- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.781
Testleri ziyan etmee :) bikaç gün bekle bari daha rahme ulaşmadı :))Kızlar ben ovu yaptom boyle cokto uc gun once daha sılıktı sacmaladım belkı ama ıstenhamışe olma ıstegı
inşallah tutmuştur...Kızlar ben ovu yaptom boyle cokto uc gun once daha sılıktı sacmaladım belkı ama ıstenhamışe olma ıstegı
Belkı ylasıyodurTestleri ziyan etmee :) bikaç gün bekle bari daha rahme ulaşmadı :))
Hemde cok zekıler ınsntutar hepımızın cnm ıkıgundur ara ara bel agrım oluyo bugun kasıkta bıkere sehırme oldu hafıf akıntı daha cok erkeninşallah tutmuştur...
arkadaşın dediği gibi, 5 10 dk yatsan yeterli gideceği yere gidiyorlar hemen zaten ulaşıyorlar. çok akıllı onlar
Tutunucak da bhcg salgılancak da testte gözükecek seviyeye gelecek dee ohoo dur bakalımBelkı ylasıyoduresıme dıcem besgun testlerı saklasın
Aynen cnm 10 11 gnu buluyo ıdrara gecmesı zatenTutunucak da bhcg salgılancak da testte gözükecek seviyeye gelecek dee ohoo dur bakalım
kuzum umut her zaman var.. geçen ay yum.dan sonra 6.günde bi seğirme bir titreşim oldu heveslendim tutuyor galiba dedim.. ama fos çıktı.. bugün adetin 7.gündeyim son gün artık benim..21 martta yum.günüm.. öncesi daha fazla şans var diyorsanız ona dikkat edeyim.Hemde cok zekıler ınsntutar hepımızın cnm ıkıgundur ara ara bel agrım oluyo bugun kasıkta bıkere sehırme oldu hafıf akıntı daha cok erken
Ilk bebekte seyırme oluyodu cnm benım tabı hepsı hamılelık dıye sart yok adete 5 var benım 20 21 gınde yumurtladıgım ıcın bukez gunum gelmesı gerekecek dıgerınde 26. Gunumde cokmıstıkuzum umut her zaman var.. geçen ay yum.dan sonra 6.günde bi seğirme bir titreşim oldu heveslendim tutuyor galiba dedim.. ama fos çıktı.. bugün adetin 7.gündeyim son gün artık benim..21 martta yum.günüm.. öncesi daha fazla şans var diyorsanız ona dikkat edeyim.
valla çıkan 5 kala 6 kala çıkıyor kimisinde.. kimisi de 2 gün geçiyor batı gene çıkmıyor değişken bu işler karışık :)
hayırlısıyla tutsun inşallah.
sanırım hamilesin haydi gözün aydın olsuun... darısı başımıza.Kızlar 1 Mart’ta Yumurtam çatladı. Soğan kürü yaptım yumurtam 17. Gün çatladı normalde 25 felan olur. Dün 12. Gün test yaptım çok silik çizgi çıktı. Şimdi bugün ki ovulasyonu da o testleri de atıyorum. Yprum yapar mısınız üst üste olanlar sırayla .En üstteki dün öğlen altındaki dün 5 gibi en alttaki bugün sabah ilk idrarla olan ve diğer testte bugün ki ovulasyon
Ay inşallah. akşam kan versem çıkar mı. hamileyimdir inşallah. bol bol dua edeceğim sizlere desanırım hamilesin haydi gözün aydın olsuun... darısı başımıza.
hemen ver tabi ki çıkar.. kanda kesinleştirmiş olursun.. şimdi verceğin bi yer yok mu özel falan..Ay inşallah. akşam kan versem çıkar mı. hamileyimdir inşallah. bol bol dua edeceğim sizlere de
şuan işteyim canım. akşam 7 gibi gidip veririm. çıkan sonucu da yazarım.hemen ver tabi ki çıkar.. kanda kesinleştirmiş olursun.. şimdi verceğin bi yer yok mu özel falan..
inşallah sağlıkla seninledir.. neler yaptın farklı bir şey yaptın mı?
sağol Allah razı olsun canım.
Insallah canim sen de evdesin diye dusundum geneli evde ya:) tamam guzel haberini bekliyorum insallah..şuan işteyim canım. akşam 7 gibi gidip veririm. çıkan sonucu da yazarım.
benim bir düşüğüm var. geçen 5. ayım düşükten sonraki. hem polip çıktı hemde az derecede picos.
Bu hamile kalmazsam gidip polipi aldıracaktım histereskopi ile. Allah da biliyor hep kalacağım hissi vardı inşallaha da yanılmamışdır. Soğan kürü yaptım bu ay. iki aydır da ovulasyon testi kullandım. Geç yumurtlamama rağmen bu ay soğam kürü ile 17. gün yumurtladım normalde 25 26. gün yumurtluyorum. geçen ay ama imom yani omega ve coraspirin kullandım. bu ay sadece folik asit kullandım. inşallah hamileyimdir.
malesef çalışıyorum :) hem malesef hem iyi ki. soğan kürünü denemedşysen dene bence. temizlik amaçlı en azındanInsallah canim sen de evdesin diye dusundum geneli evde ya:) tamam guzel haberini bekliyorum insallah..
Gözün aydın :)malesef çalışıyorum :) hem malesef hem iyi ki. soğan kürünü denemedşysen dene bence. temizlik amaçlı en azından
Evet iki ucu misali :))malesef çalışıyorum :) hem malesef hem iyi ki. soğan kürünü denemedşysen dene bence. temizlik amaçlı en azından
inşallah aydındır gözüm :) çok korkuyorum ya. inşallah Rabbim herkesi sevindirsin eksikliği de zorGözün aydın :)
İnşallah Rabbim isteyen herkese yaşatsın. bana da inşallahEvet iki ucu misali :))
Onu denemedim temiz icerisi sukur.. 2 gun cevizi denedim biraktim cebiz bitti alamadim. Bir de b12 plus iciyorum icinde folik asitte var.. hayirlisi bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?