- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.621
8inde oldu, ama bugün yani 9unda yumurta akıntımı gördüm sanki.Senin eklediğin fotoğrafa şimdi bakabildim . Bana kalırsa sonuncu koyu değil seninki 7sindeki testten sonra çatlamış bence. neyse zaten o gün ilişk olmuştu dimi?
Him ne guzel bak aynen korktugumuz kadar degil benim yumurtaliklar gozukmedi heralde ya alttan bakti ama detaylı bakmadi yumurtaliklarimin durumu hakkinda hiç bişey söylemedi çatlayacak falan ne bileyim gelişmesi hakkinda onun için ayri bi muayene mi lazim ki anlamadim alttan bakti amabende bugün gittim canım evet kastığım kadar yokmuş atlattık çok şükür muayeneyi doktorum çok iyiydi acı hissetmedim yumurtalıklarım çok iyiymiş birisi de çatlamak üzereymiş biraz enfeksiyon vaar dedi sıkıntı değil ama ilerlerse spermleri öldürür dedi fitil verdi hafta içi de yumurtan çatlar sabaha karşı ve yumurtlamadan önce ilişki öneriyoruz dedi sıkıntı yok kimyasal gebelik sıkıntı değil tüplerin açık onu öğrenmiş oldun dedi
İnşallah kimyasal gebelik tekrarlamaz bizde saglikli gebelikler geciririzbende bugün gittim canım evet kastığım kadar yokmuş atlattık çok şükür muayeneyi doktorum çok iyiydi acı hissetmedim yumurtalıklarım çok iyiymiş birisi de çatlamak üzereymiş biraz enfeksiyon vaar dedi sıkıntı değil ama ilerlerse spermleri öldürür dedi fitil verdi hafta içi de yumurtan çatlar sabaha karşı ve yumurtlamadan önce ilişki öneriyoruz dedi sıkıntı yok kimyasal gebelik sıkıntı değil tüplerin açık onu öğrenmiş oldun dedi
İnşallah dediğiniz gibi olur sağolunİnşallah. Bugünü atlamayın yarın da teste göre hareket edersiniz. Lh artmaya başladığına göre çatlama salıya kalmaz herhalde.Eşinizin gitmesi sorun çıkarmaz zaten bi gün sonra gelecekmiş.
Benim yumurtalık lar hızlı gelısıyormus ve görür girmez dedı dedi sag cok büyümüş 4 gune catlar dedı kist yok cok iyi dedi ilk kez gittim o kadar rahatlatıcı ve detaylı bilgi verdi ki özel biraz da pahalıydı yıne de bundan sonraki tercihim de o doktor olacakHim ne guzel bak aynen korktugumuz kadar degil benim yumurtaliklar gozukmedi heralde ya alttan bakti ama detaylı bakmadi yumurtaliklarimin durumu hakkinda hiç bişey söylemedi çatlayacak falan ne bileyim gelişmesi hakkinda onun için ayri bi muayene mi lazim ki anlamadim alttan bakti ama
Cok sevindim gülüm senin adina insallah en kisa zamanda saglikli gebelik yasarsin. Peki yumurtaliklarina bakarken hangi cihazla bakti ilac falan sıktımi rahmineBenim yumurtalık lar hızlı gelısıyormus ve görür girmez dedı dedi sag cok büyümüş 4 gune catlar dedı kist yok cok iyi dedi ilk kez gittim o kadar rahatlatıcı ve detaylı bilgi verdi ki özel biraz da pahalıydı yıne de bundan sonraki tercihim de o doktor olacak
Ilac falan verdi mi bebegin gelismesine yardimci olacak kan değerlerine falan bakti mi bu kimyasal gebelik niye oluyo acaba bebegin karnimizda gelisememesi miBenim yumurtalık lar hızlı gelısıyormus ve görür girmez dedı dedi sag cok büyümüş 4 gune catlar dedı kist yok cok iyi dedi ilk kez gittim o kadar rahatlatıcı ve detaylı bilgi verdi ki özel biraz da pahalıydı yıne de bundan sonraki tercihim de o doktor olacak
