Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim. Benim adetim 26 günde bir oluyor, 10-11. günlerde koyu çizgiyi yakalıyorum genelde. o zaman 9. günden itibaren sık sık olsun gibi düşüneyim artık. Teşekkür ederim
Evet cnm ovu gununden bıgun once olmak p gun ve catşadıktan sonra olabılır esının spermı ıyıyse cnm

En iyisi yumurtlamaya kadar gün aşırı yapıp yumurtlamadan bi gün önce ve tam yumurtlama günü üst üste yapmak. Son gün bişey kaybetmeyiz sonuçta hiç olmamasından iyidir. Tabi ben kendim bunu uygulamadım görev gibi olunca yapamıyorum ben Ayarlamak da biraz zor yaani

Bende rahim filmi cektirdim ikinci ayimda hamile kaldim ilk ay olmayinca bu ay ovu testi kullandim test koyulasmaya baslayinca bikacgun ara verdik iki cizgi ayni koyulukda olunca 3gun ust uste iliski oldu ve simdi hamileyim 4 haftalik

Onş peşinden ben gelırım cnm benımde ıkıncı ayım demıstım yanbeklemedeyım
Bende rahim filmi cektirdim ikinci ayimda hamile kaldim ilk ay olmayinca bu ay ovu testi kullandim test koyulasmaya baslayinca bikacgun ara verdik iki cizgi ayni koyulukda olunca 3gun ust uste iliski oldu ve simdi hamileyim 4 haftalik

Kızlar günaydın. Asılsınız uyandıgomdan berı butun vucudum yanıyor belımde yatmama tagmrn hafıf agrı var noluyor bana

Eğer döllenme olduysa bugünler yerleşmenin olacağı günler kendinize dikkat edin. Benim hala rahim kasılmalarım devam ediyor
Az önce seyırme oldu sol kasıkta ıll bebekte olmustu daha goguste cok hassasıyet yok ama yanma var bel agrısı evet yavas yavas rahme atılmaya baslıyo bugunlerde ozaman da kramplar oluyor senın kac var bata cnm

Az önce seyırme oldu sol kasıkta ıll bebekte olmustu daha goguste cok hassasıyet yok ama yanma var bel agrısı evet yavas yavas rahme atılmaya baslıyo bugunlerde ozaman da kramplar oluyor senın kac var bata cnm
Benim 6sında çatladı. Bat 20si
Benm bu ay yumurtlamadan 3gün önce son ilişki olduğundan pek ümidim yok ama hep regl öncesi gibi kasılmalarım oldu dünden beri belim de ağrıyo kısmet bakalım :)

Benim 6sında çatladı. Bat 20si
Benm bu ay yumurtlamadan 3gün önce son ilişki olduğundan pek ümidim yok ama hep regl öncesi gibi kasılmalarım oldu dünden beri belim de ağrıyo kısmet bakalım :)
Kısmet cnm bellı olmaz uc gun yasıyo sperm benımde yumurtlamadan ıkı gun once koyu oldugunda bıde sılık olunca oldu ama yarom saat 1 saat en cok yatabıldım ıns gotmıstır

Kısmet cnm bellı olmaz uc gun yasıyo sperm benımde yumurtlamadan ıkı gun once koyu oldugunda bıde sılık olunca oldu ama yarom saat 1 saat en cok yatabıldım ıns gotmıstır
Evet hamileysem 3 gün yaşadığının kanıtı olucam :) 5 dkdan sonrasının anlamı yokmuş canım giden gidiyo ama mümkün olduğu kadar yat tabi . İlk hamileliğinde yatmış mıydın?

Evet hamileysem 3 gün yaşadığının kanıtı olucam :) 5 dkdan sonrasının anlamı yokmuş canım giden gidiyo ama mümkün olduğu kadar yat tabi . İlk hamileliğinde yatmış mıydın?
Cnm ılkte yumurtşaöadan bıgun pnce yattm yumurtlama gunu yatmadım 1 saat en cok gıden gıdıyo tabı ama halmıle oldugumu dusunmuyorum hıssetmıyorum hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…