozitif olur heralde dedim ama saati kaçırdım sanırım,24 saat sonra yapmıştım. 20.günle aynı gibi çıktı, silikleşmeye başladı. 22.günü değerlendirdim sadece. Sende nasıl durum takip edemedim.ben de miratech kullandım bir dahaki ay netten başka bi marka almayı düşünüyorum.
Ben 24 saat sonra yaptığım için pik yakalayamadım sanırım ama bugün yine koyu gibiydiBen koyulaştıktan sonra günde iki kez yaptım yani 2 gün boyunca sabah akşam test yaptım. Sabah ikisi eşitti akşam pik yaptı. Akşam yapmasam yakalayamazdım. Sabah silikleşmişti. Yani gece çatladı büyük ihtimalle. Pik yapıp yumurtayı çatlatıp hemen düşmesi saatler içinde oluyo kızlar.
O zaman 22sinde idrarını diğer günlere göre az bekletmiş olabilirsin.Ben 24 saat sonra yaptığım için pik yakalayamadım sanırım ama bugün yine koyu gibiydiyani şöyle; 20 açık 21 koyu 22 açık 23 yine koyu.
Kızlar çok mutsuzum ovulasyon testim böyle yarın sanırım iki çizgi eşit olur ama eşim pazartesi gece şehir dışına gidecek çarşamba gece gelecek bu ay değerlendiremicez sanırım sizce ne yapayım nolur akıl verin??Eki Görüntüle 2243841
Mesela bugün dahil 3 gün üst üste olsa senceOlsun zaten çatladıktan sonrası değil öncesi önemli. Pazar pztesi sonra da çarşamba geldiğinde ilişki olur duruma göre.. siz yine gitmeden önceki günü kesin değerlendirin gerisi kısmet canım
Senin eklediğin fotoğrafa şimdi bakabildim . Bana kalırsa sonuncu koyu değil seninki 7sindeki testten sonra çatlamış bence. neyse zaten o gün ilişk olmuştu dimi?Ay tekrar yaptım böyle çıktı bugün de. 9.3 15:00 yazanHepsi aynı gibi geliyor şu an gözüme.Eki Görüntüle 2243726
Olur neden olmasın. eşinizin yaşı gençse ve sperm değerlerinde sorun yoksa olur. İki günde bir ilişki önerilmesi spermlerin daha sağlıklı olması için. Ama siz her gün de yapabilirsiniz. Bugün yapıp sonra bi gün ara verip pztesi de yapabilirsiniz.Mesela bugün dahil 3 gün üst üste olsa sence
34 yaşında eşim bende riske atmak istemiyorum tabi Allah bilir inşallah sonu güzel olurOlur neden olmasın. eşinizin yaşı gençse ve sperm değerlerinde sorun yoksa olur. İki günde bir ilişki önerilmesi spermlerin daha sağlıklı olması için. Ama siz her gün de yapabilirsiniz. Bugün yapıp sonra bi gün ara verip pztesi de yapabilirsiniz.
İnşallah. Bugünü atlamayın yarın da teste göre hareket edersiniz. Lh artmaya başladığına göre çatlama salıya kalmaz herhalde.Eşinizin gitmesi sorun çıkarmaz zaten bi gün sonra gelecekmiş.34 yaşında eşim bende riske atmak istemiyorum tabi Allah bilir inşallah sonu güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?