Yok canım ultrason la kayganlaştırıcı jel ile baktıCok sevindim gülüm senin adina insallah en kisa zamanda saglikli gebelik yasarsin. Peki yumurtaliklarina bakarken hangi cihazla bakti ilac falan sıktımi rahmine
Aslında her kadın uasarmıs ama farkrtmezmıs su nedenden diyebilmek ııcn bir kac defa yasaman gerek dedı sıkıntı yok adet görmüş say kendini dedı tüplerin acık oyle dusun dedı canım enfeksiyon ıcın ılac vardı fitil de verdı fitili yumurtlama da kullanma dedı o kadarIlac falan verdi mi bebegin gelismesine yardimci olacak kan değerlerine falan bakti mi bu kimyasal gebelik niye oluyo acaba bebegin karnimizda gelisememesi mi
Normalde donguyu 28 sayarsak 14.gunde geliyor evet canim.. 28-34 arasi degisiyor diyorsun ya.. iste ya erken yumurtluyorsun ya gec yumurtuluyorsun demek ki..oyle dusunuyorum:)Daha önce ovulasyon takibi yapanlara bi sorum olucak arkadaşlar yumurtlamadan 14gün sonra mı adet oldunuz? Ya da her seferinde aynı gün aradan sonra mı oldunuz? Benim döngüm 28le 34 gün arası değişiyo. Bat tarihim kesin midir yoksa erken de gelebilir mi onu merak ediyorum
Teşekkür ederim geçen ay 18.gün yumurtlayıp 32.gün adet oldum ama bi önceki ay 28.gün olmuştum.Normalde donguyu 28 sayarsak 14.gunde geliyor evet canim.. 28-34 arasi degisiyor diyorsun ya.. iste ya erken yumurtluyorsun ya gec yumurtuluyorsun demek ki..oyle dusunuyorum:)
Gecen ay 23. Gunde yumurtladım 32 de adet oldum ama genelde 20 21 de yumurtlayıp 27 30 arasomoluyorım o herkeste tutmuyor cnmDaha önce ovulasyon takibi yapanlara bi sorum olucak arkadaşlar yumurtlamadan 14gün sonra mı adet oldunuz? Ya da her seferinde aynı gün aradan sonra mı oldunuz? Benim döngüm 28le 34 gün arası değişiyo. Bat tarihim kesin midir yoksa erken de gelebilir mi onu merak ediyorum
Rica ederim canim.. yarasin insallah tabi.. en kisa zamanda artik bebisler de gelsin..:)Teşekkür ederim geçen ay 18.gün yumurtlayıp 32.gün adet oldum ama bi önceki ay 28.gün olmuştum.
Ben her ay ya gelirse diye adet başlamadan günler öncesinden pedle gezmekten bıkmış biri olarak bu soruyu soruyorumbebek için işe yaramazsa bu işe yarasın barii
Teşekkürler bu ay adet olursam netleşir. Büyük ihtimal olurum bu ayki yumurtlama günlerimle ilişki günlerimi gören bu kız ovulasyon testini korunmak için kullanıyor der şu hale bakınGecen ay 23. Gunde yumurtladım 32 de adet oldum ama genelde 20 21 de yumurtlayıp 27 30 arasomoluyorım o herkeste tutmuyor cnm
Gözün aydınn :)Kizlar hayirli aksamlar bugun kanda bthcg baktirdim ve sukurler olsun ikincikez hamileyimmmmmm....... sonuc 152 cikti
Kuzum Allah yuzunu hep guldursun inşallah saglicakls bebisini.kucağına alirsin. Bizede dua et nolur oyle ihtiyacimiz varkiKizlar hayirli aksamlar bugun kanda bthcg baktirdim ve sukurler olsun ikincikez hamileyimmmmmm....... sonuc 152 cikti
Ben demistimm :))Kizlar hayirli aksamlar bugun kanda bthcg baktirdim ve sukurler olsun ikincikez hamileyimmmmmm....... sonuc 152 cikti
Hayirli olsun saglikla gelsin minigin:) darisi basimiza.Kizlar hayirli aksamlar bugun kanda bthcg baktirdim ve sukurler olsun ikincikez hamileyimmmmmm....... sonuc 152 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?