Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kapalı çikolata kisti ameliyatı oldum. 6 ay önce. Kanallarım açık ve Ovulasyon testin e tamamen uymama rağmen 3.aydır olmadı hamile kalamadım son 1 ay daha beklemek istyorum öbür ay gidecem hastaneye. Lütfen fikir verin

3 ay çok kısa bi süre bence sakin ol. Tabi insan hemen acaba olmıcak mı diye tedirgin oluyo ben de öyleyim henüz bi ay denedim ama korkmaya başladım bile. Ve tabi bi de sabırsızlık var. Ama doktorluk bi durum yok henüz kendini rahat bırak..
Ha tabi adetin 2. 3.günü yapılan hormon tahlillerini yaptırabilrsin . Eşin sperm değerlerine de baktırabilir. Ama sana şunu söyliyim testler filmler vs seni daha strese sokucak belki olacak olan gebeliği engelleyecek . Güzel düşün bikaç ay daha ovu testiyle dene derim

Kızlar merhaba,
Belirti aramak istemiyorum ki zaten çok erken ayın 8.de yumurta catladı dün belim battı bugun ara ara kasığım Baska Bi sebebi olabilir mi?
Bel ve kasık ağrısı ilk belirtilerdenmiş ama şimdiden bişey diyemeyiz. Benim de yumurtlama olduğundan beri adet olacakmış gibi rahim kasılmalarım var..

Bu iyi bi haber çünkü bi arkadaşım da ovulasyon sonrası ateşinin düşmediğini 37lere geldiğini söylüyodu bugün pozitifi gördü :)
Bılmıyorum cnm umutlanmak ıstemıyorum bata 6 var daha cunku pekı kac gunde pgrenmıs ben herhangı bır saatte ölçüyorum

Selam kızlar banada yardımcı olabilir misiniz? Sat 25 şubattı. Bittikten sonra doktor gittim ve 2 yumurta var dedi. En son pazartesi doktora gittim ve bir yumurta çatlamış dedi onu birer gün arayla değerlendirmiştik doktorun yönlendirmesi ile. Fakat bu arada ovulasyon testide yapıyorum evde ama geçen hafta hiç pozitif göremedim. Yapmaya devam ettim ve dün ve bugünkü testleri atmak istedim yardımcı olurmusunuz

Benimde adetten sonra yaptiklarim ikinci cizgi koyuydu sonra siliklesti ve tekrar koyulasmaya basladi ama her yaptigim bi oncekinden koyuydu sonra 17.gun ikiside ayni koyuluga geldi belli etti hemen sonra tekrar 3gune kadar baya siliklesti
Bende bide aynı kalınlık ve koyuluk algısı var sanki 2 çizgide aynı olmalıymış gibi düşünüyorum ama sanırım bu yanlış. Yapmaya devam edeceğim umarım koyulaşır. Eğer koyulaşmazsa sanırım birde bu testlerin dijitali var onlardan alıp denemeyi düşünüyorum

Normalde ateşin kaç oluyodu o değerlerin üstüne çıktıysa ve bata doğru düşme gçstermesse 2 gün kala test yaparsn

12 snde catlamıs cnm ustusye bıkacgun ılıskı olsun

Normalde ateşin kaç oluyodu o değerlerin üstüne çıktıysa ve bata doğru düşme gçstermesse 2 gün kala test yaparsn
35 lerde olur genelde anı yukseldı ıkıgındur cnm bakalım benım yumırtlamadan 4 5 gun oldu pazardan sonra cıkar salı kesın olur sanrm ama adetımı 30 dan sayıyorum 19 unda olmam laz

Kızlar merhaba,
Belirti aramak istemiyorum ki zaten çok erken ayın 8.de yumurta catladı dün belim battı bugun ara ara kasığım Baska Bi sebebi olabilir mi?
Merhaba benimde 7 sinde catladi ve dun pembe lekelenmem oldu ayrica belim cok agriyor ortaligi toplayim diorum sanki saatle is yapmis gbi oluyorum ve dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti sanirim cok erken davrandim

Merhaba benimde 7 sinde catladi ve dun pembe lekelenmem oldu ayrica belim cok agriyor ortaligi toplayim diorum sanki saatle is yapmis gbi oluyorum ve dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti sanirim cok erken davrandim
Benımde ya 7 ya 8 onde catladı erken gebelkk 10 gun sonra cıkar normal test 11 falan cnm erken davranmısson bel agrın nasıl oluyo benımde dunden berı hafıf belım agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…