Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen eğer hamile isem öyle gördüm.aslında yapmayacaktım ama sipsilik olan ovulasyon testi az da olsa koyulaşınca yaptım. devam ediyordum ovulasyon testine ben
10.güne kadar silikti birden mi koyulaştı? Bildiklerini anlat insallah hepimize lazım olucak :)

canım yumurtlamadan 3 gün önce bugünleri gün aşırı olarak yumurtlama günü ve yumurtlamadan 3 gün sonrası her gün önemli günler biliyosun ben geçen ay Rabbimin de takdiri ile öyle hamile kalmıştım

bi de dr banu çiftçi nin videolarını mutlaka izleyin hem verimli günleri hem de yumurtlamanın ne zaman olacağını çok güzel anlatıyor

kuzum sağol insan bildiklerini de unutuyor valla kafası karışıyor insanın... hayırlısı bakalım deneme bile yapabilecek miyiz

hayırlı olsun bence de hamilesin canım

11 Mart pazartesi günü yumurtlamışsın.

Hayırlı olsun canım hamilesin İnş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder darısı bizim başımıza.

bende şöyle biliyorum yumurta 11 martın üzerinden 24 saat geçince çatlıyor. 11 , 12 ve 13 değerlendir diyorlar hep. doktor da öyle dedi
Lh artışını takiben 12-36 saat aralığında yumurtluyorsun canım. Doktor değilim ama zaten gittiğinde çatlamış yumurtan demek oluyor ki sen LH pikini yakaladın. Bu pikten sonra 6 saat içinde bile yumurtlamış olabilirsin. Yakalamak istiyorsan bir iki gün öncesinden de gün aşırı başlayabilirsiniz bence. Çünkü spremlerin dölleyebilme yeteneklerini kazanmaları 6 saat sürüyor zaten. Erkek çocuk istiyorsan direk yumurtlama gününü ve sonraki günü değerlendirmen olası.

Bence hamişsin canım. Bir de kan testi ver istersen

bende şöyle biliyorum yumurta 11 martın üzerinden 24 saat geçince çatlıyor. 11 , 12 ve 13 değerlendir diyorlar hep. doktor da öyle dedi
Canım ben sanırım kişileri karıştırdım sen zaten 1 martta yumurtlamışsın. 11 marttaki gebelik koyuluğu o zaman. Eğer doktorun dediğini yaptıysan ve tuttuysa muhtemelen oğlun olur diye düşünüyorum.

Aynen hayırlısı canım benim öncrki
Günde o günde sonraki 3 günde oldu hangisi çıkarsa artık inşallah hamileyimdir

Kızlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz ovulasyon testine baslamistim yumurtlamayı göremeden adet oldum yani 2 ay adet olmamıştım tarlusal kullandim ilacla oldum testi biraktim şimdi ben ne zaman başlamaliyim ovulasyon testine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…