- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.821
Adet döngünüz kaç gündü peki bende düşünüyorum soğan kürü yapmayıHayırlı olsun canım hamilesin İnş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder darısı bizim başımıza.
periyoda göre oluyor test başlangıcın mesela 28 günde bir olanlarda 12'nci gün falan başlanıyor. adetten 14 gün önce yumurtluyorsun test bir kaç gün evvelinde başlıyor erken yumurtlama falan olursa diye daha önce hiç yapmadıysan ve döngüne tamamen yabancıysan internette uygun fiyatlı testlerden alıp adetten diğer adete kadar döngünü tanıma amaçlı deneyebilirsin.Kızlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz ovulasyon testine baslamistim yumurtlamayı göremeden adet oldum yani 2 ay adet olmamıştım tarlusal kullandim ilacla oldum testi biraktim şimdi ben ne zaman başlamaliyim ovulasyon testine
Evet daha önce hiç kullanmadim normalde 3 4 gün hep geçer zaten ama geçenlerde ocak 9 da olmuştum subatta bebek düşünmeye başladık ve ben adet olmadim hiç şubatta tarlusal verdi dr. Bu ay tekrar ilaç ile oldum bakalım bitince basliyayim ben en ozamanperiyoda göre oluyor test başlangıcın mesela 28 günde bir olanlarda 12'nci gün falan başlanıyor. adetten 14 gün önce yumurtluyorsun test bir kaç gün evvelinde başlıyor erken yumurtlama falan olursa diye daha önce hiç yapmadıysan ve döngüne tamamen yabancıysan internette uygun fiyatlı testlerden alıp adetten diğer adete kadar döngünü tanıma amaçlı deneyebilirsin.
Adetin bitince başlıcaksın ama iki ayda bir falan oluyosan gününü kestirmen çok zor baya fazla test alman lazm canımKızlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz ovulasyon testine baslamistim yumurtlamayı göremeden adet oldum yani 2 ay adet olmamıştım tarlusal kullandim ilacla oldum testi biraktim şimdi ben ne zaman başlamaliyim ovulasyon testine
Bende de ne zaman çocuk düşünsek düzensilik vs vs oluyor. Testere dişli aslan pençesi çayı içtim içeli 28 günde oluyorum.Evet daha önce hiç kullanmadim normalde 3 4 gün hep geçer zaten ama geçenlerde ocak 9 da olmuştum subatta bebek düşünmeye başladık ve ben adet olmadim hiç şubatta tarlusal verdi dr. Bu ay tekrar ilaç ile oldum bakalım bitince basliyayim ben en ozaman
Kan verdim canın şimdi doktora gidiyorum 89 küsür çıktı. Normal mi varsa 10 günlük felan hamşleyim zaten
Tebrik ederim :)Kan verdim canın şimdi doktora gidiyorum 89 küsür çıktı. Normal mi varsa 10 günlük felan hamşleyim zaten
Saolun canım doktor da hamşlesin dedi bir yön ilaç yazdı amaTebrik ederim :)
İlk etapta folic asit ve demir ilacı önemli progestanı da gerekli gördüyse vermiştir. Değerin normal ama içine sinmesini istiyorsan 2 gün sonra bir daha baktır. Eğer iki kata yakın artıyorsa korkma .Saolun canım doktor da hamşlesin dedi bir yön ilaç yazdı ama
Daha yeni evet gayet guzel degerin.. insallah saglikla artsin canim.Kan verdim canın şimdi doktora gidiyorum 89 küsür çıktı. Normal mi varsa 10 günlük felan hamşleyim zaten
Çok teşekkür ederim canım yardımın için. Pazar ve salı gününü değerlendirdik hayırlısı bakalım11 Mart pazartesi günü yumurtlamışsın.
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğin. 10,12 ve yarınıda değerlendirelim ozaman. Bugün eşimin işi nedeni ile değerlendiremiyoruz malesef, bu ay böyle denk geldibende şöyle biliyorum yumurta 11 martın üzerinden 24 saat geçince çatlıyor. 11 , 12 ve 13 değerlendir diyorlar hep. doktor da öyle dedi
İlk etapta folic asit ve demir ilacı önemli progestanı da gerekli gördüyse vermiştir. Değerin normal ama içine sinmesini istiyorsan 2 gün sonra bir daha baktır. Eğer iki kata yakın artıyorsa korkma .
Çok saolun kızlar iğne vs severdi yarın başla doktora gidip öyle başlayacağımDaha yeni evet gayet guzel degerin.. insallah saglikla artsin canim.
Hormonlar farklı salgılanmalar yapabilir Dönem dönem yumurtlaman gecikmiş olabilir. Başka aylarda bir şey olup olmadığını ancak Allah bilir. Sessiz düşük denen bir şey var mesela diğer adı kimyasal gebelik birkaç günlük gecikmeyle kusurlu gebeliği vücut sonlandırıyor. Ancak adetin daha sancılı geçiyor. Adetli de olsan kan değeri ve testler pozitif oluyor ancak gitgide negatifleşiyor. Eğer gebelikle meşgulsen böyle de olsa yakalıyorsun ne yaşadığını o nedenle böyle bir şey yaşadığını düşünmüyorum. Kafanı bunlara yorma bence sağlıkla inşallah hayırlı vakitte gelir miniğin.Kizlar birsey soracam ozellikle gecenaylar bende hep belirgin cikan ikinci cizgi saatler sonra olurdu ovulasyon koyu cikardi bende netten aldim testler boyle derdim ama bu ay esimle pik gunu farkli sehirlerdeydik ve ikinci cizgi cikmadi ovuda koyi degil acaba diger aylar dollenme oluyorduda birseylermi engelliyor vucutta
Yok normalde her ay olurum 3 4 gün geçerdi sadece ama çocuk düşündüğüm ay olmadim psikolojik sanırım 30 lu aldım labaquick markası bitince basliycam çok heycanliyimAdetin bitince başlıcaksın ama iki ayda bir falan oluyosan gününü kestirmen çok zor baya fazla test alman lazm canım
Bu ay bi bakcam bakalım hem yumurtlama gunumu ogreniyim testlerle olmazsa artik sogon kürü aslan pençesi denerimBende de ne zaman çocuk düşünsek düzensilik vs vs oluyor. Testere dişli aslan pençesi çayı içtim içeli 28 günde oluyorum.
Tamam ozaman benim de geçen ay 4 güm gecikti psikoljiktirYok normalde her ay olurum 3 4 gün geçerdi sadece ama çocuk düşündüğüm ay olmadim psikolojik sanırım 30 lu aldım labaquick markası bitince basliycam çok heycanliyim
Hayirli olsun canim insallah dahada katlanirKan verdim canın şimdi doktora gidiyorum 89 küsür çıktı. Normal mi varsa 10 günlük felan hamşleyim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?