- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.741
Ins cnm cektıklerımı bır ben bılıyorum Allah herkese yasatsın ama acısını asla yasatmasınAynen canim bikac gun gecsin bakalim insallah bu ay fazla bekletmez seni benisin ☺
1 gun icin mi erken yani :) valla nasil anlatayim tam belim yatay bi sekilde agrio igne saplar gbi degilde genis capli bi agri bide suan kasiklarimdada igne batar gbi sanci girip girip cikio 2 gundur yanagimdada koca bi sivilce cikti bilemiorum umarim hamileyizdr .ates konusundada nette bende gormustum hamilelikte normalden biraz daha fazla olurmus ates ama kendiminkini olcmedimBenımde ya 7 ya 8 onde catladı erken gebelkk 10 gun sonra cıkar normal test 11 falan cnm erken davranmısson bel agrın nasıl oluyo benımde dunden berı hafıf belım agrıyo
Brnım bırgun once cıkmıstı cnm daha once benım daha ates ve bel agrıso arada gogus hassasıyetm oluyo ama belırtılerden kafayo yememeye calısmalıyız pazardan sonra test yap1 gun icin mi erken yani :) valla nasil anlatayim tam belim yatay bi sekilde agrio igne saplar gbi degilde genis capli bi agri bide suan kasiklarimdada igne batar gbi sanci girip girip cikio 2 gundur yanagimdada koca bi sivilce cikti bilemiorum umarim hamileyizdr .ates konusundada nette bende gormustum hamilelikte normalden biraz daha fazla olurmus ates ama kendiminkini olcmedim
Evet ben ama yumurtlamadan 14 gun sonra cıkıyo zaten hamıle oldugunu ogrenıyosunOvulasyon testiyle gebelik ogrenen varmi yada oyle bisey oldgunu duyan
Evet bata bi iki gün kala iki koyu çizgi çıkarsa büyük ihtimalle hamilesinOvulasyon testiyle gebelik ogrenen varmi yada oyle bisey oldgunu duyan
Evet ben ama yumurtlamadan 14 gun sonra cıkıyo zaten hamıle oldugunu ogrenıyosun
Bakalim bende sabirla bekliyorum deneyecegim hemen hamile moduna girdim bile umarim hayalkirikligi olmazEvet bata bi iki gün kala iki koyu çizgi çıkarsa büyük ihtimalle hamilesin
Çok teşekkür ederim desteğin için3 ay çok kısa bi süre bence sakin ol. Tabi insan hemen acaba olmıcak mı diye tedirgin oluyo ben de öyleyim henüz bi ay denedim ama korkmaya başladım bile. Ve tabi bi de sabırsızlık var. Ama doktorluk bi durum yok henüz kendini rahat bırak..
Ha tabi adetin 2. 3.günü yapılan hormon tahlillerini yaptırabilrsin . Eşin sperm değerlerine de baktırabilir. Ama sana şunu söyliyim testler filmler vs seni daha strese sokucak belki olacak olan gebeliği engelleyecek . Güzel düşün bikaç ay daha ovu testiyle dene derim
Sanırım 3 4 kısının batları bıkacgunnarayla hepımız beklıyoruzBakalim bende sabirla bekliyorum deneyecegim hemen hamile moduna girdim bile umarim hayalkirikligi olmaz
Hayrli sonuclarmiz olur insallah burdanda hamileler grubuna gecerzSanırım 3 4 kısının batları bıkacgunnarayla hepımız beklıyoruz
Ins cnm 5 6 gun sonra ogrenırız ıns guzel haber verırız hepımızHayrli sonuclarmiz olur insallah burdanda hamileler grubuna gecerz
Ben varim canim yumurtlamadan sonra siliklesen testim adete 5 gun kala koyulasmaya basladi birgun arayla yaptim her gun daha fazla koyucikti tam adet gunu iki cizgide ayniydi ama hemen cikmiyodu 5 dakika dolana kadar iki cizgide esit oluyoduOvulasyon testiyle gebelik ogrenen varmi yada oyle bisey oldgunu duyan
Haklisin canim cok zor valla Allah kimseye aratmasin. Acisini yasatmasin. Dua et cok bende ediyorum sizler icin ❤Ins cnm cektıklerımı bır ben bılıyorum Allah herkese yasatsın ama acısını asla yasatmasın
Hmm tamam bende denemek istiyorum bakalim ne olacakBen varim canim yumurtlamadan sonra siliklesen testim adete 5 gun kala koyulasmaya basladi birgun arayla yaptim her gun daha fazla koyucikti tam adet gunu iki cizgide ayniydi ama hemen cikmiyodu 5 dakika dolana kadar iki cizgide esit oluyodu
Cnm ovunun cok koyu çıktığı gun sılındıgo erteso gun bır sonrakı gun uc gun ust uste olmustu hamıle kalmıstım sana kalmıs cnmMerhabalar, buraya yazmam konu olarak uygun mu bilmiyorum ama ben de ovulasyon takibi yapıyorum. Bebek istediğimiz 6. ayımız bu, haşimato hastasıyım ve prolaktin yüksekliğim vardı. Çok şükür bu ay hormonlarım normal çıktı, doktorum rahim filmi istedi o da temiz çıktı. Eşimde de sayı ve hareketlilik gayet iyi. Bu hafta yumurtlama haftam ama kafam karışık, her gün mü denemeli, gün aşırı mı? Doktorlar gün aşırı diyor biliyorum ama eşimde bir sıkıntı olmadığı için karar veremiyorum, artık kaçırmak da istemiyorumbana yardım edin
Bende edıyorm cnm hemde cok ıns aşşahım hepımıze versinHaklisin canim cok zor valla Allah kimseye aratmasin. Acisini yasatmasin. Dua et cok bende ediyorum sizler icin ❤
Ben bi yerde okumustum 48 saat kadar yapmayip sonra yapin dio ve sabahlari iliskiyi oneriodu kesnlikle yanlis bilgi vermek istemem ben ara vermeden yaptim ama o gunlerde her gece yumrtlama gunum ve iki gun oncesi ust uste yaptimMerhabalar, buraya yazmam konu olarak uygun mu bilmiyorum ama ben de ovulasyon takibi yapıyorum. Bebek istediğimiz 6. ayımız bu, haşimato hastasıyım ve prolaktin yüksekliğim vardı. Çok şükür bu ay hormonlarım normal çıktı, doktorum rahim filmi istedi o da temiz çıktı. Eşimde de sayı ve hareketlilik gayet iyi. Bu hafta yumurtlama haftam ama kafam karışık, her gün mü denemeli, gün aşırı mı? Doktorlar gün aşırı diyor biliyorum ama eşimde bir sıkıntı olmadığı için karar veremiyorum, artık kaçırmak da istemiyorumbana yardım edin
Çok teşekkür ederim. Benim adetim 26 günde bir oluyor, 10-11. günlerde koyu çizgiyi yakalıyorum genelde. o zaman 9. günden itibaren sık sık olsun gibi düşüneyim artık. Teşekkür ederimCnm ovunun cok koyu çıktığı gun sılındıgo erteso gun bır sonrakı gun uc gun ust uste olmustu hamıle kalmıstım sana kalmıs cnm
ben de kaliteyi düşürüyor diye okuyorum her yerde ama her gün yapıp hamile kalan da o kadar çok ki gerçekten kafa karıştırıcıBen bi yerde okumustum 48 saat kadar yapmayip sonra yapin dio ve sabahlari iliskiyi oneriodu kesnlikle yanlis bilgi vermek istemem ben ara vermeden yaptim ama o gunlerde her gece yumrtlama gunum ve iki gun oncesi ust uste yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?