Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
periyoda göre oluyor test başlangıcın mesela 28 günde bir olanlarda 12'nci gün falan başlanıyor. adetten 14 gün önce yumurtluyorsun test bir kaç gün evvelinde başlıyor erken yumurtlama falan olursa diye daha önce hiç yapmadıysan ve döngüne tamamen yabancıysan internette uygun fiyatlı testlerden alıp adetten diğer adete kadar döngünü tanıma amaçlı deneyebilirsin.

Evet daha önce hiç kullanmadim normalde 3 4 gün hep geçer zaten ama geçenlerde ocak 9 da olmuştum subatta bebek düşünmeye başladık ve ben adet olmadim hiç şubatta tarlusal verdi dr. Bu ay tekrar ilaç ile oldum bakalım bitince basliyayim ben en ozaman

Adetin bitince başlıcaksın ama iki ayda bir falan oluyosan gününü kestirmen çok zor baya fazla test alman lazm canım

Bende de ne zaman çocuk düşünsek düzensilik vs vs oluyor. Testere dişli aslan pençesi çayı içtim içeli 28 günde oluyorum.

Saolun canım doktor da hamşlesin dedi bir yön ilaç yazdı ama
İlk etapta folic asit ve demir ilacı önemli progestanı da gerekli gördüyse vermiştir. Değerin normal ama içine sinmesini istiyorsan 2 gün sonra bir daha baktır. Eğer iki kata yakın artıyorsa korkma .

bende şöyle biliyorum yumurta 11 martın üzerinden 24 saat geçince çatlıyor. 11 , 12 ve 13 değerlendir diyorlar hep. doktor da öyle dedi
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğin. 10,12 ve yarınıda değerlendirelim ozaman. Bugün eşimin işi nedeni ile değerlendiremiyoruz malesef, bu ay böyle denk geldi

İlk etapta folic asit ve demir ilacı önemli progestanı da gerekli gördüyse vermiştir. Değerin normal ama içine sinmesini istiyorsan 2 gün sonra bir daha baktır. Eğer iki kata yakın artıyorsa korkma .
Daha yeni evet gayet guzel degerin.. insallah saglikla artsin canim.
Çok saolun kızlar iğne vs severdi yarın başla doktora gidip öyle başlayacağım

Kizlar birsey soracam ozellikle gecenaylar bende hep belirgin cikan ikinci cizgi saatler sonra olurdu ovulasyon koyu cikardi bende netten aldim testler boyle derdim ama bu ay esimle pik gunu farkli sehirlerdeydik ve ikinci cizgi cikmadi ovuda koyi degil acaba diger aylar dollenme oluyorduda birseylermi engelliyor vucutta

Hormonlar farklı salgılanmalar yapabilir Dönem dönem yumurtlaman gecikmiş olabilir. Başka aylarda bir şey olup olmadığını ancak Allah bilir. Sessiz düşük denen bir şey var mesela diğer adı kimyasal gebelik birkaç günlük gecikmeyle kusurlu gebeliği vücut sonlandırıyor. Ancak adetin daha sancılı geçiyor. Adetli de olsan kan değeri ve testler pozitif oluyor ancak gitgide negatifleşiyor. Eğer gebelikle meşgulsen böyle de olsa yakalıyorsun ne yaşadığını o nedenle böyle bir şey yaşadığını düşünmüyorum. Kafanı bunlara yorma bence sağlıkla inşallah hayırlı vakitte gelir miniğin.

Adetin bitince başlıcaksın ama iki ayda bir falan oluyosan gününü kestirmen çok zor baya fazla test alman lazm canım
Yok normalde her ay olurum 3 4 gün geçerdi sadece ama çocuk düşündüğüm ay olmadim psikolojik sanırım 30 lu aldım labaquick markası bitince basliycam çok heycanliyim

Yok normalde her ay olurum 3 4 gün geçerdi sadece ama çocuk düşündüğüm ay olmadim psikolojik sanırım 30 lu aldım labaquick markası bitince basliycam çok heycanliyim
Tamam ozaman benim de geçen ay 4 güm gecikti psikoljiktir
Ben de 30lu almıştım bi ay 8-10tane yetiyo bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…