- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.761
Amin canimBende edıyorm cnm hemde cok ıns aşşahım hepımıze versin
Evet cnm ovu gununden bıgun once olmak p gun ve catşadıktan sonra olabılır esının spermı ıyıyse cnmÇok teşekkür ederim. Benim adetim 26 günde bir oluyor, 10-11. günlerde koyu çizgiyi yakalıyorum genelde. o zaman 9. günden itibaren sık sık olsun gibi düşüneyim artık. Teşekkür ederim
Çookk teşekkür ederim yardımın için inşallah bu ay olur canım12 snde catlamıs cnm ustusye bıkacgun ılıskı olsun
En iyisi yumurtlamaya kadar gün aşırı yapıp yumurtlamadan bi gün önce ve tam yumurtlama günü üst üste yapmak. Son gün bişey kaybetmeyiz sonuçta hiç olmamasından iyidir. Tabi ben kendim bunu uygulamadım görev gibi olunca yapamıyorum benMerhabalar, buraya yazmam konu olarak uygun mu bilmiyorum ama ben de ovulasyon takibi yapıyorum. Bebek istediğimiz 6. ayımız bu, haşimato hastasıyım ve prolaktin yüksekliğim vardı. Çok şükür bu ay hormonlarım normal çıktı, doktorum rahim filmi istedi o da temiz çıktı. Eşimde de sayı ve hareketlilik gayet iyi. Bu hafta yumurtlama haftam ama kafam karışık, her gün mü denemeli, gün aşırı mı? Doktorlar gün aşırı diyor biliyorum ama eşimde bir sıkıntı olmadığı için karar veremiyorum, artık kaçırmak da istemiyorumbana yardım edin
Ons cnm koyu gorup sılıklestıgı gunu mutlala degerlendırÇookk teşekkür ederim yardımın için inşallah bu ay olur canım
Bende rahim filmi cektirdim ikinci ayimda hamile kaldim ilk ay olmayinca bu ay ovu testi kullandim test koyulasmaya baslayinca bikacgun ara verdik iki cizgi ayni koyulukda olunca 3gun ust uste iliski oldu ve simdi hamileyim 4 haftalikben de kaliteyi düşürüyor diye okuyorum her yerde ama her gün yapıp hamile kalan da o kadar çok ki gerçekten kafa karıştırıcıdoktorum özellikle rahim filmi çekildiği ay çok önemli dedi, bu kadar stresle nasıl olacak bilmiyorum
Bende rahim filmi cektirdim ikinci ayimda hamile kaldim ilk ay olmayinca bu ay ovu testi kullandim test koyulasmaya baslayinca bikacgun ara verdik iki cizgi ayni koyulukda olunca 3gun ust uste iliski oldu ve simdi hamileyim 4 haftalik
Kuzum usuttun mu acaba yaKızlar günaydın. Asılsınız uyandıgomdan berı butun vucudum yanıyor belımde yatmama tagmrn hafıf agrı var noluyor bana
Eğer döllenme olduysa bugünler yerleşmenin olacağı günler kendinize dikkat edin. Benim hala rahim kasılmalarım devam ediyorKızlar günaydın. Asılsınız uyandıgomdan berı butun vucudum yanıyor belımde yatmama tagmrn hafıf agrı var noluyor bana
Az önce seyırme oldu sol kasıkta ıll bebekte olmustu daha goguste cok hassasıyet yok ama yanma var bel agrısı evet yavas yavas rahme atılmaya baslıyo bugunlerde ozaman da kramplar oluyor senın kac var bata cnmEğer döllenme olduysa bugünler yerleşmenin olacağı günler kendinize dikkat edin. Benim hala rahim kasılmalarım devam ediyor
Yok cnm dıl altından atesımı olcuyorum 36,6 37 arası gıdıp gelıyo vücudum yanıyo ama usume falan yok hasta degılım yanı psikolojik mı acaba beklıuorumKuzum usuttun mu acaba yabata 5 var dimi senin
Benim 6sında çatladı. Bat 20siAz önce seyırme oldu sol kasıkta ıll bebekte olmustu daha goguste cok hassasıyet yok ama yanma var bel agrısı evet yavas yavas rahme atılmaya baslıyo bugunlerde ozaman da kramplar oluyor senın kac var bata cnm
Kısmet cnm bellı olmaz uc gun yasıyo sperm benımde yumurtlamadan ıkı gun once koyu oldugunda bıde sılık olunca oldu ama yarom saat 1 saat en cok yatabıldım ıns gotmıstırBenim 6sında çatladı. Bat 20si
Benm bu ay yumurtlamadan 3gün önce son ilişki olduğundan pek ümidim yok ama hep regl öncesi gibi kasılmalarım oldu dünden beri belim de ağrıyo kısmet bakalım :)
Insallah degildir canimYok cnm dıl altından atesımı olcuyorum 36,6 37 arası gıdıp gelıyo vücudum yanıyo ama usume falan yok hasta degılım yanı psikolojik mı acaba beklıuorum
Ins cnm sabretmemız lazım en az 5 gun dahaInsallah degildir canim❤
Evet hamileysem 3 gün yaşadığının kanıtı olucam :) 5 dkdan sonrasının anlamı yokmuş canım giden gidiyo ama mümkün olduğu kadar yat tabi . İlk hamileliğinde yatmış mıydın?Kısmet cnm bellı olmaz uc gun yasıyo sperm benımde yumurtlamadan ıkı gun once koyu oldugunda bıde sılık olunca oldu ama yarom saat 1 saat en cok yatabıldım ıns gotmıstır
Benim sakaf karanlikIns cnm sabretmemız lazım en az 5 gun daha
Cnm ılkte yumurtşaöadan bıgun pnce yattm yumurtlama gunu yatmadım 1 saat en cok gıden gıdıyo tabı ama halmıle oldugumu dusunmuyorum hıssetmıyorum hıcEvet hamileysem 3 gün yaşadığının kanıtı olucam :) 5 dkdan sonrasının anlamı yokmuş canım giden gidiyo ama mümkün olduğu kadar yat tabi . İlk hamileliğinde yatmış mıydın?
Senın varmıs baya cnm benım adet gunu yada hecınce bellı olurBenim sakaf karanlikdaha 14 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?