- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.681
Aynen oyle canim artik kafayi yedim yumurtlamadan gebelik belirtisi yaşıyorumHadı ıns cnm senın daha yenı
Olabilor kuzum benim uzun sure ayakta duruncada belim agriyoYok cnm 7 gun falan var daha üşüttümmü acaba
Ya sorma bende kafayı yedım artık uzun sıre ayakta durmadımmcnm ama bakalım nolcakAynen oyle canim artik kafayi yedim yumurtlamadan gebelik belirtisi yaşıyorum
Insallah bu ay olur kuzum ama ben erken akillandim artik belirti dinlemiyorum . Yoksa adet oldugum gunu depresyonda geciriyorum. Sen ne zamandir istiyosunYa sorma bende kafayı yedım artık uzun sıre ayakta durmadımmcnm ama bakalım nolcak
Cnn bnm ıkıncı ayım 9 ay once bebegımı 20. Haftada kaybettımInsallah bu ay olur kuzum ama ben erken akillandim artik belirti dinlemiyorum . Yoksa adet oldugum gunu depresyonda geciriyorum. Sen ne zamandir istiyosun
8martta bariz silikleşmiş canım artık yapmana gerek yoktu aslında bence iki taneyi bat tarihinde gebelik testi olarak kullanmak için sakla :)Eki Görüntüle 2244355 Eki Görüntüle 2244356
Kızlar sizce test yaomayı bırakayım mı elimde iki test kaldı. 4-6 ve 9 martı değerlendirdik. Artık olmuşsa olmuştur diyorum ama pko olduğum içinde devam mı etsem bilemedim
Varsa en geç 20 mart gibi idrarda çıkar. İnşallah tutunmuştur8martta bariz silikleşmiş canım artık yapmana gerek yoktu aslında bence iki taneyi bat tarihinde gebelik testi olarak kullanmak için sakla :)
Varsa en geç 20 mart gibi idrarda çıkar. İnşallah tutunmuştur
Batımız aynı benim de 6 ya da 7 sinde çatladıAynen bende beklemeye geçeyim bari :)
Oylemi Gecmis olsun kuzum. Insallah yakin zamanda Rabbim yine yuzunu guldurur.Cnn bnm ıkıncı ayım 9 ay once bebegımı 20. Haftada kaybettım
17 ile 18 arasında çatlamış canım. Teste gerek yok bence.Eki Görüntüle 2244355 Eki Görüntüle 2244356
Kızlar sizce test yaomayı bırakayım mı elimde iki test kaldı. 4-6 ve 9 martı değerlendirdik. Artık olmuşsa olmuştur diyorum ama pko olduğum içinde devam mı etsem bilemedim
17 18i catlamis gibi duruyo kuzum bosa ugrasma bence teste. Degerlendirdiysen beklemeye ge cEki Görüntüle 2244355 Eki Görüntüle 2244356
Bugünden sonra artık anlamı yok canım bugün son defa ilişki olsa iyi olur o kadar..Eki Görüntüle 2244444 11. Olan bugün yaptığım son test sanırım artık çatladı sizce salı günü değerlendirmek ne kadar etkili? Eşim şehir dışında olacak
8martta bariz silikleşmiş canım artık yapmana gerek yoktu aslında bence iki taneyi bat tarihinde gebelik testi olarak kullanmak için sakla :)
Yok testlerin gayet güzel. Lh iki gün içinde yükselip inmiş. Normali budur pco var diye kendini şartlama inşallah sağlıklı çatlamıştırAma benim normaldede lh yüksek olduğu için ikinciizgi çıkmaz mı yanıltıcı olur bence
Eki Görüntüle 2244444 11. Olan bugün yaptığım son test sanırım artık çatladı sizce salı günü değerlendirmek ne kadar etkili? Eşim şehir dışında olacak
17 18i catlamis gibi duruyo kuzum bosa ugrasma bence teste. Degerlendirdiysen beklemeye ge c
Insallah tutmustur canim ☺Tahminen bir önceki gebeliğimde bu tarihlerde tutmuştu. Çünkü regli tarihimle uymuyordu gebelik haftam. Bakalım günler nasıl geçicek
HmmKeçiboynuzu çok iyi diyorlar. Ben eşime keçiboynuzu yapıp içirmeye çalıştım fakat tadından içemedi bende keçiboynuzı özü aldım pekmez gibi onu yiyor. Biz bununla ilgili dr a gitmedik ben ne olur ne olmaz diye ona içiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?