Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde ya 7 ya 8 onde catladı erken gebelkk 10 gun sonra cıkar normal test 11 falan cnm erken davranmısson bel agrın nasıl oluyo benımde dunden berı hafıf belım agrıyo
1 gun icin mi erken yani :) valla nasil anlatayim tam belim yatay bi sekilde agrio igne saplar gbi degilde genis capli bi agri bide suan kasiklarimdada igne batar gbi sanci girip girip cikio 2 gundur yanagimdada koca bi sivilce cikti bilemiorum umarim hamileyizdr .ates konusundada nette bende gormustum hamilelikte normalden biraz daha fazla olurmus ates ama kendiminkini olcmedim

Brnım bırgun once cıkmıstı cnm daha once benım daha ates ve bel agrıso arada gogus hassasıyetm oluyo ama belırtılerden kafayo yememeye calısmalıyız pazardan sonra test yap

Çok teşekkür ederim desteğin için

Ovulasyon testiyle gebelik ogrenen varmi yada oyle bisey oldgunu duyan
Ben varim canim yumurtlamadan sonra siliklesen testim adete 5 gun kala koyulasmaya basladi birgun arayla yaptim her gun daha fazla koyucikti tam adet gunu iki cizgide ayniydi ama hemen cikmiyodu 5 dakika dolana kadar iki cizgide esit oluyodu

Merhabalar, buraya yazmam konu olarak uygun mu bilmiyorum ama ben de ovulasyon takibi yapıyorum. Bebek istediğimiz 6. ayımız bu, haşimato hastasıyım ve prolaktin yüksekliğim vardı. Çok şükür bu ay hormonlarım normal çıktı, doktorum rahim filmi istedi o da temiz çıktı. Eşimde de sayı ve hareketlilik gayet iyi. Bu hafta yumurtlama haftam ama kafam karışık, her gün mü denemeli, gün aşırı mı? Doktorlar gün aşırı diyor biliyorum ama eşimde bir sıkıntı olmadığı için karar veremiyorum, artık kaçırmak da istemiyorum bana yardım edin

Ben varim canim yumurtlamadan sonra siliklesen testim adete 5 gun kala koyulasmaya basladi birgun arayla yaptim her gun daha fazla koyucikti tam adet gunu iki cizgide ayniydi ama hemen cikmiyodu 5 dakika dolana kadar iki cizgide esit oluyodu
Hmm tamam bende denemek istiyorum bakalim ne olacak

Cnm ovunun cok koyu çıktığı gun sılındıgo erteso gun bır sonrakı gun uc gun ust uste olmustu hamıle kalmıstım sana kalmıs cnm

Ben bi yerde okumustum 48 saat kadar yapmayip sonra yapin dio ve sabahlari iliskiyi oneriodu kesnlikle yanlis bilgi vermek istemem ben ara vermeden yaptim ama o gunlerde her gece yumrtlama gunum ve iki gun oncesi ust uste yaptim

Cnm ovunun cok koyu çıktığı gun sılındıgo erteso gun bır sonrakı gun uc gun ust uste olmustu hamıle kalmıstım sana kalmıs cnm
Çok teşekkür ederim. Benim adetim 26 günde bir oluyor, 10-11. günlerde koyu çizgiyi yakalıyorum genelde. o zaman 9. günden itibaren sık sık olsun gibi düşüneyim artık. Teşekkür ederim

Ben bi yerde okumustum 48 saat kadar yapmayip sonra yapin dio ve sabahlari iliskiyi oneriodu kesnlikle yanlis bilgi vermek istemem ben ara vermeden yaptim ama o gunlerde her gece yumrtlama gunum ve iki gun oncesi ust uste yaptim
ben de kaliteyi düşürüyor diye okuyorum her yerde ama her gün yapıp hamile kalan da o kadar çok ki gerçekten kafa karıştırıcı doktorum özellikle rahim filmi çekildiği ay çok önemli dedi, bu kadar stresle nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…