- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.721
3 ay çok kısa bi süre bence sakin ol. Tabi insan hemen acaba olmıcak mı diye tedirgin oluyo ben de öyleyim henüz bi ay denedim ama korkmaya başladım bile. Ve tabi bi de sabırsızlık var. Ama doktorluk bi durum yok henüz kendini rahat bırak..Kapalı çikolata kisti ameliyatı oldum. 6 ay önce. Kanallarım açık ve Ovulasyon testin e tamamen uymama rağmen 3.aydır olmadı hamile kalamadım son 1 ay daha beklemek istyorum öbür ay gidecem hastaneye. Lütfen fikir verin
Bel ve kasık ağrısı ilk belirtilerdenmiş ama şimdiden bişey diyemeyiz. Benim de yumurtlama olduğundan beri adet olacakmış gibi rahim kasılmalarım var..Kızlar merhaba,
Belirti aramak istemiyorum ki zaten çok erken ayın 8.de yumurta catladı dün belim battı bugun ara ara kasığım Baska Bi sebebi olabilir mi?
Insallah guzel haberin belirtileridir kuzum ☺ yorma kendini bi kac gun nolur nolmaz ❤ benim daha 2 hafta var bataKızlar masılsınız durumlarımız ne benım bıraz bel agrım var dunden berı atesım 36,5 36,6 seyredıyo neden olabılır düşünüyorum
Bu iyi bi haber çünkü bi arkadaşım da ovulasyon sonrası ateşinin düşmediğini 37lere geldiğini söylüyodu bugün pozitifi gördü :)Kızlar masılsınız durumlarımız ne benım bıraz bel agrım var dunden berı atesım 36,5 36,6 seyredıyo neden olabılır düşünüyorum
Normal alindan mi bakılıyor canim daha hassas bi ates olcerle mi biliyo musunBu iyi bi haber çünkü bi arkadaşım da ovulasyon sonrası ateşinin düşmediğini 37lere geldiğini söylüyodu bugün pozitifi gördü :)
Bılmıyorum cnm umutlanmak ıstemıyorum bata 6 var daha cunku pekı kac gunde pgrenmıs ben herhangı bır saatte ölçüyorumBu iyi bi haber çünkü bi arkadaşım da ovulasyon sonrası ateşinin düşmediğini 37lere geldiğini söylüyodu bugün pozitifi gördü :)
Ins kuzum daha erken ya bata 6 var 18 19 u gıbı varsa bellı olır bukez pozıtıfı gormeden umutlanmıcam kan vermıcemInsallah guzel haberin belirtileridir kuzum ☺ yorma kendini bi kac gun nolur nolmaz ❤ benim daha 2 hafta var bata
Bende bide aynı kalınlık ve koyuluk algısı var sanki 2 çizgide aynı olmalıymış gibi düşünüyorum ama sanırım bu yanlış. Yapmaya devam edeceğim umarım koyulaşır. Eğer koyulaşmazsa sanırım birde bu testlerin dijitali var onlardan alıp denemeyi düşünüyorumBenimde adetten sonra yaptiklarim ikinci cizgi koyuydu sonra siliklesti ve tekrar koyulasmaya basladi ama her yaptigim bi oncekinden koyuydu sonra 17.gun ikiside ayni koyuluga geldi belli etti hemen sonra tekrar 3gune kadar baya siliklesti
Normalde ateşin kaç oluyodu o değerlerin üstüne çıktıysa ve bata doğru düşme gçstermesse 2 gün kala test yaparsndlkkydlntpl S SiriusBlackK Ben ateşimi hiç ölçmedim tam bilmiyorum yöntemi ama ateşin normalden yüksek seyretmesi hamilelik belirtisi olabiliyo araştırabilirsin
Koltuk altından ölçenler var hassas ateş ölçerler..
12 snde catlamıs cnm ustusye bıkacgun ılıskı olsunSelam kızlar banada yardımcı olabilir misiniz? Sat 25 şubattı. Bittikten sonra doktor gittim ve 2 yumurta var dedi. En son pazartesi doktora gittim ve bir yumurta çatlamış dedi onu birer gün arayla değerlendirmiştik doktorun yönlendirmesi ile. Fakat bu arada ovulasyon testide yapıyorum evde ama geçen hafta hiç pozitif göremedim. Yapmaya devam ettim ve dün ve bugünkü testleri atmak istedim yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 2244848
35 lerde olur genelde anı yukseldı ıkıgındur cnm bakalım benım yumırtlamadan 4 5 gun oldu pazardan sonra cıkar salı kesın olur sanrm ama adetımı 30 dan sayıyorum 19 unda olmam lazNormalde ateşin kaç oluyodu o değerlerin üstüne çıktıysa ve bata doğru düşme gçstermesse 2 gün kala test yaparsn
Merhaba benimde 7 sinde catladi ve dun pembe lekelenmem oldu ayrica belim cok agriyor ortaligi toplayim diorum sanki saatle is yapmis gbi oluyorum ve dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti sanirim cok erken davrandimKızlar merhaba,
Belirti aramak istemiyorum ki zaten çok erken ayın 8.de yumurta catladı dün belim battı bugun ara ara kasığım Baska Bi sebebi olabilir mi?
Benımde ya 7 ya 8 onde catladı erken gebelkk 10 gun sonra cıkar normal test 11 falan cnm erken davranmısson bel agrın nasıl oluyo benımde dunden berı hafıf belım agrıyoMerhaba benimde 7 sinde catladi ve dun pembe lekelenmem oldu ayrica belim cok agriyor ortaligi toplayim diorum sanki saatle is yapmis gbi oluyorum ve dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti sanirim cok erken davrandim
Aynen canim bikac gun gecsin bakalim insallah bu ay fazla bekletmez seni benisin ☺Ins kuzum daha erken ya bata 6 var 18 19 u gıbı varsa bellı olır bukez pozıtıfı gormeden umutlanmıcam kan vermıcem
Bu ay da olmadi bakarim o na da artikdlkkydlntpl S SiriusBlackK Ben ateşimi hiç ölçmedim tam bilmiyorum yöntemi ama ateşin normalden yüksek seyretmesi hamilelik belirtisi olabiliyo araştırabilirsin
Koltuk altından ölçenler var hassas ateş ölçerler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?