- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.801
amin canım sağol..İnşallah Rabbim isteyen herkese yaşatsın. bana da inşallah
aynen eğer hamile isem öyle gördüm.aslında yapmayacaktım ama sipsilik olan ovulasyon testi az da olsa koyulaşınca yaptım. devam ediyordum ovulasyon testine benYani 11.günde ikinci çizgiyi gördün dimi? Y yuvambenim
10.güne kadar silikti birden mi koyulaştı? Bildiklerini anlat insallah hepimize lazım olucak :)aynen eğer hamile isem öyle gördüm.aslında yapmayacaktım ama sipsilik olan ovulasyon testi az da olsa koyulaşınca yaptım. devam ediyordum ovulasyon testine ben
Tabi ki seve seve. 8 yada 9. güne kadar ovulasyonum silikti benim. sonra yavaş yavaş belirgin oldu iyice. en son bugün baya koyulaştı. ben soğan kürünün çok faydasını gördüm bence denemelisin.10.güne kadar silikti birden mi koyulaştı? Bildiklerini anlat insallah hepimize lazım olucak :)
canım yumurtlamadan 3 gün önce bugünleri gün aşırı olarak yumurtlama günü ve yumurtlamadan 3 gün sonrası her gün önemli günler biliyosun ben geçen ay Rabbimin de takdiri ile öyle hamile kalmıştımkuzum umut her zaman var.. geçen ay yum.dan sonra 6.günde bi seğirme bir titreşim oldu heveslendim tutuyor galiba dedim.. ama fos çıktı.. bugün adetin 7.gündeyim son gün artık benim..21 martta yum.günüm.. öncesi daha fazla şans var diyorsanız ona dikkat edeyim.
valla çıkan 5 kala 6 kala çıkıyor kimisinde.. kimisi de 2 gün geçiyor batı gene çıkmıyor değişken bu işler karışık :)
hayırlısıyla tutsun inşallah.
kuzum sağol insan bildiklerini de unutuyor valla kafası karışıyor insanın... hayırlısı bakalım deneme bile yapabilecek miyizcanım yumurtlamadan 3 gün önce bugünleri gün aşırı olarak yumurtlama günü ve yumurtlamadan 3 gün sonrası her gün önemli günler biliyosun ben geçen ay Rabbimin de takdiri ile öyle hamile kalmıştım
bi de dr banu çiftçi nin videolarını mutlaka izleyin hem verimli günleri hem de yumurtlamanın ne zaman olacağını çok güzel anlatıyor
hayırlı olsun bence de hamilesin canımKızlar 1 Mart’ta Yumurtam çatladı. Soğan kürü yaptım yumurtam 17. Gün çatladı normalde 25 felan olur. Dün 12. Gün test yaptım çok silik çizgi çıktı. Şimdi bugün ki ovulasyonu da o testleri de atıyorum. Yprum yapar mısınız üst üste olanlar sırayla .En üstteki dün öğlen altındaki dün 5 gibi en alttaki bugün sabah ilk idrarla olan ve diğer testte bugün ki ovulasyon
11 Mart pazartesi günü yumurtlamışsın.Selam kızlar banada yardımcı olabilir misiniz? Sat 25 şubattı. Bittikten sonra doktor gittim ve 2 yumurta var dedi. En son pazartesi doktora gittim ve bir yumurta çatlamış dedi onu birer gün arayla değerlendirmiştik doktorun yönlendirmesi ile. Fakat bu arada ovulasyon testide yapıyorum evde ama geçen hafta hiç pozitif göremedim. Yapmaya devam ettim ve dün ve bugünkü testleri atmak istedim yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 2244848
Ağzınız bal yesin :) inşallah yahayırlı olsun bence de hamilesin canım
bende şöyle biliyorum yumurta 11 martın üzerinden 24 saat geçince çatlıyor. 11 , 12 ve 13 değerlendir diyorlar hep. doktor da öyle dedi11 Mart pazartesi günü yumurtlamışsın.
Benim bat da 21 veya 22 mart :) İki aydır ovulasyonu bıraktım akıntı takibi yapıyorum.Sanırım 3 4 kısının batları bıkacgunnarayla hepımız beklıyoruz
Hayırlı olsun canım hamilesin İnş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder darısı bizim başımıza.Kızlar 1 Mart’ta Yumurtam çatladı. Soğan kürü yaptım yumurtam 17. Gün çatladı normalde 25 felan olur. Dün 12. Gün test yaptım çok silik çizgi çıktı. Şimdi bugün ki ovulasyonu da o testleri de atıyorum. Yprum yapar mısınız üst üste olanlar sırayla .En üstteki dün öğlen altındaki dün 5 gibi en alttaki bugün sabah ilk idrarla olan ve diğer testte bugün ki ovulasyon
inşallah canım. Allahım isteyen herkese inşallah bana da yaşatsın bu duyguyuHayırlı olsun canım hamilesin İnş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder darısı bizim başımıza.
Lh artışını takiben 12-36 saat aralığında yumurtluyorsun canım. Doktor değilim ama zaten gittiğinde çatlamış yumurtan demek oluyor ki sen LH pikini yakaladın. Bu pikten sonra 6 saat içinde bile yumurtlamış olabilirsin. Yakalamak istiyorsan bir iki gün öncesinden de gün aşırı başlayabilirsiniz bence. Çünkü spremlerin dölleyebilme yeteneklerini kazanmaları 6 saat sürüyor zaten. Erkek çocuk istiyorsan direk yumurtlama gününü ve sonraki günü değerlendirmen olası.bende şöyle biliyorum yumurta 11 martın üzerinden 24 saat geçince çatlıyor. 11 , 12 ve 13 değerlendir diyorlar hep. doktor da öyle dedi
Bence hamişsin canım. Bir de kan testi ver istersenKızlar 1 Mart’ta Yumurtam çatladı. Soğan kürü yaptım yumurtam 17. Gün çatladı normalde 25 felan olur. Dün 12. Gün test yaptım çok silik çizgi çıktı. Şimdi bugün ki ovulasyonu da o testleri de atıyorum. Yprum yapar mısınız üst üste olanlar sırayla .En üstteki dün öğlen altındaki dün 5 gibi en alttaki bugün sabah ilk idrarla olan ve diğer testte bugün ki ovulasyon
Canım ben sanırım kişileri karıştırdım sen zaten 1 martta yumurtlamışsın. 11 marttaki gebelik koyuluğu o zaman. Eğer doktorun dediğini yaptıysan ve tuttuysa muhtemelen oğlun olur diye düşünüyorum.bende şöyle biliyorum yumurta 11 martın üzerinden 24 saat geçince çatlıyor. 11 , 12 ve 13 değerlendir diyorlar hep. doktor da öyle dedi
Insallah guzel sonuc alırsın canim ☺Senın varmıs baya cnm benım adet gunu yada hecınce bellı olur
AynenCanım ben sanırım kişileri karıştırdım sen zaten 1 martta yumurtlamışsın. 11 marttaki gebelik koyuluğu o zaman. Eğer doktorun dediğini yaptıysan ve tuttuysa muhtemelen oğlun olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?