- 3 Şubat 2019
- 110
- 161
- 103
- 29
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.641
Tbr ederım cnm saglıkla al kucagına yumurtlamadan nekdr gecto baktırdın belırtıleron nelerdı bıde bat gevtımıSagolun allah hepinizden razi olsun rabbim en kisa zaman da hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin insallah
Insallah olmustur da bebisinin haberini aliriz canimKızlar 7 sı aksam yumurtladım sanırım bakalım beklemeye gecıyorum ben de sızlerde ne durumlar bat en gec 20 mart ıns buay olmustur
Ins kuzum ya cok beklettı benı gelsın artık sende durumlar neInsallah olmustur da bebisinin haberini aliriz canim
Bende yumurtlamami bekliyorum canim sanirim bikac gun icinde olur. Bat 28i benim.Ins kuzum ya cok beklettı benı gelsın artık sende durumlar ne
Degerlendır cnm kacırma sakın bende cok kotuyu goremedım yumurtlama trstlerınde ama 7 8 sabahı ıkı kere yumurta akı akıntım oldu sanırım o cıvarfa benımde ovu bıanda sılındı Allahım nasıp etsın hepımızeBende yumurtlamami bekliyorum canim sanirim bikac gun icinde olur. Bat 28i benim.
Insallah kuzum. Ben bu ay test kullanmıyorum akisina biraktim ama su yumurtlama akintisini bi goremedim yada farkedemedimDegerlendır cnm kacırma sakın bende cok kotuyu goremedım yumurtlama trstlerınde ama 7 8 sabahı ıkı kere yumurta akı akıntım oldu sanırım o cıvarfa benımde ovu bıanda sılındı Allahım nasıp etsın hepımıze
Sagolcanim ben ilk defa ovu testi kullandim 17 gun pik olunca 3 gun ust uste iliski oldu sonra pikten 1gun sonra saymaya basladim 14 gun geldi bisey olmadi benim de sag kasigimda batmalar oldu zaten supelendim ama gunde 1 defalik bi sanci degil gun icinde baya batmalarim oluyoduTbr ederım cnm saglıkla al kucagına yumurtlamadan nekdr gecto baktırdın belırtıleron nelerdı bıde bat gevtımı
Uyku hali oldu mu canım? Akıntıda bi farklılık?Sagolcanim ben ilk defa ovu testi kullandim 17 gun pik olunca 3 gun ust uste iliski oldu sonra pikten 1gun sonra saymaya basladim 14 gun geldi bisey olmadi benim de sag kasigimda batmalar oldu zaten supelendim ama gunde 1 defalik bi sanci degil gun icinde baya batmalarim oluyodu
Bide 2 ay once rahim filmi cektirdim ilk ay olmadi nasip bu ayaymis sonuclarim temiz cikti ama etkisi oluyomus yinede bu ayda kan degerlerime baktirdim tsh 3.5di ama hamilelik icin 2.5 ve alti olmaliy.is d3 ve demir eksikligide cikti ilac kulanmaya basladim ve sonucSagolcanim ben ilk defa ovu testi kullandim 17 gun pik olunca 3 gun ust uste iliski oldu sonra pikten 1gun sonra saymaya basladim 14 gun geldi bisey olmadi benim de sag kasigimda batmalar oldu zaten supelendim ama gunde 1 defalik bi sanci degil gun icinde baya batmalarim oluyodu
Bas donmesi halsizlikyorgunluk oldu bide akintim yumurtlamadan sonra normalde bi sure olmazďi azda olsa devam etti ve gunume yakin iyice artti uyku hali 1 2 gundur varUyku hali oldu mu canım? Akıntıda bi farklılık?
Ben uzun zamandır ık kez gordm cnm somdı 2 3 gun gectı yumurtlamadan ıkıdır bugun krem gbı skıntım var bakalımInsallah kuzum. Ben bu ay test kullanmıyorum akisina biraktim ama su yumurtlama akintisini bi goremedim yada farkedemedim
Allah bızede ıns gosyersın ılkının acosını unuttursun cnm 14 gun baya gecmıs hoc test yapmadınmı 10. Gun falanHa bide ben ilk cocugumdada yasamistim yumurtlamada sonra afedersiniz idrarimi yaparken yanma oluyodu ilkinde kanamada olmustu tabi bunda sadece yanma vardi anlatiyorum herseyi cunki ben bu 18 ay icinde yazalanlari cok okdum ve bi gun allah nasip ederse bende yazarim demistim
Bnmde d vıtamınım eksık bende kullanayım bıde bende fılm cektırdım bu ıkıncı ayım ıns olır bugun krrm gıbı ıkımlez akıntım oldu yumurtlamadan daha uc gun gectıHa bide ben ilk cocugumdada yasamistim yumurtlamada sonra afedersiniz idrarimi yaparken yanma oluyodu ilkinde kanamada olmustu tabi bunda sadece yanma vardi anlatiyorum herseyi cunki ben bu 18 ay icinde yazalanlari cok okdum ve bi gun allah nasip ederse bende yazarim demistim
Yok canim hep husra oluyodu bu ay bekledimAllah bızede ıns gosyersın ılkının acosını unuttursun cnm 14 gun baya gecmıs hoc test yapmadınmı 10. Gun falan
Insallah canim aliriz sendende o guzel haberiBnmde d vıtamınım eksık bende kullanayım bıde bende fılm cektırdım bu ıkıncı ayım ıns olır bugun krrm gıbı ıkımlez akıntım oldu yumurtlamadan daha uc gun gectı
Canim benimde ilk defa bu ay ovulasyondan sonra sadece bi kere yogun sut beyazi bi akinti geldi ama daha once boyle bisey gormemistimBnmde d vıtamınım eksık bende kullanayım bıde bende fılm cektırdım bu ıkıncı ayım ıns olır bugun krrm gıbı ıkımlez akıntım oldu yumurtlamadan daha uc gun gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?