- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.701
Ayın 10'unda çatlamış canım 9-10 ve hatta 11 değerlendirilebilir.Eki Görüntüle 2244444 11. Olan bugün yaptığım son test sanırım artık çatladı sizce salı günü değerlendirmek ne kadar etkili? Eşim şehir dışında olacak
Umutlandırmak istemem ama yerleşme lekesi olabilir inşallah öyledir. 7-8-9-10-11 5 gün oluyor. Tahmini döllenen hücrenin rahme ulaşma süresi.Ayin 7 sinde yumurtlama gunumdu ve bugun leke geldi pembe sizce nedir lekelenme olabilir mi biraz erken gbi geldi ama anlayamadim
Insallah oyledir iki gundurde temzlik yapiorum yerlesmesine engel olur mu szce . birde bende erken gebelik testi var yarin yapsam cikarmi acabaUmutlandırmak istemem ama yerleşme lekesi olabilir inşallah öyledir. 7-8-9-10-11 5 gün oluyor. Tahmini döllenen hücrenin rahme ulaşma süresi.
Topik hayırlı olsun canım benim acayip sorunum bu ovulasyon testi hep koyu çizgi ikiside bir haftadır bu kadar yumurtlamam normalse tavuk muyum diyorum şaştım ben hergün koyu ikiside çizgilerinMerhaba arkadaşlar, yeni konumuz hayırlı olsun.
Burada ovulasyon testi deneyimlerimizi ve içinde bulunduğumuz süreci hep birlikte paylaşacağız.
Amin canimİnşallah tüm isteyenlerin
İlk gebeliğimde düşük riskim vardı doktor uzanmalı çekmeli ve ağır kaldırmalı bütün işleri yasaklamıştı. Örneğin çamaşırı ipe serme ve elektirik süpürgesi gibi. Söktürücü çaylar da içme deniyor. Ihlamır, papatya, adaçayı gibi. Bir de maydonoz yasaktı galiba. Söktürücü etkisi varmış.Insallah oyledir iki gundurde temzlik yapiorum yerlesmesine engel olur mu szce . birde bende erken gebelik testi var yarin yapsam cikarmi acaba
Aynen o caylari bende tuketmemistim hamileyken maydanzdan falnda uzak drdumda ben smdi yeni yerlesio sknti olmaz die temzlik yapiyimda eger hamileysem daha yapmam die dsnmstum. Bende zaten dusuk yaptim eylulde smdi hamile kalsam evimden cikmayacam yatacam full bi kizim var oyuzden zor olacak ama dikkat edecem bi sekildeİlk gebeliğimde düşük riskim vardı doktor uzanmalı çekmeli ve ağır kaldırmalı bütün işleri yasaklamıştı. Örneğin çamaşırı ipe serme ve elektirik süpürgesi gibi. Söktürücü çaylar da içme deniyor. Ihlamır, papatya, adaçayı gibi. Bir de maydonoz yasaktı galiba. Söktürücü etkisi varmış.
Eğer sıvı alımına dikkat edip testleri yaptıysan muhtemelen daha yumurtlamadın canım. Ancak giderek koyulaşmış. Yarın ya da sonraki gün yumurtlaman muhtemel gibi geldi bana. Mevsim geçişi kaynaklı gecikme olabilir.Arkadaşlar merhaba, benim kafam çok karıştı laboquıck ovü test aldım regl ayın 2 sinde bitti ben ayın 5inde ovü testine başladım, bazı günler şüphelenip çift yaptım bazı günler tek takvime göre bugün yumurtlama günüm ama çizgi belli değil. İlk yaptığım günler daha belirgindi aslında. Tecrübeli arkadaşar fikir verebilirse sevinirim son çiftli test grubu bugüne ait
İnstagramda takip yapan sayfa 10-11-12-13 dedi çatladıktan sonra bencede anlamı yok ama neden öyle dedi bilmiyorumBugünden sonra artık anlamı yok canım bugün son defa ilişki olsa iyi olur o kadar..
Evet değerlendirdim inşallah bakalım :)Dünü değerlendirdiysen süper bence
İnşallah değerlendirdik bekleyip görücez :)Ayın 10'unda çatlamış canım 9-10 ve hatta 11 değerlendirilebilir.
Çok yanlış bilgilendirmiş çünkü 10unda çatladıysa en verimli günler 8-9 udur. O sana bu günleri yazmamış bileszfb
İnşallah öyledir yoksa bu ayda boş geçmiş olcakEğer sıvı alımına dikkat edip testleri yaptıysan muhtemelen daha yumurtlamadın canım. Ancak giderek koyulaşmış. Yarın ya da sonraki gün yumurtlaman muhtemel gibi geldi bana. Mevsim geçişi kaynaklı gecikme olabilir.
Benimde adetten sonra yaptiklarim ikinci cizgi koyuydu sonra siliklesti ve tekrar koyulasmaya basladi ama her yaptigim bi oncekinden koyuydu sonra 17.gun ikiside ayni koyuluga geldi belli etti hemen sonra tekrar 3gune kadar baya siliklestiArkadaşlar merhaba, benim kafam çok karıştı laboquıck ovü test aldım regl ayın 2 sinde bitti ben ayın 5inde ovü testine başladım, bazı günler şüphelenip çift yaptım bazı günler tek takvime göre bugün yumurtlama günüm ama çizgi belli değil. İlk yaptığım günler daha belirgindi aslında. Tecrübeli arkadaşar fikir verebilirse sevinirim son çiftli test grubu bugüne ait
Hiç bilmiyordum bende sanki sonraki günler daha önemli sanıyorum ki çoğu insan öyle sanıyo bence çok çok sağol canım :)Çok yanlış bilgilendirmiş çünkü 10unda çatladıysa en verimli günler 8-9 udur. O sana bu günleri yazmamış bileszfb
Aynen 8-9-10 ve 11. Günleri değerlendirmeli sağlama alma açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?