Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayin 7 sinde yumurtlama gunumdu ve bugun leke geldi pembe sizce nedir lekelenme olabilir mi biraz erken gbi geldi ama anlayamadim

Umutlandırmak istemem ama yerleşme lekesi olabilir inşallah öyledir. 7-8-9-10-11 5 gün oluyor. Tahmini döllenen hücrenin rahme ulaşma süresi.
Insallah oyledir iki gundurde temzlik yapiorum yerlesmesine engel olur mu szce . birde bende erken gebelik testi var yarin yapsam cikarmi acaba

Merhaba arkadaşlar, yeni konumuz hayırlı olsun.
Burada ovulasyon testi deneyimlerimizi ve içinde bulunduğumuz süreci hep birlikte paylaşacağız.
Topik hayırlı olsun canım benim acayip sorunum bu ovulasyon testi hep koyu çizgi ikiside bir haftadır bu kadar yumurtlamam normalse tavuk muyum diyorum şaştım ben hergün koyu ikiside çizgilerin

Insallah oyledir iki gundurde temzlik yapiorum yerlesmesine engel olur mu szce . birde bende erken gebelik testi var yarin yapsam cikarmi acaba
İlk gebeliğimde düşük riskim vardı doktor uzanmalı çekmeli ve ağır kaldırmalı bütün işleri yasaklamıştı. Örneğin çamaşırı ipe serme ve elektirik süpürgesi gibi. Söktürücü çaylar da içme deniyor. Ihlamır, papatya, adaçayı gibi. Bir de maydonoz yasaktı galiba. Söktürücü etkisi varmış.

Arkadaşlar merhaba, benim kafam çok karıştı laboquıck ovü test aldım regl ayın 2 sinde bitti ben ayın 5inde ovü testine başladım, bazı günler şüphelenip çift yaptım bazı günler tek takvime göre bugün yumurtlama günüm ama çizgi belli değil. İlk yaptığım günler daha belirgindi aslında. Tecrübeli arkadaşar fikir verebilirse sevinirim son çiftli test grubu bugüne ait

Eklentiler

• 2DBFA883-5442-492D-8E46-7BB26C3AF407.webp
    219,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 17FF6D98-578B-4420-AE4B-C89B9913EAD1.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 123
Aynen o caylari bende tuketmemistim hamileyken maydanzdan falnda uzak drdumda ben smdi yeni yerlesio sknti olmaz die temzlik yapiyimda eger hamileysem daha yapmam die dsnmstum. Bende zaten dusuk yaptim eylulde smdi hamile kalsam evimden cikmayacam yatacam full bi kizim var oyuzden zor olacak ama dikkat edecem bi sekilde

Eğer sıvı alımına dikkat edip testleri yaptıysan muhtemelen daha yumurtlamadın canım. Ancak giderek koyulaşmış. Yarın ya da sonraki gün yumurtlaman muhtemel gibi geldi bana. Mevsim geçişi kaynaklı gecikme olabilir.

Çok yanlış bilgilendirmiş çünkü 10unda çatladıysa en verimli günler 8-9 udur. O sana bu günleri yazmamış bile szfb

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-12-08-38-40-1.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 40
Benimde adetten sonra yaptiklarim ikinci cizgi koyuydu sonra siliklesti ve tekrar koyulasmaya basladi ama her yaptigim bi oncekinden koyuydu sonra 17.gun ikiside ayni koyuluga geldi belli etti hemen sonra tekrar 3gune kadar baya siliklesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…