Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demi adet görmüş gibi olduk zaten inşallah en kisa zamanda rabbim saglikli gebelik nasıp etsin herkese bize tekrar yasamayalim inşallah ayni durumu

Hmm anliyorum cok sagol peki yavassa ne oneriliyor bende degilde arkdsmn esnde varmis ole bisey

Keçiboynuzu çok iyi diyorlar. Ben eşime keçiboynuzu yapıp içirmeye çalıştım fakat tadından içemedi bende keçiboynuzı özü aldım pekmez gibi onu yiyor. Biz bununla ilgili dr a gitmedik ben ne olur ne olmaz diye ona içiriyorum

Kozlar ya dun daha koyuydu bugün daha acık cıktı ama pik ı yakalayamadım dun bugun uzayan yumurta alı kovamlı akıntım oldu catladımı catlamadımı elımde testte yok taktım kafaya
Canım senin pik olmasada pike doğru gidiyo gözüküyor. Hem akıntımda geldi diyorsun o günleri değerlendirseydin. Rrglin düzensiz mi. Test yaptığımızda bile emin olamıyoruz test yokken bir yorum yapmak çok zor

Degerlendırdım cnm beklemeye gectm artık bende esıme kecı boynuzu pekmezo ıcırdım

Arkadaşlar ben clue diye bir uygulama kullanıyordum, adet tarihini ve yumurtlama tarihini gösteriyor. Şimdi gebeliğimin 30. Haftasındayım, uygulamayı öneririm, ben memnun kaldım. Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin

Kızlar sizce test yaomayı bırakayım mı elimde iki test kaldı. 4-6 ve 9 martı değerlendirdik. Artık olmuşsa olmuştur diyorum ama pko olduğum içinde devam mı etsem bilemedim

Canim sana tavsiyem piki gorunce ust uste degerlendir

Kızlar bugun atesım 36,5 belımde hafıf agro var bı degısık hallerdeyım hastamı olcam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…